הצצה ראשונה למהירויות דמיוניות!
-
@יוסי-תקשורת אם אתם על unlimited אולי אוכל להשתתף בפיילוט
-
@יוסי-תקשורת אמר ב[הצצה ראשונה למהירויות דמיוניות!](
מיד לאחר שלב הפיילוט נעלה מחירים
שים לב שהמשפט הזה הוא בעל שתי משמעויות....
-
@יוסי-תקשורת אם אתה מחפש לבדוק על תשתית הוט רגילה אשמח לעזור
-
@yonig20 אמר בהצצה ראשונה למהירויות דמיוניות!:
@יוסי-תקשורת אמר ב[הצצה ראשונה למהירויות דמיוניות!](
מיד לאחר שלב הפיילוט נעלה מחירים
שים לב שהמשפט הזה הוא בעל שתי משמעויות....
תוקן תודה
-
@צדיק-תמים אמר בהצצה ראשונה למהירויות דמיוניות!:
@קינג-קומפיוטר בכל מודיעין עילית או בכל שכונת ברכפלד?
בדקתי באתר הזה והזה והזה ומופיע שאין סיבים, אפילו ברשבי
יש אתר שאפשר לבדוק בו?פריסה של החברות הקטנות דוגמת נטפייבר (רימון) לא מופיעות באתרים
-
@nigun אמר בהצצה ראשונה למהירויות דמיוניות!:
בדיקות של מהירות גלישה בפועל מומלץ לעשות כאן
https://speed.cloudflare.comספק עמית-נט יוסי תקשורת:
ספק יוסי תקשורת:
הבדיקות הם בתשתית נחושת דפוקה שנותנת עד 60 מגה ודרך WIFI.
שימו לב ל-Network Quality Score. -
@yoel אכן, באתר של רימון מופיע שיש בכל העיר: https://rimon.net.il/rng/modiin-ilit
האם אתה יודע על דרך להשתמש בתשתית שלהם עם ספק נטפרי? על ידי ספק כפול ניוד או כל דרך אחרת? -
@יוסי-תקשורת 1.אכן על שירות מגיע לכם צל"ש אמיתי! אתם נותנים שירות משהו שלא קיים בשום מקום! וגם על דברים שחורגים מהדברים שאתם אמורים לתת שירות! תודה רבה לכם!
2.זה יעזור גם לגלישה רגילה שתהיה יותר מהירה או רק להעלאות והורדות?
3.אני למשל אין לי כלום מחיבור קווי כי אני צריך את זה הרבה גם בנייד, יש מה לעשות למהירות של חיבור סטיק? -
@צדיק-תמים אמר בהצצה ראשונה למהירויות דמיוניות!:
@yoel אכן, באתר של רימון מופיע שיש בכל העיר: https://rimon.net.il/rng/modiin-ilit
האם אתה יודע על דרך להשתמש בתשתית שלהם עם ספק נטפרי? על ידי ספק כפול ניוד או כל דרך אחרת?שיטת החיבור בסיב של רימון לא בנויה מתשתית וספק אלא זה יחידה אחת ככה שלא ניתן לשנות את הספק בלבד ולצאת דרכנו.
אני מבין שיש דרישה לחיבור לתשתית הזאת - ברגע שיהיה חדש בגיזרה הזאת אנחנו נפרסם ראושני כאן ! -
@שמואל-ש אמר בהצצה ראשונה למהירויות דמיוניות!:
@יוסי-תקשורת 1.אכן על שירות מגיע לכם צל"ש אמיתי! אתם נותנים שירות משהו שלא קיים בשום מקום! וגם על דברים שחורגים מהדברים שאתם אמורים לתת שירות! תודה רבה לכם!
2.זה יעזור גם לגלישה רגילה שתהיה יותר מהירה או רק להעלאות והורדות?
3.אני למשל אין לי כלום מחיבור קווי כי אני צריך את זה הרבה גם בנייד, יש מה לעשות למהירות של חיבור סטיק?- תודה רבה
2.בפידבקים שאני מקבל מהנסיינים מעבר להורדה והעלאה אני מקבל פידבק שטעינת הדפים וחווית הגלישה אכן משופרת יותר - בחיבור באמצעות סטיק אנחנו כבר היום מספקים מוצר מאוד טוב [ע"ג סלקום/פלאפון/פרטנר] בהשוואה לסימים אחרים, וזה נבדק כמה וכמה פעמים
- תודה רבה
-
@יוסי-תקשורת אמר בהצצה ראשונה למהירויות דמיוניות!:
בחיבור באמצעות סטיק אנחנו כבר היום מספקים מוצר מאוד טוב [ע"ג סלקום/פלאפון/פרטנר] בהשוואה לסימים אחרים, וזה נבדק כמה וכמה פעמים
לי יש פלאפון שלכם, וזה לא המהירות שלו אני מצפה בו בזמן שאני כמה מטר מהאנטנה חדשה
-
@יוסי-תקשורת אמר בהצצה ראשונה למהירויות דמיוניות!:
בחיבור באמצעות סטיק אנחנו כבר היום מספקים מוצר מאוד טוב [ע"ג סלקום/פלאפון/פרטנר] בהשוואה לסימים אחרים, וזה נבדק כמה וכמה פעמים
לי יש פלאפון שלכם, וזה לא המהירות שלו אני מצפה בו בזמן שאני כמה מטר מהאנטנה חדשה
המרחק מהאנטנה הוא פרמטר אחד מתוך סל של פרמטרים כמו ציוד הגלישה [ המודם ] וכן עומסים על האנטנה
-
@יוסי-תקשורת המודם של חברת ESCOLSS או משהו כזה, ממש טוב ומומלץ על ידי הרבה חנויות
על העומסים - איך אפשר להתגבר על זה? זה גם אתם יותר טובים מהשאר? -
@יוסי-תקשורת המודם של חברת ESCOLSS או משהו כזה, ממש טוב ומומלץ על ידי הרבה חנויות
על העומסים - איך אפשר להתגבר על זה? זה גם אתם יותר טובים מהשאר?שלח לי בבקשה מייל ל azarad@yossi-tikshoret.co.il
-
התחברתי עכשיו, עשיתי בדיקה בשני אתרים לפני החיבור, ובאותם שני אתרים לאחר החיבור.
-
אז ניידו לי גם את התשתית, והמהירות העלאה ירדה ל-5 מגה, ואני לא יודע אם זה קשור (לא נראה לי), אבל הבדיקות מהירות הידרדרו. האמת - שאני לא מופתע, זה מזכיר את בזק.
אולי זה מה שרואים כשהמכונת סינון מתחילה לעבוד באמת
תזכורת למה שהיה לפני:
@חינמי אמר בהצצה ראשונה למהירויות דמיוניות!:
@nigun אמר בהצצה ראשונה למהירויות דמיוניות!:
בדיקות של מהירות גלישה בפועל מומלץ לעשות כאן
https://speed.cloudflare.comספק עמית-נט יוסי תקשורת:
ספק יוסי תקשורת:
הבדיקות הם בתשתית נחושת דפוקה שנותנת עד 60 מגה ודרך WIFI.
שימו לב ל-Network Quality Score.@יוסי-תקשורת ???
-
אצלי עדיין טוב מאד
-
@yonig20 אמר בהצצה ראשונה למהירויות דמיוניות!:
אצלי עדיין טוב מאד
אין סיבה מיוחדת שתהיה בעיה
אצל @חינמי מדובר על בעיה אחרת
הוא גם ציין שהוא יודע שיש לו רשת ישנה ורעועה
לבנתים הלקוחות עם הסיבים מאוד מאוד מרוציםבנוסף שמנו לב שיש הבדל בין מספרים בבדיקות כאלה ואחרות ויש חווית גלישה וטעינת דפים
וב"ה יש שיפור מאוד ניכר גם בחווית המשתמש היומיומת -
-
ב"ה, וברוך שפטרני מעונשו של בזק.....
סוף סוף יש כבר באנדל סיב אופטי חוץ מבזק.
השבוע עברתי לספק החדש של @יוסי-תקשורת (לא היה לי מה להפסיד, בזק בכל מקרה לא עבד תקין...), וב"ה שאחרי שבוע שימוש אני חייב לציין שיש לי גלישה חלקה ותקינה כל הזמן, לא חויתי שום ניתוקים ותקלות, פשוט שאפו!אם מחיר החבילה יהיה שפוי (משהו באיזור של מחירי בזק) אני ממליץ בחום!!!