צ'אט גוגל - פתוח בנטפרי, האמנם?
-
שלום וברכה לכל החברים!
לאחרונה יצא לי לראות שצאט גוגל פתוח גם לקבוצות גדולות
(יותר מאלף!!! משתמשים)
ואין סינון על התמונות והסרטונים!!מה שגרם שאם חשבתי עד היום שאני מוגן מכל עניין שאינו כשר כגון פריצות וכדומה, התברר שהכל נכנס אלי דרך הצ'אט...
ואם תבוא ותאמר לי... - זה לא בעיה של נטפרי אלא אשמתך שנכנסת לקבוצה - מה תגיד לגבי הורים שעושים נטפרי בבית וללא ידיעתם הילדים נחשפים לדברים שאינם מעונינים שיחשפו,
ועוד קשה שא"כ אולי נטפרי צריכים לפתוח גם את פייסבוק, ומי שלא רוצה שלא יתחבר...והנני מוצא את עצמי בפחי נפש, מכיוון שעד עתה הייתי חסיד של נטפרי, וצעקתי בראש כל חוצות שלמי שיש נטפרי, מובטח לו שלא יכשל בענייני שמירת העינים, עתה מתברר שטעיתי??? האם למי שיש נטפרי בבית אין הגנה מקסימלית???
והרי עד לא מזמן הצאט היה חסום מהסיבות האלו, וא"כ מה קרה שנפתח שוב?
ואם תאמר לצורך עבודה, א"כ למה נטפרי לא פותחים עוד אלפי אתרים שיש אנשים שחייבים אותם לצורך עבודה?
אשמח לתגובה ממנהלי נטפרי, ובפרט מהאי שלוחא דרבנן, מזכה הרבים הגדול הרב @magicode שליט"א
בתפילה שלא תצא תקלה על ידכם
אכי"ר -
לא חושב שאתה צודק
בעיקרון אפשר לדווח על קבוצה לא ראויה
וגם שנטפרי אף פעם לא אמרו שהכל תקין וכשר ואין מכשול תחת ידיהם -
@אנוממי אני יודע שאפשר לדווח
אבל אם יש לך נטפרי בבית והבן שלך משתמש במחשב ונמצא בקבוצות אתה לא יכול לדווח עליו כי אתה אפי' לא יודע מה הוא רואה.ולא אמרתי שנטפרי אמרו, אלא שככה הם מתנהגים וזה הסיבה שכל כך הרבה חרדים הכניסו את זה לביתם.
-
@דנדי
אחד הרעיונות שעומד בבסיס יכולת הדיווח בקבוצות הוא, שבקבוצה כל כך גדולה כפי שאתה מתאר, מספיק אחד (או הורה של אחד) שיש לו מצפון וידווח, והקבוצה תחסם לכל משתמשי נטפרי.
לכן לכאורה הסיכון ירד בהרבה מאז שנוספה האופציה הזאת. -
-
@דנדי אמר בצ'אט גוגל - פתוח בנטפרי, האמנם?:
והנני מוצא את עצמי בפחי נפש, מכיוון שעד עתה הייתי חסיד של נטפרי, וצעקתי בראש כל חוצות שלמי שיש נטפרי, מובטח לו שלא יכשל בענייני שמירת העינים, עתה מתברר שטעיתי??? האם למי שיש נטפרי בבית אין הגנה מקסימלית???
אסור להעלות את הנושא הזה בפרום. אתה תחסם על זה לכמה זמן.
דיווחים מדווחים דרך הפניות. לא דרך הפרום.
אבל היות והעלת וגם אמרת דבר לא נכונים אז זה הזדמנות להבהיר שוב ושוב.
"מי שיש לו נטפרי לא מובטח לו שלא יכשל בשמירת העיניים."
כבר לפני שנים נטפרי הבהירה את זה בתהליך הרישום. עיין פה. https://netfree.link/welcome/#/warning-details
וגם אין שום עניין להיות חסיד של נטפרי. מקרב אותך לקב"ה תשתמש. מרחיק אותך אל תשתמש.
אנשים משבחים את נטפרי מאוד כי הם לא מסוגלים לראות את עצמם מתחברים לאינטרנט ועושים מעשה של בדיעבד. פשוט תחיו עם זה שאתם עושים משהו שעדיף לא לעשות. ואל תרמו את הסביבה.לגופו של עניין. אם תמשיכו לכתוב פה במקום לכתוב לנטפרי, נטפרי לא תוכל לדעת את העניין הזה והיקף התופעה כראוי, פשוט דווחו לנטפרי.
נטפרי לא חושבת שהסינון מושלם ומודעת לזה שאמור להיות על מה לדווח ומשקיעה הרבה בשיהיה קל לדווח.
https://netfree.link/app/#/report