eSIM בנטפרי
-
@shloimy95 אמר בeSIM בנטפרי:
אם אתה רוצה VPN, אני ממליץ לך לרכוש נתב נתמך ולהתקין את OpenWRT. כל המידע נמצא באתר האינטרנט שלהם openwrt.org ויש להם פורום עם הרבה מתנדבים שיכולים לעזור בהגדרות (באנגלית)
אני לא ממליץ. לדעתי לפחות יש לי חוש טכני הרבה יותר טוב מהממוצע ואנגלית מספיקה לגמרי כדי להתעסק עם ממשק באנגלית, וכשרציתי להגדיר דברים ממש בסיסיים עם OpenWRT ממש הסתבכתי, וגם אם הסתדרתי בסוף, זה לא מומלץ לאדם ממוצע.
-
@צדיק-תמים אולי זה מסובך, אני לא יכול להגיב כי יש לי ניסיון רב בהגדרת רשת בהפצות לינוקס שונות. אולם האפשרות האחרת לדעתי גרועה יותר, לרכוש מכשיר שהיצרן טוען שיוסיף VPN בעתיד או אפילו מכשיר אחר שכבר יש לו אפשרויות VPN. אלא אם כן יכולת לבדוק את המכשיר לפני הרכישה אין לך מושג אילו פרוטוקולים נתמכים, אילו אפשרויות נתמכות, אם יש באגים וכו'. אני מכיר אחרים שהוציאו הרבה כסף ברכישת נתב עם תמיכה ב-VPN אבל הוא כל הזמן מתנתק ורק תומך בפרוטוקולים איטיים
-
@shloimy95
ללא קשר לVPN המכשיר של אייסר הוא מכשיר מעולה מתוך נסיון ששכרתי אותו לנסיעות בחו"ל וזה עובד עם ESIM ויש לו קליטה מעולה בכל מקום, לדעתי זה יכבוש את השוק, הוא נותן גלישה כמו ראוטר רגיל.
זה עולה בין 1300 ל2000 שקל.
אם אני צריך עזרה בתשלום לגבי הגדרת VPN איך אפשר לפנות אליך? -
@א100 כתובת הדואר האלקטרוני שלי מופיעה בדף הפרופיל שלי, אולם אני לא יכול לעזור עם מכשיר שאין לי ניסיון איתו.
אם יש לך שם משתמש וסיסמה ל-VPN מהתמיכה של נטפרי העלה לכאן צילום מסך של דף הגדרות ה-VPN של המכשיר, אולי אני או משתמש אחר נוכל לייעץ לך. הקפד להסיר את שם המשתמש והסיסמה שלך לפני ההעלאה. -
@shloimy95
צודק -
באמת לאחר בירור מקיף , למי שיש סים מובנה בנייד שלו, יהיה לו את ה eSIM.
-
@asz אמר בeSIM בנטפרי:
לאחר שבשבוע האחרון הודיעו רוב (אולי כל) החברות תקשורת על תמיכה בeSIM
יש ספק של נטפרי שיש לו אפשרות להתחבר דרך זה?כן, אצלנו אפשר להתחבר באמצעות esim
-
@יוסי-תקשורת נשמח לקבל פרטים על אפשרות זו
תודה רבה -
ב019 אפשר לחבר ESIM בחבילות רגילות, וגם לעבור בין רגיל לESIM
בנוסף, בחבילות 100 גיגה ב50 ש''ח מגיעות עם אפשרות ל5G -
@frize37 יש לך נסטיק שתומך ב G5?
והאם אתה יודע לומר האם המהירות הזאת משפיעה גם על נסטיק בדור 4