סינון טאבלטים ומערכות הפעלה אחרות
-
מישהו יודע אם יש לנטפרי סינון לאנדרואיד או לISO של אפל ?
-
@מיכל.-ס יש אפשרות עם VPN, אבל זה לא שווה הרבה בלי וויפרי שאין.
-
@מיכל.-ס
גם אין תמיכה לאפליקציות כך שרוב האפליקציות לא יפעלו כראוי, בדפדפן ניתן לגלוש כמו בכל מחשב. -
ניתן לעשות חיפוש בפורום על 'אנדרואיד'.
בגדול זה אותו עיקרון -
אני יקדים שאני לא מבין גדול אבל בכל אופן אני ינסה
זכור לי שבעבר נפגשתי במוצר הבא [אולי אפילו בפורום כאן] מחבר אוטומטי לvpn ואז להתקין נועל אפליקציות שלא יהא ניתן לשינוי [וכמובן הנועל האפליקציות סיסמתו תהיה אצל מישהו נפרד....] אם מישהו יאשר את דברי אוכל להתאמץ ולחפש יותר זה יכול להיות פתרון עבור טבלטים וכדו' המרצים את אנדרואיד.
עבור שאר מערכות הפעלה יכול להיות שאפשר לעשות את הפתרון הבא [ואולי המנהלים יקחו את זה גבוה יותר - במידה ואני צודק @magicode ] להגדיר בהגדרות המחשב שהמחשב יגלוש דרך proxy של נטפרי ועל זה ליצור חסימה שלא ניתן יהיה לבטל את הגדרות הproxy. ידוע לי שפתרון כזה קיים במערכת הפניות בשביל מיקרוסופט אני לא יודע אם זה ישים גם בשאר מערכות ההפעלה אבל אולי ושמא והיה זה שכריאשמח לקבל הערות או תיקונים
-
@ee אמר בסינון טאבלטים ומערכות הפעלה אחרות:
אני יקדים שאני לא מבין גדול אבל בכל אופן אני ינסה
זכור לי שבעבר נפגשתי במוצר הבא [אולי אפילו בפורום כאן] מחבר אוטומטי לvpn ואז להתקין נועל אפליקציות שלא יהא ניתן לשינוי [וכמובן הנועל האפליקציות סיסמתו תהיה אצל מישהו נפרד....] אם מישהו יאשר את דברי אוכל להתאמץ ולחפש יותר זה יכול להיות פתרון עבור טבלטים וכדו' המרצים את אנדרואיד.
לקבל הערות או תיקונים3.25 שניות והאפליקציה הנ"ל מנוטרלת...
לרימון ונטספרק ונתיב ועוד, לקח שנתיים לנעול לגמרי את האופציה לנטרול, וגם זה ???
-
@ברוך-השם דבר ראשון זה כבר התקדמות...
ומה עם האופציה השניה שלי? עליה אין תלונות? -
@ברוך-השם @ee
יהודי יקר שלח לי את זה פעם. (לצערי לא זוכר כעת מיהו, אם הוא כאן, אשמח שיאמר שזה הוא, כדי להביא גאולה לעולם)
https://magicode.me/send-file/file/6e49b2474fea28e8a59defe628feeb7ee59562e1/viewעריכה: הניק שלו בפרוג הוא 3 פינות.
http://code.613m.org/viewtopic.php?f=13&t=756עריכה 2:
היהודי היקר כתב לי במיילמה שאני יכול להוסיף כעת, שחשוב תמיד כשאתה נותן את זה להדגיש שזה רק בדיעבד שבדיעבד, הסיבה היא שכשמתקינים אותה בצורה הרגילה אז בחצי שניה מעיפים אותה גם אם זה נעול עם נועל אפליקציות, וצריך לסתום הרבה חורים כדי שלא יוכלו לעקוף את זה, חוץ מהבעיה שבהפעלת המכשיר לוקח לו איזה דקה עד שהוא עולה. כמובן שאין סיבה לפרט בפומבי את הבעיות.
-
@clickone אבל לא שמעתי התייחסות לגבי עצם הרעיון. יש?!
-
@ee הורדת את הקובץ?
תקרא שם את המדריך, זה משהו בכיוון.אם אתה מתכוון שנטפרי יפתחו משהו כזה משל עצמם, לדעתי זה לא נמצא כעת על השולחן, כי יש דברים דחופים יותר.
כמובן, אם אתה מפתח או מכיר מפתח, אתה יכול לעשות משהו, וכולנו נשמח ליהנות.....
-
@clickone כן הורדתי את המדריך. כן, בעיקרון דיברתי על זה אבל עם תוספת של נועל אפליקציות.
אבל בעיקר מחכה לשמוע ממך תגובה על הרעיון של הproxy האם הוא זמין במערות הפעלה אחרות או שדווקא בחלונות -
@clickone מה רע רק במה ששלחת? אם אי אפשר לנטרל את הVPN?
-
@ee למיטב ידיעתי יש שם. (אני לא ממש מבין באנדרואיד, אז אל תיקח את זה קשה אם לא לזה התכוונת)
0_1485346313151_מדריך הגדרת VPNROOT.pdfהפרוקסי בעיקרון יכול להיות זמין בכל מערכת. (צריך פיתוח בשביל זה, אבל יכול)
הבעייה היא איך לגרום שלא יוכלו לבטל את הפרוקסי, וזו כבר בעייה. -
@clickone לי גם יש אנדרויד, אלא שחשבתי שאתה מבין בזה .
נו נו דבר אחד מותר לא להבין בו... -
@clickone מניעת ביטול proxy בחלונות קיים כבר כיום במערכת הפניות איזו שהיא פטנט רק אני לא יודע אם זה יעבוד גם בשאר מערכות הפעלה. מישהו מבין בזה אולי ברוך
-
@ee אמר בסינון טאבלטים ומערכות הפעלה אחרות:
@clickone מניעת ביטול proxy בחלונות קיים כבר כיום במערכת הפניות איזו שהיא פטנט רק אני לא יודע אם זה יעבוד גם בשאר מערכות הפעלה. מישהו מבין בזה אולי ברוך
אני מנוע מלענות מפורשות.
רק אני אגיב כך:
במחשבים, כמו במחשבים, אין דבר כזה שאין דבר כזה.
לכל הכיוונים. -
@ee אם זה פטנט - טריק אז יתכן תיאורטית שזה יכול, אבל אם זה תוכנה אז לא ניתן.
-
@clickone אני מבין את מה שאתה אומר אבל זה וודאי שכל דבר כמו שאפשר לשים אותו אפשר גם להסיר אותו השאלה כמה קשה זה ולכן שאלתי האם אפשר לעשות זאת אף במערכות שונות שיהיה מספיק קשה להסרה.
אגב פתאום עולה לי רעיון שיכול להתחבר עם הרעיון שכתבתי אולי אפשר ליצור מערכת [בזמנו שמעתי על חברה שעושה את זה] שבעיקרון לא יוכלו להסיר אבל במידה ויסירו נטפרי תזהה את ההסרה באופן אוטומטי ותחייב את הלקוח ב100 ש"ח כך שזה יהיה בדיוק אותו אופן שאפשר היום להסיר את הוויפרי
מה אומר? מה אומרים? רעיון? או לא ישים או לא שווה השקעה מדי? -
@ee מי שממש רוצה, יכול לעשות במק ולינוקס שהוא יהיה משתמש ולא מנהל, ולא יהיה לו סיסמה.
אני בכל אופן לא הייתי מחשיב שום דבר בלינוקס כי מי שיש לו לינוקס חזקה שיודע להסתדר עם זה.. -
@למדן-וידען גם אם זה טריק וגם אם זה תוכנה אפשר במערכת אחרת.
רק צרך מי שיפתח.
לדעתי דווקא טריק יותר קשה.אבל אני חושב שהפיתרון קצת יותר פשוט.
מסתובבים כאן הרבה מתכנתים, אפשר להתאחד ולבנות את וויפרי לאנדרואיד.
אני מזכיר לכם שאנדרואיד בנוי על לינוקס, (וזה אומר שצריך הבנה טובה מה קורה בלינוקס)
אבל שם ברגע שזה יעבוד אז הכל רץ.
כי גם מק, וגם כרוםOS כולם בנויים על העיקרון של לינוקס, ובמקום לחפש מה לעשות כדי שלא יברחו מהסינון, בואו נגרום שאם ברחו מהסינון, אין גלישה. (במילה אחת קוראים לזה וויפרי)
וכמובן שבשביל הרעיון הזה צריך את הסכמת @administrators