סקר - ניתוקים בזום
-
אשמח לשמוע ממי שמחובר בזום לפחות שעה בשבוע, האם הוא חווה ניתוקים, וכמה, דרך איזה ספק נטפרי הוא מחובר, וסיבים/נחושת?
תודה רבה מראש!
נ.ב. השאלה לא באה בחלל ריק כמובן, יש משהו בתקופה האחרונה, ואני מנסה להבין אם יש הבדל בין החברות. -
תשתית סיבים בזק, ספק 019, לא היו לי בעיות.
-
נחושת, בזק, ספק בזק, כל שבוע 3.5 שעות בסדר לגמרי
-
סטיק 019
זום של שעה וחצי
בינתיים כ-3/4 ניתוקים -
@yonig20
מניסיון - זה מאד משנה בין איזור לאיזור.
גם בחיבור סיבים ולא רק בסלולרי יש הבדל בין איזורים שונים, הכי טוב זה לשאול שכנים כמה שיותר קרוב למקום שצריכים. -
@yonig20 סבלתי מאוד מניתוקים בחצי שנה האחרונה, הן בZOOM, אנידסק, ועוד, וודאי בVPN שהוא עוד יותר רגיש. בחודש האחרון היה מצב שבכל ZOOM היה לפחות ניתוק אחד (הייתי נפגש בתדירות יומית).
(אגב, meet משתקם יותר מהר מניתוק מאשר ZOOM).
החלפתי לאחרונה ספק (בערך שלוש שבועות) וזה בינתיים ממש הסתדר לגמרי.
שני הספקים סיבים, אני לא מציין שמות כי אני לא בטוח שזה עקבי לכאן ולכאן, ייתכן שזה תלוי בכמה גורמים (מכונה אצל הספק למשל, אינני יודע איזו הייתי). ייתכן גם שזה תלוי מיקום כפי שאמרו, אבל תכלס ספק אחר פתר את הבעיה למרות ששניהם על אותה תשתית של רימון פייבר.
אני חושב תמיד כדאי לעבור ספק כבדיקה. -
-
@yonig20
סטיק, ספק יוסי תקשורת, סים פרטנר, לימודים פעם בשבוע כ-3 שעות, לא חוויתי ניתוקים כלל -
אני לא מבין מה אתם עושים כזה סיפור מלהחליף ספק?
אם יש לכם בעיה שנראית מהספק? אז תחליפו ספק!
אתם לא תידעו האם יש בעיה אצל השני עד שלא תנסו.
זה לוקח בדרך כלל לא יותר מ30 דקות מהרגע שהתקשרתם לספק החדש עד שהכל מסודר. -
אני לא מבין דבר אחד, איך אנשים עם חיבור סלולארי כמו סטיק וכדו' מצפים שיהיה להם זום רציף או כל תקשורת אחרת רציפה. אפילו בשיחת סלולר פשוטה חווים הרבה פעמים התנתקויות אם מדברים עשרות דקות וכו', כ"ש בחיבור DATA.
-
@loters
תחליף חברת סלולראני עם סטיק כבר כמה שנים
לקח זמן עד שהבנתי איזה ספק ואיזה חברה הכי טוב באיזור שלי...
והיום הכל עובד מצוין. -
אני פעם בשבוע שעתיים
עם נטסטיק.
נראה לי שאין אפשרות לעבור ספק, כי בסולולרי יש רק את 019
יש הרבה ניתוקים, לפעמים ניתוק ממש, יותר שכיח תקיעה, ואחרי כמה שניות מסתדר.
לפעמים נאלץ להוריד את התמונה.
באמת מה ניתן לעשות? -
@עדי-חתימה
צרו קשר ואנסה לעזור לכם