שליחת קבצים גדולים - הצורה הכי קלה
-
מוסד ששולח שיחות ווידיאו דרך מייל עם קישור לדרייב. מעוניינים לדעת מה הצורה הכי פשוטה וטובה כדי שמשתמשי נטפרי יוכלו לפתוח.
רק שהם נמצאים כרגע באתרוג פלוס. האם מישהו יודע איזה שיתוף עובד בשניהם חלק. -
@frize37 תראה מה עשו במציאון במייל.
הם משתפים את זה למשתמשי נטפרי בלבד כשיתוף פרטי ושולחים במייל מיוחד. (או שישתפו את זה פרטי לכולם :)) -
@clickone זה קצת מסובך, לא?
ואגב, כרגע שולחים דרך דרובוקס.... האם גם שמה אפשר לעשות את זה?? -
-
ואגב, האם מישהו פעם העלה סרטון ליוטיוב? כי אני מנסה ולא מצליח... הוא שעה טוען....
https://www.youtube.com/upload
-
@clickone אבל אם חורגים אז כל קובץ שהם יעלו יהיה פתוח או כל פעם יצטרכו לחרוג.
והסיבה שהם משתמשים בזה כי הבנתי שדרייב סגור וגם גמבו -
@frize37 אין להם אתר?
שיעלו לאתר שלהם.... -
@frize37 עד כמה שאני מבין זה ממש לא מסובך. הם רק צריכים להעלות את הקובץ לדרייב ולהגדיר אותו כשיתוף פרטי, ואח"כ הם יכולים לשלוח מייל רגיל ולצרף את הקובץ מהדרייב.
הם יכולים לשלוח בצורה כזו רק למשתמשי נטפרי והם יכולים גם לשלוח לכולם בצורה הזו. -
@frize37 העליתי הרבה פעמים. אצלי זה עובד.
-
@frize37 אמר בשליחת קבצים גדולים - הצורה הכי קלה:
@clickone אבל אם חורגים אז כל קובץ שהם יעלו יהיה פתוח או כל פעם יצטרכו לחרוג.
והסיבה שהם משתמשים בזה כי הבנתי שדרייב סגור וגם גמבוג'מבו פתוח. אם הם יכולים להשתמש בזה, זה יהיה הכי פשוט.
-
@hilel אמר בשליחת קבצים גדולים - הצורה הכי קלה:
עד כמה שאני מבין זה ממש לא מסובך. הם רק צריכים להעלות את הקובץ לדרייב ולהגדיר אותו כשיתוף פרטי, ואח"כ הם יכולים לשלוח מייל רגיל ולצרף את הקובץ מהדרייב.
הם יכולים לשלוח בצורה כזו רק למשתמשי נטפרי והם יכולים גם לשלוח לכולם בצורה הזו.נדמה לי שאתה טועה, ברגע שזה מוגדר כשיתוף פרטי, יש מגבלה של גוגל (ולא של נטפרי), ורק מי שקיבל הרשאה (לא מספיק שצירפו לו את הקובץ למייל) מהבעלים יכול לצפות בו.
-
@frize37 אמר בשליחת קבצים גדולים - הצורה הכי קלה:
ואגב, האם מישהו פעם העלה סרטון ליוטיוב? כי אני מנסה ולא מצליח... הוא שעה טוען....
אני העליתי כמה פעמים וזה עבד מצוין
-
@ליכט אמר בשליחת קבצים גדולים - הצורה הכי קלה:
נדמה לי שאתה טועה, ברגע שזה מוגדר כשיתוף פרטי, יש מגבלה של גוגל (ולא של נטפרי), ורק מי שקיבל הרשאה (לא מספיק שצירפו לו את הקובץ למייל) מהבעלים יכול לצפות בו.
צריך לנסות את זה. אבל נראה לי שעצם צירוף הקובץ למייל - לא ע"י צירוף קישור - וגם לא ע"י שליחה מתוך הדרייב - אלא צירוף ע"י לחיצה על אייקון הדרייב וצירוף קובץ משם, נותן הרשאה לנמען.