נטפרי לא מוכנים לחסום אתרי מחלוקת
-
@איש-טוב עידנתי לך את הכותרת, קצת נסחפת...
-
@clickone
הכינוי משמש אותי בפורום מסוים אחר, לא התכוונתי ח"ו לפגוע או לזלזל בכינוי הזה שנתתי לו בתחילה, אח"כ קלטתי שאף אחד כאן לא יבין את כוונתי... -
@GolanArt אתה רוצה קישור ישיר לקטעים מהאתר שהם הרבה הרבה יותר מ"מחלוקת"? אני קורא תועבה גם לביזוי צדיקים וגדולי ישראל.
-
@איש-טוב הרב ששהורה לחסום אולי סודי.
הסמכות העליונה הם גדולי ישראל.הם נמצאים בב"ב וירושלים. (אם אתה צריך כתובות ארשום לך כאן...)
בלי להתערב במחלוקת, התפיסה האם אתר נקרא מלא תועבה, או יוצא נגד הרבה' שלך. זה משהו שצריך לשאול את גדולי ישראל. (כנ"ל לגבי אוצר החכמה - אחרי שהורו לחסום, חסמו. [זה היה פתוח בהתחלה])
-
@clickone אמר בנטפרי לא מוכנים לחסום אתרי מחלוקת:
@shraga לא מסביר למה קרא לזה התנשאות. ואם קיבל הוראה שלא לומר?
(יפה שהחלפת את הכינוי במשהו יותר נחמד...)לא דיברתי על התנשאות, על זה עצמו אני מדבר, למה הרבנים אמורים להיות חסויים, זה נשמע שיש מה להסתיר, מקוה שלא...
-
@איש-טוב המושג תועבה לא מתאים כאן לנוף, ולא מתאים שזה מה שהמנוע של גוגל ימצא כאן....
-
@clickone הוא לא יוצא נגד הרבה שלי, (ואגב הוא לא הרבה שלי) הוא יוצא נגד כל רב ומשפיע שהעז שלא לצאת אף הוא נגדו. וחוץ מזה הוא מלא בהתקפות על גדולי ישראל שליט"א וזצ"ל מכל החוגים.
-
@shraga אני לא יודע למה הוא חסוי, לענייננו, אתה מוכן שיכתבו את שמך עם הטלפון שלך לפניות לכל מי שישאל למה זה חסום? (מניח שלא כ"כ)
כל מה שאני כותב נכתב על דעתי בלבד וכו'
-
@איש-טוב השאלה שלי עדיין לא קיבל מענה. למה אתה לא מתקשר אל ועידת הרבנים לביצור חומות הדת?
לכתוב על זה בפורום לא יעזור. נטפרי לא מתכופף לאף אחד - רק לרבנים שעליה.
גם אני שלחתי פניה על האתר המדובר וענו לי שקיבלו לכך הוראה מרבנים וזהו. קבלתי.
אם אתה לא אוהב את זה אז אל תשתמש באינטרנט.
-
@איש-טוב ולא רק יוצא נגד, אלא יוצא בלי לראות בעיניים ובלי גבולות, ומסית את ההמון לפגוע בכל דרך בכל מי שקשור לרב הזה או לאיזה משפיע שלא השמיץ אותו.
-
@איש-טוב תן לי דוגמא במייל בבקשה golan.art.design@gmail.com
-
@clickone אמר בנטפרי לא מוכנים לחסום אתרי מחלוקת:
@shraga אני לא יודע למה הוא חסוי, לענייננו, אתה מוכן שיכתבו את שמך עם הטלפון שלך לפניות לכל מי שישאל למה זה חסום? (מניח שלא כ"כ)
כל מה שאני כותב נכתב על דעתי בלבד וכו'
- לא ולא מהסיבה שזה פתוח ואני לא יכול להסביר את זה...
- בדיוק בשביל זה הם רבנים, אי אפשר לנופף בסלוגן "יש רבנים שהורו כך" ובכך לסתום את הפה לאנשים, אני אישית מוכן לפנות לרבנים שהורו לפתוח ולהסביר להם למה לדעתי האתר צריך להיות חסום
-
@איש-טוב ממליץ לך לשלוח ל@GolanArt, אם תצליח לשכנע אותו ולהוכיח לו את הדיבורים נגד שאר הרבנים שם באתר (אגב, משהו שלדעתי אינו נכון) אין לי ספק שינסה לטפל בזה
-
@איש-טוב
אם זה באמת אכפת לך, תאסוף את החומר שיש שם ותלך לרבנים בועידת ביצור חומות הדת, ותראה להם את החומר 99 אחוז שיגדו לחסום, כך זה בדיוק היה בפורום אוצה"ח, אני יודע בדיוק מי עשה, ולמה, אבל התוצאה היתה חסימה הרמטית, תנסה גם אתה ותראה ישועות בדוק ומנוסה.... -
@בן-מערבא זה נראה שהרבנים מודעים לכל התכנים שנמצאים שם ובכל זאת הורו לפתוח
-
@shraga אני אנסה לעשות את זה. זה דורש עבודה רבה של בחירת הזבל היותר גרוע מתוך אינסוף הררי זבל...
-
@shraga
אם כך אז אולי כדאי שילכו לרבנים עוד פעם על פורום אוצה"ח אולי השתנה דעתם. -
@בן-מערבא אמר בנטפרי לא מוכנים לחסום אתרי מחלוקת:
@shraga
אם כך אז אולי כדאי שילכו לרבנים עוד פעם על פורום אוצה"ח אולי השתנה דעתם.אני בעד, זה היה פורום ממש מוצלח
אני מסכים שהיו בעיות מסוימות, אך בהידברות היו יכולים לפתור אתזה, החסימה עד כמה שהבנתי נעשתה די באגרסיביות ועורבבה שם פוליטיקה -
שימו לב לב שאתם מדברים על משהו הפוך. על פורום סגור שנסיונות לפתוח אותו לא הצליחו.
אני מדבר על אתר פתוח, שהנסיונות לסגור אותו לא הצליחו ביינתיים. -
@magicode אולי תגיב כאן בצורה רשמית אחת ולתמיד, על כל חסימות ופתיחות האתרים למיניהם
למי יש לפנות בעניין? לועדת הרבנים לביצור חומות הדת?