נספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.'
-
@aiib אמר בנספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.':
@יהודי-פשוט משום מה מופיע לי רק חלק קטן מהנושא
זה בהחלט קורה לפעמים שהדף לא נטען במלואו,
בכל מצב תמיד כדאי להביט שמאלה למעלה במסך יש שם שורה שמראה כמה מתוך כמה הודעות בדף זה
ותמיד אפשר לדלג הכי למעלה והכי למטה
-
@aiib לעצם העניין אני ממליץ לך ליישם את שכתבת!
קצת מצחיק לכתוב לציבור לקרוא לפני שכותבים כשבאותה נשימה אתה מצהיר שאתה לא קראת..
לעצם העניין 2, עברתי על האשכול מתחילתו, לא ראיתי שכתבו.. ההודעה שלך שם מיותרת (לא נכונה), לא הגיונית (כאמור), לא במקום (כדברי @יהודי-פשוט).
מחק נא אותה בבקשהברוח טובה כרגיל
-
@0533152154 אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
ג. הסרגל של נטפרי בצד ימין- יושב לפעמים על הגלילה של העמוד באופן שמפריע לדפדף באתרים מסוימים. אולי אם יופיע בתחתית העמוד ולא בצד- הבעיה תפתר.
ציטוט מהויקי:
ישנו תוסף מיוחד המאפשר לנהל את אופן פעילות הכרטסת לנוחיותו של המשתמש, ניתן להורידו מכאן.
בברירת מחדל, הכרטסת ממוקמת בפינה הימנית למעלה. אם אתם מעדיפים שהיא תופיע במיקום אחר, תוכלו להגדיר בתוסף מיקום קבוע עבור הכרטסת בכל מקום בדף.ד. שירות טלפוני זמין- או יכולת לפנות לשירות לקוחות שלא בענין פתיחת אתרים.(אולי יש ואני לא יודעת)
ציטוט מהויקי:
מערכת הפניות היא דרך יצירת הקשר המועדפת על צוות נטפרי. כל בעיה שהיא - תוכנה שלא עובדת, אתר שעדיין לא נבדק או סרטון שדורש בדיקה; כל דבר שדורש את תשומת הלב מצוות נטפרי - מערכת הפניות היא המקום.
-
@למדן-וידען ו @יהודי-פשוט סליחה לא שמתי לב, מחקתי.
@למדן-וידען אמר בנספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.':
לעצם העניין בשום סינון זה לא ככה, נכון לזמנים שלי בארבעת ושבעת המינים..
לפי מה שזכור לי ב'נתיב' זה כך.
-
@WWW
לא נכון. -
@ליכט אמר בנספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.':
לא נכון.
זה כנראה תלוי בדרגת החסימה, או שצריך לבקש פתיחת אתר מסוים, או שזה השתנה בחצי השנה האחרונה, או ש... חייבים להודות ש..אני טועה...
-
@איצ2 אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
מחיר מיוחד לקהילת GMAIL
דובר בעבר@איצ2 ברשותך אני מביא כאן צד אחר ממבט שלי לענין.
מכיר את המכירות השכונתיות / מכירות חסד למיניהם?
חוץ ממחיר ההזמנה יש הרבה פעמים סך 5 / 10 ש"ח לכיסוי ההוצאות.
וכאן הבן שואל, למה מי שמזמין ב 500 ש"ח ומי שמזמין ב 50 ש"ח צריכים לשלם אותו הדבר, למה לא יקבעו סך אחוז מסוים?
והתשובה כי זה לא חלק מהתמורה, אלא חלק ממה שהינך משתמש במפעל חשוב ונצרך, כך שהסכום לא משנה, הקימו את המפעל בשבילך כמו בשביל השני, בלי קשר כמה תקנה.ולענינינו, נטפרי הוא מפעל קדוש, שזכות לכל אחד להיות חלק ממנו, ולהיות נושא בעול.
להכל אנחנו מוצאים תקציב, אז פתאום כאן שמדובר בדבר חשוב ביותר נחסוך כמה שקלים.
אם אין, אפשר לוותר על עיתון אחד של סופ"ש, שהוא בערך המחיר של חודש בנטפרי. -
@יהודי-פשוט צר לי לאכזב אותך. אך אני לא מכיר אפי' מכירה 1! שהיא נטו חסד ואין שם רווח מגולם במחיר..
(מלבד 'נטפרי' כמובן).
אך עדיין יש לחלק טובא על כך שאינם צורכים שירות סינון וכו' כפי שהורחב שם ואף זכה להסכמת גדולים.. -
@איצ2 אתה לא מאכזב אותי, אין לי מניות בנטפרי, ורק באתי להביא צד אחר בענין שגם בו הרבה מסכימים,
הודגמא שהבאתי ולשם כיוונת את התותחים, זה רק משל והתעכבת על המילה הכי לא רלוונטית לדיון,
תקרא עוד פעם טוב טוב את הנמשל. -
@יהודי-פשוט אני שמח שלא אכזבתי אותך.. אין לי. ומעולם לא היה לי מנוי לעיתון סופ"ש (אולי יש רעיון אחר?!).
ולגוף העניין.. בדורינו שעל פלאפון משלמים 20 ₪ פחות הגיוני שמייל בלבד (ללא רק עדכוני אנטי וירוס ורק מידע חשוב מהקהילה או מגופי החירום וכו') יעלה 34 ₪ !!!
אני יודע ומעריך בלי סוף את פועלם של 'נטפרי' והדבר ידוע.
אך המשל הנכון הוא כמו שמי שמשתמש ב2 קווים משלם כפול כך מי שמחזיק רק מייל משתמש הרבה הרבה פחות מחצי מאשר רעהו המחזיק אינטרנט הצורך מאות אתרים אלפי דפים ורבבות של תמנות...
ובמילים פשוטות שה לא שימוש דומה בכמות שונה אלו שני שימושים שונים בתכליתם ובכל מהותם (ויש גם עניין עקרוני לשמר זאת). -
@shraga אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
תרגום באתר גוגל טרנסלייט ותרגום בינג, למרות שזה פרוקסי, בסינונים אחרים ראיתי שהצליחו להתגבר על הבעיה, אולי על ידי זה שבurl יש את הכתובת המקורית
'למחצה לשליש ולרביע' ה"י..
ולכן אצלנו (כרגע) 'לא שמענו'..
אבל זה ברור כמו ש @נטפריס כתב היום (התגעגענו) שצריך בסה"כ להשקיע בזה. -
@מאיר-נוטיק ברוך הבא, אולי לא שמת לב, אבל באשכול "מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי" בקשו שלא להגיב על תגובות של אחרים, אלא לכתוב איש איש את בקשותיו.
מחיקת הודעה מעשית ע"י לחיצה על שלש הנקודות שמצד שמאל של ההודעה, ו"מחיקה".
לאחמ"כ תוכל לכתוב את הודעתך כאן. -
צודק, תודה.
-
@אברהם-כהן אני לא מצליח להוסיף את זה. אתה יודע למה?
-
@מאיר-נוטיק אתה מתכוון בנוגע ל"וידאו טוב"?
קצת קשה להבין למה אתה מתכוון.
אם היית מצטט היה פשוט... -
אם הבנתי נכון, אפשר להפוך את הפנל "ניהול מהיר" לתוסף. כך יהיה אפשר לדווח כל הזמן ולא רק באתרים, וגם זה לא יציק בגלילת הדף. נכנסתי לקישורים גם פה וגם בויקי, והוא לא נותן לי להתקין
-
@dLive
אם תלחץ על השם של מקבל התגובה היכן שמופיע עם החץ (במקרה זה @אברהם-כהן) תגיע במדויק למה התכוון. -
-
-
@מאיר-נוטיק אמר בנספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.':
אם הבנתי נכון, אפשר להפוך את הפנל "ניהול מהיר" לתוסף. כך יהיה אפשר לדווח כל הזמן ולא רק באתרים, וגם זה לא יציק בגלילת הדף.
אי אפשר להפוך את הפאנל לתוסף, אלא אפשר להתקין תוסף שמנהל את הפאנל (עדיין זה לא יועיל לגבי דיווח כנ"ל), ראה כאן בהרחבה.