נספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.'
-
פוסט זה נמחק! -
@יהודי-פשוט אמר בנספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.':
@6262 אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
ברשימת הפניות לנטפרי לאפשר תצוגה של כל הפניות גם כאלה שנסגרו כבר, עם לחצן לשחזר פניה.
לפעמים סוגרים פניה בטעות או מפני שחושבים שהבעיה כבר הסתדרה ולבסוף יש צורך להמשיך בטיפול, במצב הנוכחי הפניה נעלמת ואין גישה אליה יותר מצד המשתמש.הפתרון לזה כבר קיים.
נכנסים שוב למייל שקיבלת עם הקישור לתשובה, ולוחצים, וזה מחזיר את הפניה.
לא בדקתי מה קורה אם פתחת פניה וסגרת לפני שענו לך פעם אחת.אני לא חושב שאנשים שומרים את המיילים שהם מקבלים מנטפרי לגבי פניות, אני אישית לפחות מוחק אותם מיד לאחר שראיתי שיש מענה.
בנוסף כיצד תדע לשייך מייל לפניה אתה זוכר כל פניה שפנית מה המספר שלה?
הדרך הפשוטה יותר לדעתי היא לחצן הצג את כל הפניות, אם אפשרות לשחזר פניה סגורה. -
@WWW אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
במערכת הפניות: תגמול נקודות על דיווח.
היות ולפעמים יש כל מיני בעיות שלא מדווחים בזמן, ובדר"כ מדובר בעצלות, ובפרט במקומות שזה מסובך לדווח עיין כאן!
ייתכן ששוה לתגמל ע"ז נקודות, (אפשרי גם חלקי נקודות), וזה יהיה קצת תמריץ לדווח על בעיות.
(כמובן שרק אחרי שהנציג יאשר שזה דיווח, שלא יסתור את הרעיון של @AL כאן)אתם כבר יודעים שאני אוהב לצטט את @נטפריס ...
אז כבר פתחו אשכול בנושא בעבר, ובו נטפריס אמר:הנקודות פה זה לא גוגואים, זה אמצעי לשלם הוצאות.
-
@dLive אמר בנספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.':
הנקודות פה זה לא גוגואים, זה אמצעי לשלם הוצאות.
כנראה שלא כולם יודעים מה זה "גוגאים"
-
@יהודי-פשוט צריך תרגום?
מויקיפדיה:גוֹגוֹאִים (גם אג'ואים (בירושלים), עג'מים (ברחובות), עג'וקים) הם גלעיני פרי המשמש, המשמשים למשחקי ילדים. משמעות המילה עַ'ג'וּ בערבית היא גלעין. הגוגואים קשיחים ועמידים, ניתן להפרידם מן הפרי בקלות ללא שיירי ציפה שתרקיב על פניהם, ולכן הם מתאימים למשחקים.
-
@צורת-הספר אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
ואף פעם לא הגעתי לדברים לא ראויים
זה שאתה לא הגעת, זה לא תירוץ.
-
@clickone אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
@צורת-הספר אתה לא רוצה לינקים, נכון?
כשהראו את זה למנהל אחד הסינונים, (וזה עוד סינון שאני מחשיב כסינון במקרה שאין ברירה ונטפרי לא מתאים) הוא אמר:- אתה יודע שא"א לחסום את זה. כי הלקוחות שלנו יצעקו.
- למה אתה שולח לי לינקים בעייתיים ומכשיל אותי....
ז"א, הם יודעים ומודים שיש בעייה.
אתה מוזמן לפתח את זה... [או לממן את המתכנת שיפתח את זה]
(מחפשים בנרות פתרון) [וזה שנטפרי היחידים שלא נכנעים וחוסמים עד שיהיה פיתרון, אני חושב שזה רק מראה עד כמה הם לא כפופים לכסף, אלא רק לוועדת הרבנים!!]כל מילה פנינה.
-
@clickone אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
עריכה: שכחתי שלא כותבים כאן אלא בנספח... (הבעייה שאין לי זמן כמו @WWW להעביר לשם...)
אני יכול למכור לך קצת זמן...
-
@ברוך-השם אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
רוצה להציע, שאחרי ששולחים פנייה, יהיה גרף שמציג את זמני הטיפול הנוכחיים בהתאם למספר נקודות שנשלחו בפניה הנוכחית, כמו שיש בכרטסת לגבי התמונות.
ולמה דווקא אחרי, כיון שלא יהיה מצב שבו אדם רואה שזמני הטיפול מהירים גם בנקודה אחת, ואז הוא ישלח רק נקודה אחת, ונמצאנו מפסידים את נטפרי.לפי ההסבר של @נטפריס איך זה עובד מאוחרי הקלעים, זה לא יתן לך שום מדד.
-
@מעמד אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
שיהיה אפשרות להוריד הקלטת תעבורה למחשב שברגע שיהיה פתאום בעיה באינטרנט יהיה אפשר להפעיל אותו עד לתקלה ולשלוח ממחשב אחר.
כי לפעמים יש בעיה בעצם הגישה לאינטרנט ואי אפשר להגיע לאזור האישי בכלל כדי להפעיל את הקלטת תעבורה.א: אם יש בעיה בגישה לאינטרנט, זה כנראה בעיה בתשתית/ספק, ולא בסינון.
ב: יש כבר תוכנות שמקליטות תעבורה על המחשב, לא צריך שנטפרי יפתחו אחת. -
@dLive כן ? !איפה ?
-
-
@מעמד אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
שיהיה אפשרות להוריד הקלטת תעבורה למחשב שברגע שיהיה פתאום בעיה באינטרנט יהיה אפשר להפעיל אותו עד לתקלה ולשלוח ממחשב אחר.
כי לפעמים יש בעיה בעצם הגישה לאינטרנט ואי אפשר להגיע לאזור האישי בכלל כדי להפעיל את הקלטת תעבורה.זה עלול להוות פרצת אבטחה,
לו זה היה כך אם אי מי יצליח להכנס לאיזור האישי שלך, הוא יוכל לנטר את כל תעבורת האינטרנט שלך,
..........................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
-
-
@dLive איך משתמשים בו ?
-
אתם מדברים כאן על שני דברים שונים.
יש הקלטה תעבורה מהספק ללקוח. זה דבר שרק הספק יכול לתת כי הוא יודע מה עובר ממנו אל הלקוח.
Wireshark מקליטה תעבורה של כרטיס הרשת במחשב.
לדוגמה אם המחשב מחובר לראוטר נוסף ברשת מקומית, או אפילו מחובר לאינטרנט שאינו נטפרי, זה יופיע בתוכנה. -
@5566NEWbrs כלומר שאם יש לי תקלה בחיבור רשת בנטסטיק נטפרי זה לא יעזור לי להפעיל את הקובץ ולשלוח למישהו שיעזור לי ?
-
@מעמד זה יעזור, אם יש לך רשת. ולא אם אין לך.כלומר זה עוזר לחסימות, ולא אם הבעיה בעצם החיבור.
-
@5566NEWbrs איזה סוג חסימות אתה מתכווין ?
אם נגיד פתאום אין לי חיבור לרשת וכתוב לי 'החיבור נקטע - אותר שינוי ברשת' זה יכול להועיל ?