"זיכוי השכנים" בוויפרי, הצעה מעניינת
-
@יהודי-פשוט
אם לא ירדתי לעומק כוונתו של @מעמד קבל את הסברא שלי..... -
@מובהק
חן חן לך על הרצון הטוב והיוזמה לעזור ולסייע לעם ישראל,
אך עם זאת אני חושב שמטרת נטפרי אינה שבכל מחשב בארץ יהיה מותקן WIFREE , מטרת נטפרי היא שיהודי שותו"צ שנזקק להשתמש באינטרנט יוכל להשתמש באינטרנט מסונן ונקי, ובזה נטפרי עוסקת,
נטפרי כן ממליצה כי למשתמשי נטפרי תהיה מותקנת תוכנת WIFREE להגנה כפולה.
נ.ב. זאת לא תשובה מנטפרי אך כך נראים לי רוח הדברים,
................................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@ליכט אמר ב"זיכוי השכנים" בוויפרי, הצעה מעניינת:
@יהודי-פשוט
אם לא ירדתי לעומק כוונתו של @מעמד קבל את הסברא שלי.....לזה אני מסכים בהחלט
-
@יהודי-פשוט אמר ב"זיכוי השכנים" בוויפרי, הצעה מעניינת:
א"כ, חסל גמ"ח ניתוק אינטרנט, יתקינו וויפרי וזהו, וזה עוד יותר טוב, שלא יכולים להכניס WIFI USB
א. בגמ"חים יודעים גם להתקין את הוויפרי (למבקשים את זה)
ב. עדיף שיתקינו את זה בגמ"ח מאשר להסתובב עם מחשב בלי תוכנה ולחפש WIFI פרוץ ולהתקין
ג. וויפרי מומלץ למי שלא רוצה לחסום את הWIFI אבל למי שלא מעוניין כלל באינטרנט ואפשרויותיה עדיף התוכנה של אאוטנט שחוסמת כל אפשרות גלישה -
@ליכט ברוך שכיוונת לדעתי !
-
@957 אמר ב"זיכוי השכנים" בוויפרי, הצעה מעניינת:
@מובהק
חן חן לך על הרצון הטוב והיוזמה לעזור ולסייע לעם ישראל,
אך עם זאת אני חושב שמטרת נטפרי אינה שבכל מחשב בארץ יהיה מותקן WIFREE , מטרת נטפרי היא שיהודי שותו"צ שנזקק להשתמש באינטרנט יוכל להשתמש באינטרנט מסונן ונקי, ובזה נטפרי עוסקת,
נטפרי כן ממליצה כי למשתמשי נטפרי תהיה מותקנת תוכנת WIFREE להגנה כפולה.
נ.ב. זאת לא תשובה מנטפרי אך כך נראים לי רוח הדברים,
................................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
מטרת נטפרי היא לאוקמא שכינתא מעפרא, וכתוב בפסוק "ולא יראה וכו'... ושב מאחריך" ולמעשה אם נצליח שליותר יהודים תהיה מותקנת התוכנה במחשב שלהם - יחסכו לעם ישראל הרבה הרבה צרות וייסורים
ואני לא חושב שאם אני יפתח את הוויפי שלי למותקני וויפרי זה יעודד מישהו נוסף לגלוש
להיפך, מי שכבר גולש יעבור לכשרוכעת למעשה @administrators יש אפשרות מעשית ללקוח נטפרי לקבוע כזו אפשרות בקו האינטרנט הביתי? או לא ?
-
@חבר אתה דוחק אותנו לפינה, מה עוד אתה רוצה שנבקש ממך?!
-
נחזור לעניננו.....
מבלי ליכנס לדיון מהי מטרת נטפרי.
אני חושב שזכותו של בן אדם להגיד: אני משחרר את ה-wifi שלי לכל דכפין אך בתנאי שיתקין wifree על המחשב (הרי השכן לא מחוייב לגלוש על ה-wifi שלו...).
ולכן נראה לי שזה רעיון לא רע לאפשר את ההגדרה הזאת לכל המשתמשים (וזה גם יכול להועיל בעוד מקרים).
@administrators לתשומת לבכם! -
@חבר טוב, אם זה לא היה מכוון, קבל את ההתנצלות שלי, אבל סתם ככה, תשתדל להיות נחמד...
-
@חבר אמר ב"זיכוי השכנים" בוויפרי, הצעה מעניינת:
אם כך אני מתנצל מכל ליבי
:left_facing_fist_tone3: :left_facing_fist_tone3: -
נחזור לעניננו.....
אני חושב שזכותו של בן אדם להגיד: אני משחרר את ה-wifi שלי לכל דכפין אך בתנאי שיתקין wifree על המחשב (הרי השכן לא מחוייב לגלוש על ה-wifi שלו...).
ולכן נראה לי שזה רעיון לא רע לאפשר את ההגדרה הזאת לכל המשתמשים (וזה גם יכול להועיל בעוד מקרים).
@administrators לתשומת לבכם!כמה חבל שמפספסים כאן את הדיון האמיתי הזה, כנראה שזה דבר גדול אז יש הרבה מניעות...
מה יהיה עם האדמיניסטרטורים שמוזמנים כאן פעם אחר פעם ולא זכינו עדיין שיתפנו מעיסוקיהם החשובים לענות על שאלה זו?
@administrators -
@מובהק לא רציתי לתת דוגמאות, כי רובם ככולם יודעים על מה אני מתכווין
אבל בשביל החיוך - אחד נוסע בכביש מהיר, מתקשר מישהו אומר לו אמרו בחדשות שיש מישהו שנוסע נגד כיוון התנועה,
ענה לו: אחד ? אני רואה כולם נגד כיוון התנועה.... -
נחזור לעניננו.....
@administrators לתשומת לבכם!עריכה: לא קיים (קיים באופן הפוך)...
אני חושב שהא יכול לפנות בפניות ולבקש שיפעילו את זה בשבילו. (זה הגדרה בחשבון)
או שיכפיף את עצמו לקהילה כלשהי, לדוגמא וועידת הרבנים לביצור חומות הדת, ושיבקש מהם להגדיר לו את זה בחשבון שלו.(אני באופן אישי בעד זה להגדיר את זה בחשבון....)
-
להוסיף על דברי @GolanArt
נא לא להסיט את הדיון. גם אם לא כותבים דברי הבל הדורשים חסימה או הרחקה.
@חבר
אם אתה רוצה לדעת את כל דיני ההרחקות והחסימות, אתה מוזמן לפתוח על כך דיון נפרד.
@מובהק
ה@administrators לא צריכים להגיב לכל רעיון.
חשוב מאוד להעלות רעיונות וצְרַכים שמשתמשים צריכים. שומעים את הרעיונות, ויחליטו בהמשך אם לבצע ובאיזה סדר עדיפות. כשזה יקרה, כבר תדעו על כך.
@יהודי-פשוט
הכוונה היא לאלו שלא חסמו את המחשב ב-outnet. מי שחוסם את המחשב לכל הרשת בכלל, אשריו ואשרי חלקו.
@clickone
כיום עדין אין אפשרות של הגדרת Wifree למשתמש בודד (לא במסגרת קהילה) גם לא דרך מערכת הפניות.
ובהחלט ההצעה שיהיה למשתמש אפשרות לכפות לכל מתחבר בחשבונו את Wifree היא טובה בהחלט.