גלישה דרך האיזור האישי
-
זכור לי שאולי כתבו את זה פעם אבל בכל אופן.
לפעמים יש תקלה במערכת הסינון [במיוחד שמשתמשים בvpn] או שפעמים נמצאים מחוץ לבית ורוצים לגלוש דרך המחשב האישי אבל הwifree חוסם או שסתם רוצים לגלוש דרך חבר אבל רוצים לגלוש חסום.
אולי כדאי שתהיה אופצייה לגלוש דרך האיזור האישי שכמובן יצטרכו את הסיסמא להכנס לשם ואז יוכלו לגלוש ע"פ ההגדרות האישיות הקיימות בכל מקרה.
כמובן שאפשר להחיל על זה מגבלות כמו רק למי שמשלם לנטפרי דהיינו לספק תשתית סוללרי או vpn [כדי למנוע שימוש קבוע או בלא תשלום לנטפרי] או כמו הגבלה בזמן וכן הלאה.
דבר כזה יפתור את הבקשות לvpn שאנשים צריכים לנסיעות לחו"ל או אפילו בארץ וכן יפתור בעיות כשאין סינון שהwifree לא יחסום את אפשרות הגלישה -
@aiib איך בידיוק יסתננו התמונות של כל האתרים?
וזה מה שנקרא ויפיאן! -
@aiib דובר ע"ז פעם. זה משהו שנקרא web proxsy, ומנהלי נטפרי ענו שזה איטי ולא יעיל, ולא שווה את זמן הפיתוח.
-
@5566NEWbrs אמר בגלישה דרך האיזור האישי:
@aiib דובר ע"ז פעם. זה משהו שנקרא web proxsy, ומנהלי נטפרי ענו שזה איטי ולא יעיל, ולא שווה את זמן הפיתוח.
-
@מיציבושי תקרא לזה איך שאתה רוצה אבל במקום שכל אחד יצטרך להחזיק לשעת חירום חיבור vpn באיזור האישי זה יהיה קל יותר
-
@5566NEWbrs אני לא מדבר על משהו שיהיה קבוע אלא בעיקר לשעות חירום וכן כשנמצאים מחוץ לבית ורוצים לכמה דקות לגלוש ולכן לא כ"כ קריטי המהירות וכדו'
לא שווה את זמן הפיתוח?! אני לא בטוח בכלל אבל אני חושב שעיקר הסיבה שלא עושים את זה כי רוצים שאנשים יהיו מחוברים עם ספק של נטפרי אז כבר כתבתי שאפשר להגביל שרק מי שיש לו ספק קבוע יוכל להתחבר -
בית חולים מתחת לגשר.
-
-
@smk148 אמר בגלישה דרך האיזור האישי:
@magicode אמר בגלישה דרך האיזור האישי:
בית חולים מתחת לגשר.
לפעמים צריך גם את זה...... מה לעשות
אתה באמת חושב שמקום להשקיע את המשאבים לתקן את הגשר צריך לבנות בית חולים.
-
@magicode אני עדיין לא מצליח להבין למה זה בית חולים מתחת לגשר, לפעמים במקרים שכביכול א"א כרגע לתקן את הגשר זה יכול להיות פתרון טוב-לזאת התכוונתי
ואני באמת לא בא להתערב בשיקולים שלכם @administrators -
@smk148
הבעיה שהדברים האלו נשמעים לכם פשוטים.
בעוד אלו דברים מורכבים מאוד. יותר מלתקן את הגשר. -
@magicode לכן כתבתי שאני לא מתערב בשיקולים, התייחסתי רק לצורך מצד הלקוח במקרה של תקלה או משהו.
-
@aiib לך יש VPN למיטב זכרוני, לא?
-
אכן, אנחנו מחכים בכיליון עיניים לגשר שיתוקן. האם אנייוור יהיה זמין לציבור הרחב בקרוב?