רוצים לצחוק קצת? הקלטות של נציגי רימון/אתרוג...
-
מה שלי כואב בכל הסיפור הזה זה לא שאנשים משקרים ולא שחברה אחת מלכלכת על אחרת -מה שהיה הוא שיהיה, עולם כמנהגו נוהג. אלא שברור לי שיש אנשים שמשתכנעים וחוזרים בחזרה לאתרוג ורימון... וזה מה שכואב לי שבן אדם בגלל כמה הפחדות חוזר לסינון הזה...
-
@ezra אמר ברוצים לצחוק קצת? הקלטות של נציגי רימון/אתרוג...:
מה שלי כואב בכל הסיפור הזה זה לא שאנשים משקרים ולא שחברה אחת מלכלכת על אחרת -מה שהיה הוא שיהיה, עולם כמנהגו נוהג. אלא שברור לי שיש אנשים שמשתכנעים וחוזרים בחזרה לאתרוג ורימון... וזה מה שכואב לי שבן אדם בגלל כמה הפחדות חוזר לסינון הזה...
לא חושב שזה עולם כמנהגו נוהג, זה פריצת גדר משמעותית, גם בתחרות רגילה בין חברות יש איזה גדר שמפחדים לעבור, מדובר פה על נציגים רשמיים שמקבלים הדרכה מההנהלה להפיץ שקרים, אף חברה נורמלית לא תעשה כזה דבר ותסתכן בתביעת דיבה אם עדיין יש לה מה להפסיד, דבר כזה אם יגיע לבית משפט זה יכול להסתכם בקנסות של עשרות או מאות אלפי שקלים.
וליבי אומר לי שלא יהיה כל כך קשה להשיג היתר ערכאות בסיפור הזה... -
צריכים לומר תודה ל 4/7 הם נותנים לנו חשק לעבוד במרץ, להציל עוד יהודים!!!
-
אגב, יש לי הקלטה שבה שומעים ברקע נציג אחר שמתדרך אותו ולוחש לו מה לענות על כל שאלה.
(את ההקלטה אני מנוע להעלות מהתנגדות המקליט לפרסומה) -
@ose_shalom זה לא בעיה לשנות לו את הקול...
-
אני משתמש לצערי בעבודה ברימון / אתרוג,
ברור שבמצב הנוכחי נטפרי עוקפת את רימון בהרבה רמות, ואני מדבר רק על הפן הטכני, (ברור שגם במובן הרוחני) בצורת ההגשה של הדף, בהכל.
זה ברור שהעתיד של רימון הוא כבר לא בציבור שלנו, אלא בציבור הדתי/מסורתי.
קשה לי לראות סיטואציה שרימון קופצים את הצעדים שנטפרי עשו בשנתיים האחרונות. וזה ברור שזה בגלל ההבדל בין ההגדרה (עמותה / חברה)
איפה שיש אינטרסים כלכליים, יש פחות מרץ להשקעה , לעומת איפה שהכל לשם שמים -
........
-
אבל מה שכואב לי מכל הסיפור הזה הוא שאנשים מדברים על זה כאילו שאסור רימון אתרוג נתיב או כל סינון אחר וחייבים רק נטפרי.
- זה לא נשמע טוב, כי זה נשמע כאילו שכשאתה בנטפרי אז בעצם אתה אומר מה לעשות וכו'.
- אפי' אם נטפרי הוא יותר מסונן אבל מי אומר שזה מתאים לכולם.
אני אישית לא אהבתי אנשים שהשמיצו את רימון ואת שאר החברות באשכול הזה, כי אם אתם רוצים שיכבדו אתכם תכבדו גם את האחר.
זוהי נקודה למחשבה
-
@מיסטר-מ תאמת לא צריך בכלל לענות ע"ז אבל היות שאני יודע שממילא יענו לך וסתם יתחילו עוד פעם לשיר כאן חד גדיא
אז אני יגיד לך שאף אחד כאן לא השמיץ ולא לכלך על שום סינון ולא אמרו מה יותר מסונן ומה לא
דבר אחד השמיצו את הדברים שנציגים אמרו עלינו שהם שקר וכזב והדיבורים שלהם מתאים אולי לעצמם אבל לא על נטפרי
זהו זה חוץ מזה מה שהרבנים שלך יגידו לך כך תעשה ואל תלך שולל אחרי נציגים ונציגות שהי"ו
חג וחיים כשרים ושמחים -
אל תאכילו את הטרול
-
@מיסטר-מ אם זה סינון שניתן להגיע בו לפריצות, מכל הדרגות. אז אני מתאר לעצמי שהוא אסור.
וזה לא רלוונטי למי זה מתאים, ולמי לא.
אני לא אכנס לרשימה של הסינונים שכתבת באבחת מקלדת אחת, שלפחות באחד מהם ניתן להגיע לכל הפריצות בעולם, והוא אסור! וחלקם האחר, הבנתי שערכו בהם שיפורים, ומצבם לא כמו פעם, אבל כבר אין לי צורך לבדוק אותם שוב, אני בנטפרי ללא חשש. -
@park הדברים פשוטים וברורים.
אגב,
המיסטר נרשם לפורום אתמול..
ואתה מוזמן לעבור על כל הפוסטים שלו... ותרווה נחת.
אני בכלל לא בטוח שהוא ממנויי נטפרי. ולא מופרך לחשוב שאולי הוא אפילו שתול כאן...ועל זה כתב הלמדן, אל תאכילו את הטרול...
-
@חסידיש-פלוס לדעתי אל תמהרו להסיק מסקנות.
יתכן ולא כולם מודעים באמת לסכנות שיש ברימון ולכן לא מבינים על מה המהומה. -
@avrech העיקרון שלך [כתיאוריה] נכון בהחלט. אבל לא כאן..
כי כשרואים את התמונה עם כל שלבי הביצוע, קל מאוד לעשות אחד ועוד אחד... -
@ose_shalom @למדן-וידען ההקלטות שהובאו לעיל בקישור למג'יקוד כבר לא קיימות.
-
@חמד-ילד אמר ברוצים לצחוק קצת? הקלטות של נציגי רימון/אתרוג...:
@ose_shalom @למדן-וידען ההקלטות שהובאו לעיל בקישור למג'יקוד כבר לא קיימות.
למה אתה צריך הקלטות?
תתקשר אליהם עכשיו תשמע אותו דבר..לפני מספר ימים התקשרו אלי לשכנע אותי לעבור אליהם.. והם עדיין לא שינו את הגישה, הכל מבוסס על השמצה ושקרים.
-
@למדן-וידען עדיין?
סוכם שהם נרגעים..... -
למה שירגעו??
ככה הם עושים כסף... -
או לפחות מנסים לעשות..
-
@clickone סוכם עם מי?