רוצים לצחוק קצת? הקלטות של נציגי רימון/אתרוג...
-
שמעתי את ההקלטות, מזעזע אבל מה שתפס אותי שהיו טענות שהיא אמרה כמו על זה שנטפרי לא לוקחת אחריות ובזמן שהיה חגא לעובדות הגויות לא היו בודקים, זה טענות מוכרות שכיכבו בהודעות בפרוג, יכול להיות שיש כל מיני ניקים בפרוג שתוקפים את נטפרי והם בעצם מושתלים??
-
@מן-המודיעין אמר ברוצים לצחוק קצת? הקלטות של נציגי רימון/אתרוג...:
שמעתי את ההקלטות, מזעזע אבל מה שתפס אותי שהיו טענות שהיא אמרה כמו על זה שנטפרי לא לוקחת אחריות ובזמן שהיה חגא לעובדות הגויות לא היו בודקים, זה טענות מוכרות שכיכבו בהודעות בפרוג, יכול להיות שיש כל מיני ניקים בפרוג שתוקפים את נטפרי והם בעצם מושתלים??
הם דיברו גם על איטיות, כנראה שהם נכנסו לפורום כאן ובפרוג ומיחזרו טענות.
-
יש לי חבר שעבר שבוע שעבר לנט- פרי וחזרו אליו מאתרוג ואמרו לו אותם דברים . א. הרבנים לא מאשרים!!!.
ב. יוטיוב עם תכנים בעייתים. בעיות עם תמונות וכו' ..
ובנוסף אמרו לו שכדאי לו להשאיר את המנוי בהקפאה כי כמעט כולם רוצים לחזור אז אין טעם לנתק..
צריך וחייבים לשים סוף לשקרים...
זה רק מראה כמה הם מפחדים... -
@אבי-23 מצד שני (ואני רק מעלה צד שני ולא שכך טני חושב. נקודה למחשבה) אם נטפרי תגיב להאשמות, בחוץ זה יהיה נראה מריבה עסקית כמו המריבות שיש בזמן בחירות בין המועמדים
צריך פשוט להגיד לאנשים שממתי שאולים חברה מתחרה אם הסינון של החברה השניה הוא טוב ?!
זה כמו שנשאל את חברת פלאפון איך השירות בסלקום ! -
מי מעלה את המקורי? @ose_shalom @dLive
-
-
פשוט בדיחה
כמה שטויות הנציגים האלו מדבריםאיזה מזל שאצלם הסינון לא ידני...
לא פלא שהסינון כל כך גרועכלקוחה לשעבר של רימון-אתרוג...
את התקלות המרובות שלהם בסינון, אני היתי צריכה להסביר להם.ועוד אלף שטויות שהנציגים שלהם לא מפסיקים לומר, זה היה פשוט סיוט
ממש לצאת מאפלה לאורה -
הנה לפניכם כמה מקרים שחוויתי מהשנים האחרונות
-
נטסטיק עם סים סלקום עם סינון של אתרוג. בהתחלה הסינון היה פועל רק אם תשנה איזה אות בהגדרות הגלישה כך שברגע אחד אין סינון כשהתלוננתי ענו לי "מה הבעיה הרי רק אתה יודע את זה ולא הילדים בבית"... אחר כך הסבירו לי שזה יכול להיות חסום רק ברמות של רימון ולא של אתרוג וכו' וכו' כך לקח זמן ארוך עד שהסתדר הסינון באופן כשר
-
סינון של נתיב. היה להם תקופה ארוכה תקלה שאני לא אפרט בדיוק אבל פעולה מסוימת גרמה לביטול החסימה לגמרי וכשפניתי אליהם ענו לי שאין מה לעשות ואל תעשה את הפעולה הזו. רק חבל שלא אמרו לי שאני אגלוש רק באתרים כשרים... או אז גם התברר לי שהספק 018 שהם נותנים חינם אינו חסום כלל וכלל למרות שהם אמרו לי שאפשר לגלוש ממנו רק אם יש לך תוכנת נתיב, זאת אומרת שאם משהו גלש לי על הראוטר גלש בגללי באינטרנט לא מסונן בזמן שאני הייתי משוכנע שאין לו אפשרות בזו
-
כל האפשרות הזו לעבור לרמות אחרות גורמת שאם אתה צריך משהו ספציפי ורוצה לרדת רמה לצורך הענין אתה לא מודע למה שתקבל ולכך שזה לא סינון שהוא מותר על פי התורה
-
מכירים? "האתר הינו בעייתי אבל אם יש לך צורך תפנה אלינו ונפתח לך" אין צורך להוסיף
-
גם ברמות הגבוהות של החסימה עיקר החסימה בדרך כלל לפי אתר ובאתר שפתוח בהרבה מקרים הטקסט לא מספיק מסונן
ועוד ועוד.
נכון שיש מי שלא יוכל לעבוד אם לא יפתחו לו כלמיני.... אבל כל אדם מטבעו אם יש לו גישה לאינטרנט הוא מנסה להיעזר בו גם לדברים שהוא לא מוכרח בדוקא ולכן יש הכרח בסינון שיש לו תחתית. וגבולות הפתיחה שלו הם האסור והמותר בלי שטיקים בלי טריקים ובלי לנסות למצוא חן בעיני לקוחות. ולכן אם יש אינטרנט כשר זה נטפרי -
-
-
@957 אמר ברוצים לצחוק קצת? הקלטות של נציגי רימון/אתרוג...:
אני שומע מלקוחות דברים הזויים
הם חייבים לקבל פעם אחת תביעה בכדי להפסיק לשקר.@957 אמר בגמ"ח נטפרי- הפתרון למפחדים להתחבר:
השמצות בשוק זה לצערינו דבר מקובל וכל החברות המסחריות מתמודדות עם זה, (אתן לך דוגמא קטנה, כל לקוח שעובר ל 019 מקבל טלפון מבזק בשאלה אם הוא יודע שהוא עבר לחברה פלסטינאית ויש שירות לקוחות רק בערבית, בעוד שהחברה שייכת ליהודים דתיים שגרים בהתנחלויות...).
@957 איך זה מסתדר ?
-
@ליכט
אני לא המנהל של 019,
בחברה שוקלים ברצינות תביעה משפטית בהיקף רחב,
............................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@ose_shalom אמר ברוצים לצחוק קצת? הקלטות של נציגי רימון/אתרוג...:
יש לי כמה הקלטות של נציגים על נטפרי.
אני מקווה administrators לא ימחקו את זה.בנתיים זה הפרומו...
עריכה: בגלל תלונה, החלפתי את ההקלטה.
כתוב עריכה שההקלטה הוחלפה
ואני לתומי נכנסתי עכשיו להקלטה והתוכן שלה לא מתאים גם למקומות אחרים וודאי שלא לנטפרי
אני מאמין שזה איזה בעיה אצלי כי אף אחד פה לא מתלונן
השאלה למה זה מופיע אצלי כככה -
בהחלט כדאי לסנן כמה מילים לא ראויות
-
-
@למדן-וידען שזה אומר?
-
@GolanArt שזה מה שרימון שולח לאנשים
-
@GolanArt
שנציגי שירות של רימון/אתרוג שולחים את המכתב במייל ללקוחות שרוצים/עוברים לנטפרי בכדי להוכיח שנטפרי זה כביכול פסול,
............................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
אוקיי, אני מנסה לטפל בבעיה של הבד"ץ באיזו שהיא דרך, למישהו כאן
יש מנוי בארבעת המינים? -
@למדן-וידען אני חושב שרימון ואתרוג הורידו את הפאשקויל מהפורום ומשתמשים בזה
-
@דברים-בטלים דווקא לא נראה שהם עוקבים אחרי הפורום, כי אם כן הם היו מפסיקים עם ההשמצות מזמן...