גמ"ח נטפרי- הפתרון למפחדים להתחבר
-
לדעתי במקום 'להשתגע' ולהשאיל נסטיקים ולהשקיע בקווים וכדו' ובמקומות השאלה וכו' וכו' יותר פשוט לעשות גמ"ח vpn שהרווח בזה הוא שרק למי שכבר יש אינטרנט יוכל להתנסות כמה ימים בנטפרי ויוכל לראות מקרוב וכן זה חוסך את [כמעט] כל העלות ויצריך רק כמה שמות משתמשים חדשים של vpn [אגב הגמ"ח הזה גם יוכל לתת מענה לכל מיני פעמים שצריכים נטפרי באופן חד פעמי אם בטיסות לחו"ל ואם סתם בנסיעה באוטובוס וכדו' כך שתפסנו 2 ציפורים בבת אחת]
-
@magicode חוץ מהאופציה של vpn שכבר כתבתי [עיין מטה או מעלה..] יכול להיות שweb proxy לעולם לא יכול להיות יציב ומועיל. אבל הגדרות proxy במחשב עצמו לדעתי יעילות מאד ניתן להשתמש בזה כתחליף לvpn וכן במגום גמ"ח נסטיקים.
[אדגיש אני לא מבין גדול אם תתקן אותי אקבל זאת בברכה] -
@magicode אמר בגמ"ח נטפרי- הפתרון למפחדים להתחבר:
תוציאו מהראש.
אין WEB PROXY איכותי .המכנה המשותף בין web proxy לנטסטיק ששניהם לא הכי יציבים ותלויים בכמה גורמים.
לדעתי לא צריך לפחד מהאיטיות וכדו' אלא להדגיש (עם מדבקה על הסטיק, ובמקביל בווב פרוקסי וכדו') שזה לא החיבור המהיר וזה תלוי בגורמים שונים וכ"ו. -
אם תיאורטית ארצה להשאיל למישהו יש דרך יצירתית לחסום (פיזית, אבל בצורה אסתטית) שלא יוכלו להחליף סים, אבל אני בעצמי אוכל בהמשך אם ארצה להחליף ספק?
-
@5566NEWbrs אתה רוצה לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה
באותו דרך שאתה תוכל להחליף ספק (סים) כל אחד יוכל, ואם הם לא יוכלו אז גם אתה לא תוכל..
אלא"כ תיצור כספת קטנה בגודל הסטיק עם מנעול -
@ayys613 מי שיש לו אינטרנט ביתי ורוצה לנסות נטפרי יכול לפנות אלי ולקבל משתמש וסיסמה בכדי לנסות.
ובירושלים אפשר לקבל נסטיק לבדיקה אצלי -
@frize37 אתה מדבר על vpn? לכמה זמן אתה מוכן לתת כל השאלה?
אבל צריך למסד את זה יותר -
אני לא מבין למה אי אפשר לעשות באתר הבית של נטפרי שיוכלו לגלוש באתר בנטפרי
כלומר לבנות פלטפורמה של נטפרי מעודכן לעכשיו ויכולים לגלוש שם מקווה שמישהו הבין אותי -
@דברים-בטלים הבנו ואם אני לא טועה קוראים לזה web proxy ועיין למעלה ועוד שכתבו שזה לא כ"כ ישים ולא שווה את העבודה
-
-
@shraga
הצלחת דרכם להתחבר לגמייל שלך למשל? -
@magicode אני לא מבין בזה אבל נראה לי שעיקר החיסרון של כל אתרי הproxy זה מחמת שכולו משהו פיקטיבי משא"כ לנטפרי שיש לה שרתים מאחוריה זהו כבר תחילת הפתרון שהרי כמו עם vpn אפשר לנתב את התעבורה בגלל השרתים כך גם אפשר אולי להבנתי להתקדם לפתרון אף לגלישה מנותבת דרך האתר שתהיה יציבה ובטוחה.
-
@magicode צודק, יש להם בעיה עם אתרים מאובטחים, אבל רוב מה שאנשים מעיינים בשביל לבדוק את יעילות הסינון זה לא אתרים מאובטחים, אלא אתרים כמו שאטרסטוק איביי ויקיפדיה וכדו'
-
@shraga לא כ"כ מסכים כשאדם רוצה לבדוק הוא בודק את הרגילות שלו אם בשביל מייל ובנק הוא יצטטרך להתנתק ולהתחבר לאינטרנט הלא מסונן זה יקשה עליו ויתן רושם לא נכון
-
@aiib אפשר לעשות פרוקסי שיוגבל לאתרים מסוים כמו אלו שהזכרתי לעיל, ולעשות פרסומת בסגנון הזה: רוצים לראות איך סינון נטפרי עובד בשאטרסטוק? לחצו כאן>>>
-
@shraga אוקי, אבל זה כבר רעיון יותר מצומצם ממה שדיברו עליו בפוסט הזה
-
הכי פשוט להדגים זה ע"י קליפ של גלישה באתרים ורואים איך האתר מופיע מסונן
-
@יוליוס אינה דומה ראיה לחוויה ולכן הציעו כאן אפשרות לחוות בפועל ולהרגיש ממש.
כגון נסטיקים או vpn או הגדרות/web proxy -
הציעו פה הרבה רעיונות טובים ומועילים. תכל'ס מישהו מוציא את אחת הרעיונות לידי מעשה ?
שזה לא ישאר בגדר 'רעיון טוב מאד'
@administrators אתם מתחילים להוציא את אחת הרעיונות לפועל ?
צריך להתחיל יוזמה מצד כולם כמובן ו @administrators בצד הטכני והתפעולי וכמובן פרסום !! !
הכי חשוב, אחרת איך ידעו על התוכנית ההתרשמות הזאת ? -
@מעמד מסכים! וכבר כתבתי למעלה שנראה לי שהכי ישים זה או vpn או הגדרות proxy