נטפרי ואאוטנט
-
מישהו יודע למה נטפרי לא מופיעה ברשימת הסינונים הכשרים באאוטנט?
http://out-net.org/ספקיות-אינטרנט-מסונן/ -
@אבק
בגלל שהאתר לא מעודכן מאז נטפרי התחיל -
-
האתר שם לא מעודכן כבר שנים.
וכמו"כ הוא בכלל לא קשור לאאוטנט.
כך גם כתוב למטהאתר אינטרנט זה נבנה ביוזמת סטודיו פלפלים ללא קשר לחברת אאוטנט, לבד מן האישור לשימוש בחומרים אודות הארגון.
-
@baruch
לא מדויק
הנה ציטוט מהאתר
מסקר שנעשה ע"י המוקד, עולה כי חלק מן הגולשים שנכשלו ומעוניינים להתנתק מהאינטרנט, מחפשים מענה באינטרנט. תוכנות החסימה המופצות ברשת ניתנות לפריצה בקלות, אלטרנטיבות כשרות לגלישה אינן תמיד אמינות וע"פ דעת תורה.
לפיכך, בהנחייתם של גדולי הדור שליט"א נוצר שיתוף פעולה עם גוף חיצוני שבונה, מתחזק ומממן את האתר, על מנת להגיע לנגישות וחשיפה גבוהה לכלל הגולשים. -
@אבק @baruch
בכל מקרה אחד החברים כאן בפורום העביר להם חומר כתוב על נטפרי והם העבירו לאאוטנט בכדי לאשר את זה .
ככל הנראה בקרוב זה יופיע.
...........................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957
כל הכבוד
אני ניסיתי לשלוח במייל
ולא הצלחתי בגלל שהתיבה מלאה -
-
-
האתר הזה לא קשור לאאוט נט. ו@baruch הוא לא דבר אחד עם אאוט נט. עובדים בשיתוף עם האוטנט @baruch תתקן אותי אם אני טועה.
-
בכנס של האאוטנט הוא היה על הבמה
-
@מן-המודיעין
לא נכון, הוא היה שם אך לא על הבמה. -
@מן-המודיעין כנראה שהחברה שלך במודיעין לא דייקו
-
@מן-המודיעין הוא הגיע לשם לא מטעם אאוט נט, אלא מטעם ועידת הרבנים לביצור חומות הדת שהכינוס נעשה בשיתוף הארגון
-
מה, אסור לכולם לעבוד ביחד? צריך לשמוח שזה המצב. חוצמזה, בעית העידכון היא בדיוק מה שקרה לנציגים מחברת ארבעת המינים שהוקלטו כאן באיזה פוסט, חלק גדול מהבעיות שהועלו שם הן בעיות שהיו בעבר הרחוק והתגברו עליהם ממזמן, וחלק מהן בכל שיכות לחברה אחרת ועירבבו אותן עם נט פרי.
-
-
@baruch גם אני מעיד על כך....!!!!
-
@zeevgros אז למה לא באת להגיד שלום?
-
מתי היה כנס? ומה דובר בו?
-
@בן-של-מלך עיין למעלה בשרשור זה יש קישור לפוסט אחר ששם יש קישור לכתבת סקירה על האירוע ביתד.
העתקתי מלמעלה לכאן: @Chocolate אמר בנטפרי ואאוטנט: