נטפרי או פרי מ"נט"?
-
@dLive כשיש וויכוח שכל אחד טוען שזכור לו משהו אחר אין מה לעשות...
-
@aiib
שלחתי למערכת הפניות
נקווה לטוב
תודה לכל המסייעים!! -
@0533152154 בהצלחה!!!
-
@0533152154 אמר בנטפרי או פרי מ"נט"?:
@aiib
שלחתי למערכת הפניות
נקווה לטוב
תודה לכל המסייעים!!לכאורה חסר טעם.
@למדן-וידען רק רצה לראות בהקלטה אם יש הרבה תעבורה מכל מיני תוכנות, שאולי מאטות לך את התעבורה.
אבל אני לא רואה משהו מיוחד, ובדיקת המהירות שלך מאד נמוכה. 99.99 % שהבעיה היא ספק/תשתית. -
@aiib אמר בנטפרי או פרי מ"נט"?:
@dLive כשיש וויכוח שכל אחד טוען שזכור לו משהו אחר אין מה לעשות...
הנה המקור לוויכוח, אך נראה לי שאין להקיש משם לכלל כולו, כי כל פעם תלוי מה באמת מופיע בהקלטה.
-
@ליכט אני תמיד תוהה איך אתה שולט בכל ה"מראי מקומות".
-
מה ש @magicode אמר בסימון של אין אינטרנט קשור לנטפרי?:
אין בהקלטה שום דבר משמעותי. אל תחשוש.
הוא דיבר לגבי ההקלטה ההיא ספציפית, עד כמה שזכור לי היה הקלטות שהוא בעצמו מחק,
הקלטה לעיתים עלולה להכיל פרטים אישיים, סיסמאות וכדו' בדרך כלל לא , אבל נתונים אחרים עלולים להופיע בה,
לכך נטפרי עשו את זה באופן שרק המשתמש יכול ליזום אותה, והיא לא מיועדת לשיתוף ציבורי.
ההמלצה היא שכשעושים את ההקלטה לסגור דברים מיותרים כמו לשוניות פתוחות וכדו' זה עוזר גם למקד את ההקלטה בבעיה שבשלה אתם עושים את ההקלטה,
..........................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@למדן-וידען אמר בנטפרי או פרי מ"נט"?:
@0533152154 אמר בנטפרי או פרי מ"נט"?:
מי שאחראי בבית על האנפורמציה הזאת- כבר במצב שינה.
מסתבר שהאיטיות זו רמז בשבילך כנ"ל..
סבתא תמיד אומרת שבבוקר כל הבעיות נפטרות.
-
@ששלום בכוונה נפטרות בט'?
-
בהקלטה מופיע רק URL ועוד פרטים לא ממש קריטים.
יכול להיות דברים רגישים בהקלטה. למשל כתובת URL לתמונות פרטיות בגמבו מייל. כתובת ל magicode וכדו'.
אבל לא יותר מידי אף פעם לא יהיה שם את הסיסמה לבנק שלך. או כל אתר שקצת מבין באבטחה. בגלל שזה עובר בדרכים אחרות. -
@0533152154 התשתית שלך בנטוויז'ן?
מאז מ @magicode פתח את כתובת הניהול שלהם, אני גם חווה איטיות נוראה, בעיקר בהעלאה.
רק שלא היה לי זמן (כרגיל...) לפנות אליהם עדיין. אני מניח שמשהו התאפס לי שם מצד נטוויז'ן. -
@magicode אמר בנטפרי או פרי מ"נט"?:
בהקלטה מופיע רק URL ועוד פרטים לא ממש קריטים.
כל אתר שקצת מבין באבטחה. בגלל שזה עובר בדרכים אחרות.הבעיה שבהקלטה ששלח לי לקוח הופיע לינק עם agent של משתמש למערכת של אחד מארגוני הצדקה הגדולים מה שהכניס אותי למערכת עם הרשאות ניהול עם הנתונים של כל התורמים. הייתי הוגן וידעתי אותם.
מסתבר שיש אתרים שאבטחה זה לא הצד החזק שלהם... כמו כן יש פרצות שמפתחים לא לוקחים בחשבון מי כמוך יודע.
..........................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
פנייתי לנטפרי עם ההקלטה לא זכתה לשום תגובה.
כמה זמן עלי לחכות? מה משך ההמתנה בד"כ בענינים אלו? -
@0533152154 מתי פנית? כמה נקודות שמת? האם אחרי ששלחת וחיכת שלחת שוב? כי אם שלחת שוב זה אוטומטי חוזר לסוף התור.
-
האם נקודות לא קשורות רק לבדיקת אתרים? כל פניה דורשת "תשלום"??
שלחתי לפני 20 שעות.
פעם אחת בלבד -
@0533152154
זה תלוי בהרבה דברים.
האם פירטת בפניה מה אתה רוצה עם ההקלטה הזו?
פניות שקשורות בתמיכה טכנית מחכות יותר בדר"כ, ע"פ דברי @נטפריס כאן.מעבר לזה אני שוב אכתוב:
תפנה לספק האינטרנט שלך.