התערבות במערך השינויים באתר ויקיפדיה
-
מסיבה שאיננה ברורה אני חש במגמה שהתחילה כבר מהבוקר שבו אתם מונעים ממשתמשי ויקיפדיה הנמנים על לקוחותיכם לראות את זה: https://he.wikipedia.org/wiki/מיוחד:שינויים_אחרונים. זהו דף המציג את כל מרחב השינויים האחרונים בויקיפדיה. מסתמן בבירור מוחלט שזהו תקלה שלצערי נעשה תחת פיקוחכם (שלשמחתי) המחמיר. אני מקווה לשינוי מהיר של פני השטח. תודה. בברכה אלי ב.
-
אני מצליח לראות את הדף.
-
גם אני מצליח.
איזו שפה גבוהה.. נראה לי הוא בכה כבר בפורום ז"ל:- צר לי, אך עליכם להתעשת מיידית ולטפל בשורש הבעייה..
- הודעה זו באה על רקע פנייה קודמת אליכם מלקוחותיכם הנמנים על מערכת ויקיפדיה (בנושא הזרקת סקריפטים) שנוכחו לדעת שלא עשיתם דבר!..
- אי לכך, ולאור האמור שויקיפדיה כבר פנו אליכם בעבר אך לא נענו, מחוייב אני להציג את עמדתי בראי המציאות, המייצגת רשלנות שעלולה להתפרש בבירוקרטיה סבוכה אך עדיין לא מפייה אנו חיים..
המסקנה באשכול הנ"ל היה שהבעיה לכאורה בצד ויקיפדיה, אני מדגיש לכאורה כי פותח האשכול לא טרח כלל לדווח מה עלה בגורל הבעיה שלו..
-
הבעיה בויקפדיה היא שולית, כי אפשר למחוק ידנית את מה שנטפרי מזריקה, זה איזה סימון בתחתית הדף שנוצר אוטמטית, כבר ערכתי מספר פעמם בויקיפדיה והעריכה נשמרה,
-
@למדן-וידען
נדמה לי שזו השפה הטבעית שלו. והוא לקוח של נטפרי בדיוק כמונו.
זה שהוא פונה בשפה רשמית לא אומר שהוא תוקף. -
היי חברים. הבעיה הנ"ל שוב צצה, בבקשה טפלו בזה בהקדם.
התגובה הזו פונה לצוות הטכנאים או לבעלי ידע מקצועי בלבד.
אנא לא לכתוב תגובות מיותרות ושלא הולמות אנשי בוגרים. בברכה. -
@למדן-וידען אמר בהתערבות במערך השינויים באתר ויקיפדיה:
גם אני מצליח.
איזו שפה גבוהה.. נראה לי הוא בכה כבר בפורום ז"ל:- צר לי, אך עליכם להתעשת מיידית ולטפל בשורש הבעייה..
- הודעה זו באה על רקע פנייה קודמת אליכם מלקוחותיכם הנמנים על מערכת ויקיפדיה (בנושא הזרקת סקריפטים) שנוכחו לדעת שלא עשיתם דבר!..
- אי לכך, ולאור האמור שויקיפדיה כבר פנו אליכם בעבר אך לא נענו, מחוייב אני להציג את עמדתי בראי המציאות, המייצגת רשלנות שעלולה להתפרש בבירוקרטיה סבוכה אך עדיין לא מפייה אנו חיים..
המסקנה באשכול הנ"ל היה שהבעיה לכאורה בצד ויקיפדיה, אני מדגיש לכאורה כי פותח האשכול לא טרח כלל לדווח מה עלה בגורל הבעיה שלו..
אני מתרשם מהאינטלגנציה הגבוהה שאתה מפגין.
ובכן, באשר לשאלתך תחת ההגדרה 'לכאורה', נא קבל תיקון קטן שהבעייה היא בנטפרי, וזאת לאור זה שאינני יכול לערוך בעורך החזותי כי אם בעריכת קוד מקור בלבד. הבעייה ממש לא סודרה. אם כן מדוע עלי לדווח אם קריאותי נופלות על אוזניים ערלות?? אני לא יודע מה עובר לך בראש שאתה ממהר לזלזל ולקנטר כמו חכמולוג מתנשא, אך יתכן מאוד שהתשובה לכך היא האינטלגנציה שלך שהיא כידוע הרבה מעל המומצע.. משתמשים כמוך יש להוקיע. אתם פוגעים אנושות ברמה המקצועית הגבוהה של הפורום הנכבד הזה שנועד במהותו לתת במה מקצועית ועניינית למשתמשיה. אם ברצונך ל'הסתחבק' עם חברים אתה מוזמן לעזוב מיידית את הפורום ולחפש את החברים שלך. -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@אלי לא פירטת איזה דף חסימה אתה מקבל.
-
אוקיי.
הדף שמופיע לי הוא לא דף חסימה סטנדרטי שאנו מכירים. בדף שמוצג כתוב "החיבור עבר איפוס", ולמעלה (בשורת החלונות) מופיע הסמל של נטפרי. אני חושב שזה קשור לנטפרי, כי במחשבים שאינם מסוננים בסינונכם הדף עובד חלק. תודה. -
@אלי
טוב. אז אני יגיב שאני לא מכיר את הבעיה. ואין לי מושג למה זה קורה.
תנסה בפעם הבאה שזה קורה. (כי אצלי הדף הזה עולה מצוין). לשלוח הקלטה של זה בפניה לתמיכה של נטפרי. (לא צריך נקודה.) -
@אלי
אני לא יודע מה הבעיה, אני ערכתי עכשיו בעורך החזותי וזה נשמר, (צריך למחוק את הזרקה של נטפרי לפני ששומרים את הדף, זה נמצא בדר"כ למטה בצד ימין, איזה סימון עגול שברחיפה עליו יופיע נטפרי,) -
@אלי
היי.
בא נעשה טיפה סדר בדברים:
אני פתחתי את האשכול הזה במטרה אחת בלבד, והיא, טיפול בבאג שיוצרת נטפרי בדף שינויים אחרונים באתר ויקיפדיה. בעייה זו כעת בטיפול ואני כרגע עובד מול מתכנתי נטפרי, תודות למסירותם.
ובכן, הבעייה שאתה כעת דן איתי, היא בעייה אחרת לחלוטין שכבר נידונה בפורום הישן של נטפרי כבר לפני כחודשיים. את תגובתי לאופי הטיפול בזה אתה בטח ראית ביתר התגובות שאותם העלה המשתמש שמסיבות לא ברורות בחר לכנות עצמו בשם 'למדן וידען'.. שם שמעיד ברורות על תוכנו מתגובתי שמשום מה הציק לו עד שלא התאפק מלגלות לנו את מנת המשכל שלו.
בכל אופן, אני מודה לך על הצעתך ואני תכף יתפנה לבדוק את הצעתך. בברכה. -
@אלי
נעלמת ל-7 ימים, רק עכשיו חזרת וראית את תגובתו של @למדן-וידען , ואתה לא מצליח להירגע.
ברצוני ליידע אותך ש @למדן-וידען כבר קיבל אזהרה ממנהל הפורום, וקיבל על עצמו להיות בסדר
ובכן אולי כדאי להרפות ממנו...@למדן-וידען
תמחל לי, לא התכווונתי לרכל עליך, אלא להרגיע את @אלי . -