שידור חי של האירוע של ש"ס?
-
פוסט זה נמחק! -
-
-
@למדן-וידען לא יודע מאיפה נלקח שכל אמירה על אשכנזים נהפכת לגזענות.
אפילו לא הזכרתי את המילה בשורש ס.פ.ר.ד....
למה לומר על אירוע שהוא מיועד לספרדים שמי שהוא אשכנזי לא הולך לשם הוא גזענות?! וכי לומר על אירוע לחסידי בעלז שאדם שהוא לא בעלזר לא יהיה שם זוהי גזענות?! אם זוהי גזענות אף אנחנו גזענים!!!
אגב קשה להגדיר אותי בתור גזען כי שים לב מי פתח את הפוסט בבקשה לקבל שידור חי לאירוע.
אני אתן רמז: זה אני! -
אני ספרדי וגם אני חרדי וגם חוגג את חג הפסח. וגם העובדים שלנו חוגגים את חג הפסח.
אני לא חושב שזה נחשב מקרה חרום.
לפי דעתי התלונה שלך צריכה ללכת למפיקי האירוע שהם עושים שידור חי בלי לדאוג מראש שהחרדים שיש להם סינון יוכלו לצפות בו. -
@magicode במקרה חרום אמיתי היה מענה למרות שזה חול המועד?
-
@יוליוס אמר בשידור חי של האירוע של ש"ס?:
@magicode במקרה חרום אמיתי היה מענה למרות שזה חול המועד?
כאן תמצא תשובה לשאלתך.
מועדים לשמחה -
מה הקשר?
אם לא הבנת את שאלתי אני יסביר שוב: אם יש צורך אמיתי של משתמש בתמיכה טכנית דחופה, יש או אין בזמנים כאלו? -
@יוליוס
דבר ראשון המקרה חרום היחיד שעולה לי בראש זה אדם שהאינטרנט שלו פרוץ.
מעבר לזה לדעתי אין מקרה חרום. יש דברים דחופים כפי שאמרת ואין תמיכה טכנית בזמנים כאלה. ב RL נראה לי שכן יש תמיכה.העניין פה. שאני רוצה להקים בנטפרי קו חרום שיפנו בדברים דחופים כמו זה.
אבל אני יודע מנסיוני שיש אנשים שפונים על דברים פעוטים ממש כאילו זה הכי דחוף שבעולם. ויש אנשים שפונים על דברים דחופים ממש כאילו זה פעוט.לעצם המקרה של השידור חי. אם הייתי יודע שצריך לפתוח את זה הייתי פותח (זה דבר מורכב לפתוח לא כל אחד יכול). אבל זה לא הגיע לידיעתי באמת בגלל שאין קו חירום.
וצריך באמת לחשוב איך אפשר לפתור את הבעיה של האנשים שאצלם הכל הכל דחוף וחרום ופיקוח נפש. -
סליחה, אבל השידור חי הנ"ל הוא לא דחוף, אלא צורך רבים, ולכן כל הדיון לא רלוונתי ל'דחוף'.
-
@ברוך-השם
תתפלא לשמוע שיש אנשים שזה כן דחוף להם.
ויש סיפור של הרב שלמה זלמן אויירבאך ששלח את האחיין שלו עם מעטפות ממש בערב פסח אחרי חצות כדי שיחלק לכתובות שהיו רשומות על המעטפות האחיין חשב שהוא יחלק אותם אחרי יום טוב ראשון בזמן שהוא לא כ"כ לחוץ אז הרב אמר לו תחלק את זה עכשיו.
הלך וחילק לכתובות והוא בא לכתובת הראשונה נותן את המעטפה לבעל הבית והוא פותח את זה ומה הוא רואה כרטיסים לגן החיות הולך לכתובת השנייה ואותו דבר וכך בכל הכתובות כשחזר לרב שאל אותו מה היה כ"כ דחוף וחשוב בזה? ענה לו הרב יש כאלו שזה הקמחא דפסחא שלהם כי הם חייבים ללכת לגן החיות אבל אין לו כסף וכשהוא שולח לו את זה זה נותן לו שמחת יום טוב.
ואותו דבר כאן יש אנשים שע"י הצפייה בשידור החי זה נותן להם שמחת יו"ט וזה דחוף להם!!!!!!!
לכן בפעם הבאה אנא תחשוב פעמיים אולי זה לא חשוב ודחוף לך אבל לשני זה מאוד חשוב. -
@magicode זה אכן נושא חשוב ומאתגר, בעז"ה תצליחו לפתור את זה כמו מגוון הבעיות שנתקלתם בהם - עם המון סייעתא דשמיא השורה במעשי ידיכם.
לעצם העניין, תקשורת היום זה נושא חיוני מאוד, וכמו שאם היית מתפעל חברת תקשורת סלולרית לא היה ברירה והיה צריך לתמוך טכנית בכל זמן שמותר הלכתית להשתמש בשירותי החברה, ה"ה גם כאן. כל זמן שמותר להשתמש בשירותי האינטרנט שאתם מספקים, חובה לתת שירותי חרום - מייל וכדו' שיאפשרו תמיכה טכנית דחופה. -
@magicode אמר בשידור חי של האירוע של ש"ס?:
@יוליוס
דבר ראשון המקרה חרום היחיד שעולה לי בראש זה אדם שהאינטרנט שלו פרוץ.
מעבר לזה לדעתי אין מקרה חרום. יש דברים דחופים כפי שאמרת ואין תמיכה טכנית בזמנים כאלה. ב RL נראה לי שכן יש תמיכה.העניין פה. שאני רוצה להקים בנטפרי קו חרום שיפנו בדברים דחופים כמו זה.
אבל אני יודע מנסיוני שיש אנשים שפונים על דברים פעוטים ממש כאילו זה הכי דחוף שבעולם. ויש אנשים שפונים על דברים דחופים ממש כאילו זה פעוט.לעצם המקרה של השידור חי. אם הייתי יודע שצריך לפתוח את זה הייתי פותח (זה דבר מורכב לפתוח לא כל אחד יכול). אבל זה לא הגיע לידיעתי באמת בגלל שאין קו חירום.
וצריך באמת לחשוב איך אפשר לפתור את הבעיה של האנשים שאצלם הכל הכל דחוף וחרום ופיקוח נפש.נראה לי שיש צורך באפשרות לשלוח פניה עם 20/30 נקודות ומעלה בפניית חירום, והדבר יהיה נתון לשיקול דעת ראשי נטפרי האם הדבר היה דחוף או לא, ובאם כן להחזיר את הנקודות לשולח ובאם לא....
-
@magicode אמר בשידור חי של האירוע של ש"ס?:
וצריך באמת לחשוב איך אפשר לפתור את הבעיה של האנשים שאצלם הכל הכל דחוף וחרום ופיקוח נפש.
אני מציע אולי להקים אפשרות לשליחת פניות חירום באופן שיעבוד בצורה הנ"ל.
יש להבדיל בין בקשה פרטנית של בעיה של מישהו פרטי כמי שנפל לו החסימה לבין בקשה יותר ציבורית כמו שידור חי של ש"ס.1. לגבי בקשה פרטנית של אם נפל הסינון: אני לא יודע אם זה שייך מבחינה טכנית אבל האפשרות לשלוח פניה לקו החירום תתאפשר רק לאחר שהמערכת מזהה באופן אוטמטי או באופן ידני שהכניסה מתאפשרת לאתר ויירטואלי שהוגדר כחסום.
2. לגבי אתר שאנשים רוצים אותו במהירות והוא חסום, כמו שידור חי וכד, או תקלה שפתאום קרתה כגון אתר מאד שימושי שפתאום הפסיק לעבוד: הפתרון לענין הוא, שמישהו יגיש בקשה והיא תהיה באופן ציבורי ורק לאחר ש 5 או 10 אנשים מנויי נטפרי (או ממוניטין מסוים) יאשרו שאכן זה בקשת חירום , הפניה תועבר לקו החירום.
(לגבי איך שזה יועבר לקו החירום, אם נניח שאחר מן המנהלים רוצה לקבל פניות חירום אבל הוא לא כל היום ליד המייל... הפתרון הוא שברגע שיש פנית חירום הסלולארי שלו הכשר. .... מקבל צינטוק שיש פנית חירום).
בהצלחה. -