חדש! דף קיצורים שימושיים לנטפרי, 1.2.3.4, ואתם שם!
-
מעתה תוכלו להכנס לדף הקיצורים השימושיים החדש של נטפרי,
מבלי להסתבך עם הקשת כתובות מיותרות. כל שעליכם לעשות הוא
להקיש בשורת הכתובת: 1.2.3.4, וזהו, אתם שם!שימו לב! כל הקרדיט ל @רותי
-
הקיצור מאוד מאוד שימושי ונוח!
הרבה פעמים אני צריך להדריך משתמשים חדשים, שאין להם מושג איך להתחיל עם נטפרי.
ואז אני פשוט אומר להם: תרשמו בדפדפן 1.2.3.4 , ואז, אנטר ואתם בפנים.הייתי שמח אם היו מוסיפים עוד קיצור (1.2.3.5 -לדוגמה) בשביל הקישור להורדת תעודת אבטחה.
(מי שילחץ על הקיצור הנ"ל יגיע ישירות ל-https://netfree.link/pc/windows/CertInstaller.exe, ותעודת האבטחה תרד לו למחשב ישירות ללא צורך בהדרכה נוספת על מה ללחוץ)זה מאוד יקל על הדרכת משתמשים "מתחילים" שאין להם מושג מה זה "הורדה" וכו'...
-
-
@Chocolate
תקרא היטב את מה שהצעתי ותבין שאין.בטבלה שהבאת מגיעים לכל מיני מקומות. אבל להורדה ישירה של תעודת האבטחה לא מגיעים. (והקיצור 1.2.3.4 - עדיף על פני כל מה שיש שם, כי אנשים "מתחילים" אין להם כ"כ ראש לקלוט מה זה נקודה סי או נקודה איי אל....)
-
אם נעשה לכל דבר נצרך לזכור יותר.
לכן יש דבר אחד לכל הדברים יחד.
אין מה לעשות זה הדרך הכי קצרה. -
@magicode
בסדר.
אני מבין שלא צריך לעשות קיצור לכל דבר. (דבריך נכונים לגבי כל הטבלה שהובאה ע"י @Chocolate)
אבל כאן מדובר על הדרכה מרחוק שמקצרת את זמן התמיכה שמגישים למשתמש החדש. נותנים לו קישור אחד בלבד ומשם הוא ממשיך לבד.
זה ה"שער" לנטפרי.אגב, אני הייתי משנה את השם של ה"תעודת אבטחה" למשהו יותר ידידותי... זה מספק למשתמשים החדשים שאלות מיותרות והסברים בלתי נצרכים...
-
@מטעמים
כל אחד פה יהיה לו דעה אחרת על הלינק החשוב ביותר.
תאכלס המטרה היא שהמשתמש ידע שיש את הקיצורים האלו שיזכור לפעם הבאה להגיע לשם בלי תמיכה.
וזה באמת מוריד את העול מעל התמיכה. דרך ארוכה שהיא קצרה. -
@מטעמים אמר בחדש! דף קיצורים שימושיים לנטפרי, 1.2.3.4, ואתם שם!:
אגב, אני הייתי משנה את השם של ה"תעודת אבטחה" למשהו יותר ידידותי... זה מספק למשתמשים החדשים שאלות מיותרות והסברים בלתי נצרכים...
אתרוג קוראים את זה רשיון הגנה.
https://www.etrog.net.il/he/הגנה-באתרים-מאובטחיםנטפרי כדרכם קרובים יותר למידת האמת.
ואלא נכן שזה יכול להביך משתמשים חדשים.
אולי אפשר לכתוב הסבר יותר ידידתי מה זה. -
@magicode אמר בחדש! דף קיצורים שימושיים לנטפרי, 1.2.3.4, ואתם שם!:
שיזכור לפעם הבאה להגיע לשם בלי תמיכה.
לא חשבתי על זה...
באמת יותר טוב שמשתמש חדש יכיר את ה- 1.2.3.4קיבלתי.