VPN של 'אורי וירטואל' אצל RL
-
ניסיתי להגדיר vpn של אורי וירטואל, במחשב שמחובר ל-RL (לסקרנים: יש סיבה לכך, ואין לי זמן להאריך עכשיו), ונתקלתי בשגיאה.
טכנאי א' אמר לי ששמע פעם ש-RL חוסמים א"ז כי הם רוצים שיקחו מהם vpn, האם עוד מישהו נתקל/שמע פעם ? -
-
@dLive
אני בכוונה לא הזכרתי את @clickone כי השאלה שלי קשור ל-RL ולא אליו.לעצם הענין, קבלתי שגיאה 806, ויש לי אכן ראוטר של בזק, אך לא הצלחתי למצוא את ההגדרה ש @clickone כתב עליה כאן בגלל שיש לי סוג אחר של ראוטר.
בכל אופן העליתי את השאלה לאור מה ששמעתי מהטכנאי, כאמור.הרגע אני חושב שהיה כדאי להתחיל את ההודעה עם @בן-של-מלך ...
-
@ליכט
חיפשתי בקישור שהביא @clickone על שגיאות VPN,לא מועיל במיוחד:
806:
A connection between your computer and the VPN server has been started, but the VPN connection cannot be completed. (הופעל חיבור בין המחשב שלך לבין שרת ה-VPN, אולם אין אפשרות להשלים את חיבור ה-VPN.) The most common cause for this is that at least one Internet device (for example, a firewall or a router) between your computer and the VPN server is not configured to allow Generic Routing Encapsulation (GRE) protocol packets. (הסיבה הנפוצה ביותר לכך היא שלפחות התקן אינטרנט אחד (לדוגמה, חומת אש או נתב) בין המחשב שלך לבין שרת ה-VPN אינו מוגדר להתיר מנות פרוטוקול Generic Routing Encapsulation (GRE).) If the problem persists, contact your network administrator or Internet service provider. (אם הבעיה נמשכת, פנה למנהל הרשת או לספק שירותי האינטרנט (ISP).)בפורום הישן @מן-המודיעין התקשה בשאלה הזו, אולי בינתיים הוא השיג פתרון.
-
גם עצלי VPN לא עובד בRL. הבנתי שזה משום שנטפרי חוסם אפשרות לVPN אם לא שמבקשים במיוחד. הם זה נכון??
-
לא
זו הגבלה די חדשה של נטפרי, חסימה כל חיבור VPN.
למניעת פירצה של חיבור ל-VPN פרוץ.מסכים שצריך אופציה להגדרות שונות לכל מחשב.
-
@אהרן אמר בVPN של 'אורי וירטואל' אצל RL:
לא
למניעת פירצה של חיבור ל-VPN פרוץ.מסכים שצריך אופציה להגדרות שונות לכל מחשב.
ואפשר לבקש מנטפרי שיפתחו למשתמש ספציפי ??
-
נבדיל בין השגיאות.
807, זו אכן בעייה בחסימה ברשת.806, זו בעייה עם הGRE + NAT.
שקשה לפתור אותה. (אני הצלחתי רק עם השינוי בראוטר) -
לא
למניעת פירצה של חיבור ל-VPN פרוץ.הכונה שמגבילים אפשרות VPN על הספק של R.L? או הגבלה כללית של VPN?
-
@אאאאאא אמר בVPN של 'אורי וירטואל' אצל RL:
לא
למניעת פירצה של חיבור ל-VPN פרוץ.הכונה שמגבילים אפשרות VPN על הספק של R.L? או הגבלה כללית של VPN?
בסינון.
-
@clickone
ובכל הראוטרים אפשר לתקן א"ז (רק צריך למצוא את ההגדרה), או שיתכן שיש ראוטרים שבהם כלל לא קיימת הגדרה זו ? -
@ליכט אכן בכל הראוטרים אפשר לתקן את זה
-
@zeevgros אמר בVPN של 'אורי וירטואל' אצל RL:
@ליכט אכן בכל הראוטרים אפשר לתקן את זה
אז מי מתנדב לעזור לי למצוא את ההגדרה הזאת בראוטר שלי ??
הנה תמונה של הדף הראשי של הראוטר -
@ליכט תלחץ על הלינק השני ותעלה תמונת מסך
-
@clickone
הנה -
@ליכט עכשיו תלחץ על NAT (הלינק השלישי בתפריט המשנה) ותעלה צילומסך
תחפש אם יש שם הגדרה SIP ALG
אם אין, תעלה גם צילומסך מהלינק הרביעי בתפריט המשנה, Security -
@clickone
הנהוהנה משהו שנראה לי שע"ז אתה מתכוון, אבל אני כבר ניסיתי לסמן א"ז ב-v, ולא עזר.
-
@ליכט שלח לי מייל ל urivpn@gmail.com
וננסה לעשות שליטה מרחוק בערב -
@clickone
עכשיו דברת לענין
תיכף שולח. -
לא
למניעת פירצה של חיבור ל-VPN פרוץ.זה אומר שאין טעם להתקין wifree בנייח שמחובר ל RL?