VPN של 'אורי וירטואל' אצל RL
-
@clickone
הנהוהנה משהו שנראה לי שע"ז אתה מתכוון, אבל אני כבר ניסיתי לסמן א"ז ב-v, ולא עזר.
-
@ליכט שלח לי מייל ל urivpn@gmail.com
וננסה לעשות שליטה מרחוק בערב -
@clickone
עכשיו דברת לענין
תיכף שולח. -
@אהרן אמר בVPN של 'אורי וירטואל' אצל RL:
לא
זו הגבלה די חדשה של נטפרי, חסימה כל חיבור VPN.
למניעת פירצה של חיבור ל-VPN פרוץ.זה אומר שאין טעם להתקין wifree בנייח שמחובר ל RL?
-
@ezra
בטח שיש טעם!
יש כאלו שמשלמים על חבילה כולל ספק (יוצא יותר זול) ויכולים להחליף לספק השני אפי' בטעות, וכו'.
חוץ מהעובדה שיכולים להכניס סטיק.
זו טעות גדולה שחושבים שה-WiFree מיועד רק ל-WiFi, כי זה חוסם כל חיבור לא מסונן. -
@dLive אמר בVPN של 'אורי וירטואל' אצל RL:
@ezra
בטח שיש טעם!
יש כאלו שמשלמים על חבילה כולל ספק (יוצא יותר זול) ויכולים להחליף לספק השני אפי' בטעות, וכו'.לא כ"כ הבנתי...
זו טעות גדולה שחושבים שה-WiFree מיועד רק ל-WiFi, כי זה חוסם כל חיבור לא מסונן.
הבנתי...
-
@ezra
לגבי החלק הראשון שמע סיפור:
אברך יקר ללא אינטרנט שקו הטלפון שלו היה של סלקום (נדמה לי שזה נקרא VOIP - לא?), רצה אינטרנט של נטפרי.
התקשר לסלקום/בזק (לא זוכר בדיוק את הפרטים) ואמרו לו שבחבילה שהוא נמצא עכשיו יש לו גם ספק, ולשלם על תשתית וקו בלי ספק יצא יותר יקר.
השאיר את החבילה כמו שהיא, ועבר לספק RL. היו לו בעיות עם הקו (הבנתי שקו של סלקום לא כ"כ מסתדר עם RL), וכמנהג העולם, הוא התחיל להרים טלפונים לכל מי שהוא מכיר. לאחראי מטעם הקהילה, ל-RL, וגם - לסלקום.
"שלום, במה נוכל לעזור?"
"אין לי אינטרנט!"
דבר ראשון שעשו היה להחזיר אותו לסלקום, וזה לא היה חוויה כ"כ נעימה...
זו דוגמה אמיתית למה צריך להתקין WiFree גם על נייחים. -
@dLive אני מכיר שנים אם אותו סיפור..... ולא רק שהם החליפו הם גם נזפו בו למה נוגע בהגדרות..... ושכל הבעיות הם בגלל נטפרי ולכן שלא יגע בזה וכו'....
-
@אהרן אמר בVPN של 'אורי וירטואל' אצל RL:
לא
זו הגבלה די חדשה של נטפרי, חסימה כל חיבור VPN.
למניעת פירצה של חיבור ל-VPN פרוץ.מסכים שצריך אופציה להגדרות שונות לכל מחשב.
אבל למה שלא ישאירו אה כל חיבורי ה VPN של נטפרי פתוחות, הרי ברור שניתן להבדיל בין כתובות ה IP של הVPN אם כן למה שלה תהיה רשימה לבנה לכל כתובות הVPN שמסוננים ע"י נטפרי?
-
@dLive אמר
היו לו בעיות עם הקו (הבנתי שקו של סלקום לא כ"כ מסתדר עם RL)
זוהי חסימה של בזק שלא יוכלו להחליף ספק כאשר משתמשים בתשתית דרך ספק אחר.