ריבוי משתמשים והגדרות סינון
-
@magicode
אני חשבתי מעט שונה
חשבון שיש בו יותר ממזהה אחד בתוך הלשונית הגדרות סינון יהיה רשימה של החיבורים הקיימים בחשבון ויהיה ניתן לבחור חיבור להכנס להגדרות שלו
אם רוצים לשפר את זה יותר אפשר שבלחיצה על "שמור" במידה יפתח חלונית עם תיבת בחירה האם להחיל את השינויים על כל החיבורים או רק על החיבור הזה.זה בצורה פשוטה יחסית.
אפשרות מורכבת יותר אך תהיה יעילה עבור מנהלי רשת וכדו זה יצירת פרופילים והחלתם על חיבורים(בדומה ל group policy ב windows כאשר ההגדרות הם הpolices והפרופיל זה הgroup והחיבורים זה הusers)
עדיף שיהיה קודם את האפשרות הראשונה והפשוטה אחר כך נדבר על שדרוגים..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957
האפשרות שאני הצעתי יותר פשוטה מבחינה תיכנותית. יותר קשה למשתמש הפשוט.
האפשרות שאתה הצעת יותר קשה לתיכנות ויותר פשוטה למשתמש. -
@magicode
המשתמשים שזקוקים לאפשרות הנ"ל הם בדר"כ משתמשים שידעו להתמודד עם הגדרת פרופילים גם בצורה שהצעת.
עם זאת אולי כדאי כהמשך לאשכול נטפרי פרימיום להציע את זה רק למשתמשי פרימיום שישלמו מעט או הרבה יותר עבור כל חיבור . היתרון בכך הוא
א. זה יכסה במעט את עלות וזמן הפיתוח.
ב. זה יחסוך במעט כאלו שיהיו מעונינים להתחמק מהגדרות הקהילה ואכמ"ל...................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@magicode אמר בריבוי משתמשים והגדרות סינון:
הדבר הוא נצרך. בלי ספק.
הבעיה זה הדרך לממש את זה.אני חשבתי לעשות ב"הפעלת הפרופילים" כרטיסות נוספות. שיהיה אפשר לקרוא לזה בשם.
יהיה הפעלת פרופילים ברירת מחדל.
וליד כל חיבור אינטרנט יהיה אפשר לבחור באיזה קבוצת הפעלה זה יהיה.
אני רק חושש שזה יהיה מסובך.@957 כתב כן גם לגבי הגדרות קהילה, האם גם בהגדרות קהילה יהיה אפשרות זו ?
-
גם לי זה מאוד חשוב
לא משנה איך ולא משנה לי הדרך
ברור שעדיף שיהיה קודם את האפשרות הראשונה והפשוטה -
@magicode אולי אפשר להציע להפוך כל חיבור לחשבון נפרד, אפשר לעשות את זה בצורה שיש חשבון ראשי ויש תתי חשבון, לדוגמא לקוח מס' 1 החיבור הראשון יופיע בעצם כחשבון 1.1, החיבור השני כחשבון 1.2 וכן הלאה.
המערכת של נטפרי תבדוק רק את ההגדרות שמופיעות בתת חשבון בדיוק באותו צורה שזה עובד היום מול החשבון הראשי, חשבון הראשי ישמש רק כאמצעי להגדרת כל החשבונות.
ההגדרות בחשבון הראשי ישארו כמו שזה עתה, אבל הם לא יהיו חלק בסינון אלא חשבון הראשי יעביר את מה שהוגדר בו לכל תתי החשבון.
ליד כל חיבור יופיע סימן, דרכו יהיה ניתן ליכנס לתת החשבון ולהגדירו כמו שרוצים.בכל פתרון שרק יהיה, כדאי להוסיף מקום ריק ליד כל חיבור שיהיה אפשרות לרשום שמה פרטים אישיים, כדי שהלקוח יוכל לזהות בקל איזה חיבור שייך לאיזה מקום.
-
לעניות דעתי זה נושא חשוב מאד וכדאי שיהיה בעדיפות גבוהה המצב כיום שמחייב לאלתר איזה מספר טלפון הוא בעייתי מאד.
אני מתחבר יותר לצורת הפתרון של @957 אם הבנתי נכון, אפשרות להגדרות סינון לכל מזהה בפני עצמו.
אבל פחות חשוב צורת הפתרון מה שחשוב זה שיהיה כזה, וכפי שנאמר זה ממילא לא נועד למשתמש סטנדרטי עם חיבור יחידני כך שגם אם יהיה קצת סיבוך להגדיר זה לא משהו שיצור בעיה למי שנצרך לזה.
תודה על הכל. -
פתחתי אשכול עם רעיון נוסף לאותה בעיה
מזוית קצת שונה
אשמח אם תחוו דעתכם עליו אולי זה יוכל להתקדם מהר יותרhttp://forum.netfree.link/topic/2260/הגדרת-פרופילים-בתוכנת-ווייפרי-wifree/2
-
@administrators הקפצה לנושא בעקבות האפשרות להצבעה על פיתוחים
-
@magicode באשכול הנוכחי הצעת דרך לבצע את זה, וגם אני הקטן הצעתי דרך אחרת, ויש עוד הצעה מ @957.
ההבדל בין האופנים, הינה מצד אחד מה שקל לפתח ומצד שני יש שיוכל להיות יותר נוח.
אולי אפשר לבצע גם הצבעה על האופן לבצע את זה, שיופיעו 3 האופנים עם כותרת אחת, וכל ההצבעות לכל שלושת האופנים יחשבו כהצבעה אחד לגבי עדיפות של הפיתוחים הכללי, אך יחשבו בנפרד לגבי האופן לבצע את זה. -
@שלו'
אתה רוצה את הרעיון שלך כי זה יתן לך שליטה יותר טובה מבחינת קהילה.
אבל הרעיון שלי יותר נוח לאדם הפרטי כי הוא לא מצריך ממנו לשכפל פורפילים. -
אבל הרעיון שלי יותר נוח לאדם הפרטי כי הוא לא מצריך ממנו לשכפל פורפילים.
עם הפיתוח של ייבוא וייצוא פרופילים, זה כבר קל מאוד לשכפל פרופיל.
-
@magicode בנוסף להנ"ל בהסתכלות יותר רחבה ולאורך זמן, יתכן שמה שהצעתי יהיה יותר יעיל, כי במקרה שזה יבוצע, אז כל פיתוח חדש שתבצע יהיה אפשרות אוטומטית שזה יהיה לכל חיבור בנפרד.
לדוגמא נכון להיום אם לקוח יש לו כמה חיבורים ורוצה לתת אפשרות לכל משתמש לנהל את החשבון לבד ולשלוח פניות לבד אז יש לו צורך לפתוח חשבון נפרד לכל חיבור, ואם הוא רוצה שהוא יוכל לנהל את כולם (בנוסף לניהול עצמי של המשתמשים) אז יש לו צורך לזכור כל מספרי הטלפון וסיסמאות, ואם רוצה לשלם על הכל בחשבונית אחד אז יש לו צורך להגדיר שהתשלום ירד מחשבון אחד, ברגע שיהיו תתי חשבון אז יהיה יכולת לפתח את זה יותר עם אפשרות של סיסמא ראשית וסיסמאות משניות, ככה יהיה קל לנהל הכל מתוך חשבון הראשי ולתת הרשאות המשניות לכל עובד.
כמו"כ יהיה אפשרות להגדיר גם ההגדרות הנוספות שיש בחשבון לכל חיבור בנפרד. -
@שלו' אמר בריבוי משתמשים והגדרות סינון:
אבל זה לא משכפל לך את הפרופיל ברמת הקהילה.
-
@abc אמר בריבוי משתמשים והגדרות סינון:
@שלו' אמר בריבוי משתמשים והגדרות סינון:
אבל זה לא משכפל לך את הפרופיל ברמת הקהילה.
נכון, אבל המדובר היה על כך שללקוח קל לשכפל.
-
אני רואה שההצעה כבר בפיתוח- תודה רבה
רציתי להציע הרחבה לפיתוח, @magicode אם זה פיתוח נפרד ושונה נפתח על זה בקשה חדשה והצבעה חדשה.
האצלת הגדרות
בדומה למה שכבר קיים בהגדרות קהילה,
שיהיה ניתן מתוך החשבון להאציל ניהול חשבון למספר טלפון (חשבון קיים אחר בנטפרי),
רק שבשונה מהגדרות הקהילה שהם מעל הגדרות המשתמש, כאן זה לכאורה צריך להיות בשווה להגדרות המשתמש,דהיינו ששניהם יראו איזור זהה,
ניתן להוסיף גם לחצן לבחירה האם להאציל סמכויות באופן מלא ולנעול מקומי שלא יוכלו לשנות, או רק לתת הרשאות לשינוי הגדרות,שימושי עבור, מנהלי רשת, טכנאים, מפקחים שאין להם קהילה , אבל על בנו, מישהו שרוצה לתת לחבר שלו לנהל את הגדרות הפרופיל כסייג.
-
בוצע
וכך זה נראה:
-
גדול !!!
אפשר לקחת הביצוע שלב אחד קדימה שיהיה אפשרות בחיבור אחד לעשות לכל מכשיר פרופיל נפרד (לפי הmac) -
@ליכט האם זה רק למנהלי קהילות או גם לאדם פרטי שירצה לעשות כמה חשבונות ?
-