ציון המגבלה באתרים מוגבלים כמו גוגל תמונות ווידאו-טוב
-
יש כמה אתרים שבהם תוצאות החיפוש מוגבלות, ולמשתמש התמים נדמה שאין יותר תוצאות, אבל למעשה אין זו האמת, אלא עליו לחפש שוב ושוב עם מילות חיפוש אחרות, כדי לקבל תוצאות נוספות.
למשל חיפשתי פעם תמונה של מטבע, וגוגל תמונות הביא כמה עשרות תמונות, ולא מצאתי בהם תמונה של שקל חדש, כמעט שהתייאשתי [וגם לא הבנתי איך יתכן שאין תמונה כזו...] עד שחיפשתי 'שקל' או משהו כזה ואז קיבלתי המון שקלים, ואז הבנתי שיש פה בעצם חסימה, ואני לא יכול לחפש 'מטבע' ולקבל 300 תוצאות אלא אני חייב לחפש 'מטבע 5 שקל', 'מטבע 10 שקל', וכו' כל חיפוש בנפרד.
אני לא מדבר כרגע שזה מרגיז ומבזבז זמן, ואם גוגל תמונת פתוח אז שכבר יהיה פתוח, כי זה נושא לאשכול אחר.
ההצעה שלי כאן שיהיה כתוב בראש כל דף [כמו שיש בויקיפדיה] 'גולש יקר, התוצאות באתר זה מוגבלות ל 30 בלבד'. -
עיין עוד כאן.
-
התמונות בגוגל זה משהו נסיוני. לכן זה ככה.
אממ. בעצם כל נטפרי זה נסיוני... -
@magicode
ולגבי וידאו טוב אלו שרוצים יותר תוצאות ניתן לעשות משהו בקשר לזה? -
@magicode נסיוני? כלומר?
-
@יוליוס כלומר שזה לא מושלם. מתפתח תוך כדי עבודה. אין לנו זמן לגמור כל דבר עד הסוף. זה הצלת נפשות ולכן עושים עושים פחות מלטשים.
-
@magicode אמר בציון המגבלה באתרים מוגבלים כמו גוגל תמונות ווידאו-טוב:
אממ. בעצם כל נטפרי זה נסיוני...
כ"כ אהבתי.
אך חכמים היזהרו בדבריכם, עוד מעט יצטטו אותך נציגי ...... -
@יוליוס כלומר שזה לא מושלם. מתפתח תוך כדי עבודה. אין לנו זמן לגמור כל דבר עד הסוף. זה הצלת נפשות ולכן עושים עושים פחות מלטשים.
כל מילה פנינה!
-
רציתי רק שתבהיר את דבריך כדי שלא ישמע כאילו איזה משהו חובבני
-
@ליכט אמר בציון המגבלה באתרים מוגבלים כמו גוגל תמונות ווידאו-טוב:
עוד מעט יצטטו אותך נציגי ......
אם נטפרי זה נסיוני, אז אצלם עדיין נמצאים בשלב התיכנון.... או האלפא...
-
@magicode אם כל זה שזה נסיוני, הצלחתם להביא את עצמכם בשורה הראשונה של סינוני האינטרנט ??!! ??!!
רק אל תגידו לנו אחרי תקופה שניסינו את נטפרי ותקופת הנסיון הסתיימה -
שדיברתי עם אראל על התחלת נטפרי הוא דן אתי נעשה ככה נעשה ככה. אמרתי לו יעלה תרים שרת נעשה טסט. השרת הזה כבר היום לא פעיל. אבל שחכנו שזה רק טסט....
-
אממ. בעצם כל נטפרי זה נסיוני...
הכוונה ל'תקופת הניסיונות' עד ביאת משיח צדקינו..