פתרון לפתיחת חנות התוספים של גוגל כרום
-
@יוד GooglePlay חסום
-
מצו"ב תמונה מתוך תוכנת בלוסטאקס:
-
@יוד תנסה להתקין משהו...
-
@אלי-TZA אמר בפתרון לפתיחת חנות התוספים של גוגל כרום:
@יוד תנסה להתקין משהו...
זה חסום וזה בדיוק מה שאני אומר, זה פתוח לחיפושים וכשצריך הורדה יהיה ניתן לבקש ע"י פניה או באשכול של "האתר החדש של @zvizvi "
-
חסום כדי למנוע את התיסכול. שאי אפשר להתקין.
-
@magicode
אפשר לשים בחנות התוספים פופאפ עם הזרקה בכל פתיחה של דף עם הסבר שההתקנה חסומה וצריך לשלוח פנייה.
לא בטוח שזה יוריד את התיסכול...
אבל לך תדע -
@magicode
א"כ, במחשבי Mac יש תוכנה מובנית בשם AppStore אני מניח שיש בו את כל התכונות שיש באפסטור הרגיל, ואני לא יודע כ"כ מה הם לכן אני מניח... אבל התוכנה הזאת היא בעצם מנהלת את ההתקנות והשדרוגים של כל מערכת ההפעלה של Macintosh דהיינו שבין היתר היא כוללת פונקציה מקבילה ל Windows Update וכל התוכנות הרשמיות של Mac מתעדכנים רק דרך התוכנה הזאת, דהיינו כשאתה מנסה להוריד עדכון עבור תוכנה ספציפית זה מקפיץ לך את התוכנה הנ"ל באופן אוטומטי. גם כשמשתחרר גרסה חדשה של מערכת ההפעלה (אם אני לא טועה זה קורה די הרבה לאחרונה..) היא מופצת (חינם) אך ורק דרך התוכנה הנ"ל.כרגע המצב היא שכל התוכנה חסומה (על אף שבעבר זה כן היה פתוח לפחות באופן חלקי, אך אולי זה רק היה במערכת הפעלה ישנה יותר) ולכן אין למשתמש שום גישה לתוכן שבה, אני כעת צריך לעדכן את גרסת מערכת ההפעלה של Mac ואין לי אפשרות אפי' להשיג את כתובת ההורדה. האם ייתכן שניתן להחריג את התוכנה הנ"ל לפחות בגרסה של מחשבים שיהיה פתוח, בכדי שיוכלו לחפש ולשלוח בקשת פתיחה? ואלי ניתן גם להחריג הורדת עדכונים בלבד ללא צורך בפתיחה מיוחדת.
יש לי פנייה פתוחה בנושא #360196
-
@clickone אמר בפתרון לפתיחת חנות התוספים של גוגל כרום:
ההתקנה חסומה וצריך לשלוח פנייה.
אפשר לשלוח פניה לפתוח התקנה של אפליקציה ישירות מהחנות? א"כ למה קיים האתר של ר' @zvizvi ?
-
@אלי-TZA אמר בפתרון לפתיחת חנות התוספים של גוגל כרום:
@clickone אמר בפתרון לפתיחת חנות התוספים של גוגל כרום:
ההתקנה חסומה וצריך לשלוח פנייה.
אפשר לשלוח פניה לפתוח התקנה של אפליקציה ישירות מהחנות? א"כ למה קיים האתר של ר' @zvizvi ?
עד היום ההורדה לא נפתחת בחנות עצמה, אם הבנתי נכון, זה בדיוק מה שמנסים לסדר כעת בחנות התוספים של גוגל כרום.
-
@אלי-TZA
לא. א"א כעת.
ההצעה היא שיעשו כזה