עצומה להוספת ספק
-
את זה המנהלים אמורים לדעת ונחכה לתגובתם,
לא הבנתי למה זה יקבור את אר אל -
@מן-המודיעין מאחר שאתה כבר עובד על זה אולי גם לקבל ספק נטפרי בארה"ב - ניסיתי פעמים רבות ללא הצלחה. וזה משהו כי יש צורך באמת ואין פתרון בינתיים.
-
@DovidStroh יש שם מספיק ביקוש?
נראה לי שאם יהיה מספיק משתמשים שירצו, או וועדה רצינית שתכיר ביתרונות של נטפרי ,יסתדרו עם החלק הטכני.
אנחנו שם? -
@מן-המודיעין הכתובת היא הספקים
פנו אליהם ישירות. -
@אהרן
נכון!
ונראה לי שבאמצעות העצומה זו הדרך הכי טובה להגיע אליהם, כדי שיכירו בכוח הצרכני ששמו נטפרי,
אדרבה למי שיש דרך אחרת מוזמן לעלות אותה -
עד כמה שידוע לי לגבי חו"ל, מצד אחד יש שם קהל יעד הרבה יותר גדול, מבוסס, ועסקי.
מצד שני חברות הסינון שם עולים פי כמה על החברות כאן, סינון יוטיוב לדוגמה כבר עובד שם תקופה לא קטנה..ברור ששווה להשקיע שם כי העלויות כאן קיימות בלאו הכי והתקציב יוכל לגדול מאוד.
-
אבל בטח כבר אנשים משתמשים שם עם VPN כדוגמת ארגנטינה...
-
הרי יש שם את tag של איחוד הקהילות, האם הם לא מעוניינים לקדם דבר כזה ?
-
@ליכט TAG זו לא חברה עסקית ששייכת לLivigent (נטצח בארץ נגזרת שלהם)?
ככה הבנתי בכל מקרה.. -
@למדן-וידען
לא נכון.
tag פועלת להביא סינונים לציבור והיא לא שייכת לשום גוף מסחרי, לגבי מחשבים הם עובדים עם livigent ולגבי סמארטפונים הם עובדים עם נטספארק, שלא כמו 'משומר' ו'גדר' שעובדים עם livigent גם לגבי סמארטפונים. -
@ליכט דברתי עם TAG כבר כמה פעמים - אבל הם אומרים שאין ספק השייך ליהודי ובגלל זה יהיה מאוד קשה. אבל אם יהיה הם מוכנים לתת שירות למי שמעוניין - אבל הם לא מוכנים לעבוד על זה שיהיה. חוץ מזה הם חושבים שזה מידי חסום בשביל רוב אנשים. - זה מה שבעה"ב של TAG אמר (תרגום):
נטפרי הוא מוצר מדהים עבור אנשים שרוצים רשימה לבנה מאוד מחמירה.
אנחנו בדיונים איתם כדי להעבירה לארה"ב.
בשלב מסוים הם גובים.
אין דבר כזה כמו ספק יהודי. -
-
@אהרן כסף (מהספק...)
-
@DovidStroh מי שמכיר את האמריקאים מבין ששורת המפתח נמצאת במילים: עבור אנשים שרוצים רשימה לבנה מאוד מחמירה..
ובעברית, זה חסום מדי.
ויש בזה משהו, בסופו של דבר עסק כמעט ולא יכול להתנהל בחסימה כזאת, נכון להיום. -
@למדן-וידען ממש לא נכון - אני אמרקאי ויש לי עסק ואני מנהל בסדר גמור - אני אפילו יכול לעשות את ההודעות בפייסבוק וכו' עבור העסקים עם נטפרי. פעמים נכונות שיש זה נהיה מעצבן, אבל אני עדיין לא מצאתי אתר שנסגר על ידי נטפרי כי באמת לא היה בעיה. נטפרי מנסה להיות מאוד אדיב. יש דבר אחד אשר יציק אמריקאים וכי הוא שאתרי ספורט סגורים. באמריקה מקובל בקהילות הליטאיות לעקוב ספורט ואילו בישראל לא ובגלל זה רבני נטפרי אינם מאפשרים זאת. האם הם ישקלו את זה מחדש? אני לא יכול לדעת. ב"ה אני לא צריך את זה.
-
@DovidStroh אמר בעצומה להוספת ספק:
@למדן-וידען ממש לא נכון - אני אמרקאי ויש לי עסק ואני מנהל בסדר גמור - אני אפילו יכול לעשות את ההודעות בפייסבוק וכו' עבור העסקים עם נטפרי.????
מה הכוננה שאתה יוכל לעשות את ההודעות בפייסבוק?? אפשר לפרסם דברים בפייסבוק בנטפרי?
-
@frize37 https://hootsuite.com
https://buffer.com/
ויש עוד הרבה -
@DovidStroh יש בעברית? כי לא הבנתי מה עושים בידיוק...
-
@frize37 שתים אלו אין. והשאר אני לא יכול לבדוק (אני חסום... ) [עדיין לא בדקו]
-
@frize37 אמר בעצומה להוספת ספק:
לא הבנתי מה עושים בידיוק...
נותנים להם את השם משתמש/סיסמה וכותבים שם את ההודעה והם מפרסמים. חוץ מזה אפשר לראות גם סטטיסטיקה (כמה צפו/לחצו וכו') וזהו. אין אפשרות לראות מה שאנשים אחרים כותבים.