פאנל חדש!!!!
-
-
@GolanArt יש בעיה לדעתי.
כשאני מניח את העכבר על הנקודות כדי למוך החוצה את הפנל הוא לבד נפתח חצי ואז אני צריך לחזור שוב לשלושת הנקודות כדי למשוך אותו לגמרי החוצה..צריך שלא יקפוץ כשמניחים עליו את העכבר ואז יוכלו למשוך אותו כמה שצריך.
-
@GolanArt מנהלים יקרים:
יש טעות כתיב בפאנל החדש, בלשונית דווח על תמונה - למטה כתוב 'לבדקה', במקום 'לבדיקה'. -
@למדן-וידען
יש עוד מישהו שנתקל בזה? -
@למדן-וידען @GolanArt
גם אצלי זה קורה כשמוגדר בתוסף 'הצגת הפנל בעת לחיצה'.כמו שכתבתי כבר לעיל וגם @ww199ww כתב כך.
-
לפי מה שאני מבין, הבעיה היא שהתוסף לא מותאם לכרטסת החדשה, ולכן
הבעיות. אני אשב עם צבי בלי נדר שנעשה את התוסף מובנה בתוכה. -
@GolanArt האם ה'רענן תמונות' אמור לעבוד בלי לחיצה ?
כי כשאני מעביר את העכבר על כל הכפתורים מופיעה יד עם אצבע ללחיצה ועל הכפתור רענן תמונות לא מופיעה ולא נותן ללחוץ עליו ! -
סתם שאלה בהקשר לסרטון הדיווח בפאנל:
האם הסרטון שמופיע בפנל זה הסרטון הזה הדרך הקצרה לדיווח על תמונה שמופיע בויקי בלשונית מדריכים בוידיאו ? -
@מעמד
לא. הסרטון שמופיע שם הוא סרטון ישן המדריך איך לדווח בפאנל הישן.
הכתובת של הסרטון (תמונת gif) שמופיע בתוך הפאנל החדש היא: http://netfree.link/card/image/report-animation.gif -
בעבר היה לי אפשרות להשתמש בתוסף של ניהול הפאנל, משום מה כעת אני לא מצליח, יש הסבר לדבר?
התוסף מופעל בכרום. -
-
יש אפשרות להעביר אותו לצד ימין, אם הבנתי נכון כשהוא בצד ימין רואים רק את הנקודות וכעת אני רואה חצי מהפאנל באופן קבוע.
-
@41
תשבית את התוסף, והכל יסתדר לך בעז"ה. -
@administrators
אם אפשר שהפאנל יקפוץ רק אחרי השהיה של שניה או שתיים או לחיצה על הנקודות, כך זה יפסיק לעצבן בכל מיני אתרים -
@מובהק תן דוגמה לאתר שזה מעצבן בו בבקשה.
-
אמנם לא מצאתי שום בעיה בגודל ובמיקום הלשונית רק רציתי לומר..
בזמנו כשאלתי את @GolanArt מי יידע להאריך לך את כל שעות הלמידה, העיצוב, היצירה וההשקעה בפנאל החדש.
תשובתו הפשטנית הייתה 'מה איכפת לי בכלל. מה שחשוב לי זה חוויית משתמש שאנשים יטעמו מה זה נטפרי ולא ירצו לעזוב'תודה לך @GolanArt על ההשקעה בפנאל זה כמו בכל השאר עם כל הלב הכישרון והמחשבה !!!
-
@גלינג
חשוב לציין ש@magicode ליווה אותי בפרוייקט הזה בענווה בלתי רגילה,
ואלמלא הליווי שלו, אפילו החמס לא היה משתמש בכרטסת הזו! -
@GolanArt הרגשתי בפורום לאחרונה שיש להם כאן כמה נציגים...
-
@GolanArt הצעה קטנה: אולי כדאי להוסיף רענון אוטומטי ל'מונה השניות', כמו כאן בפורום, שלא יהיה צורך לרענן את הדף בכדי לדעת את כמות השניות המעודכנת.
-