תוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.2
-
@יוד אמר בתוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.2:
תודה, תוסף מעולה!
אולי ניתן להוסף אופציה להגדרה שהפנל לא ייפתח (לא יקפוץ החוצה כל פעם שמעבירים את העכבר באזור) אלא"כ לוחצים על התגית לחיצה אחת, ואם לוחצים שני לחיצות זה יגרום לתגית להכנם פנימה עוד יותר וישאר רק פס כעובי הפס שהתווסף למעלה שאיתו מזיזים, או אולי אפילו חצי מהעובי הזה.לדעתי זה מאד יוסיף.
תודה רבה!
בתכנון, עם הזמן אוסיף בע"ה אפשרויות מותאמות אישית, לפי משתמש ולפי אתר.
-
-
@magicode אמר בתוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.2:
@zvizvi
עיינתי בקוד של התוסף. אני ממליץ להשתמש בטכניקה הזו כדי להזריק את הסקריפט.
ככה הוא יהיה יותר קל לתחזוקה.וגם אם תסכים לי. אני יוכל להעתיק את הקוד בקלות לסקריפט הקיים.
תרגיש חופשי להעתיק כרצונך.
-
מעולה! עובד מצוין, השאלה אם ניתן שישמור את המיקום החדש לכל העמודים או לקבוע בצורה מסויימת הגדרה של ברירת מחדל.
יישר כוח!
-
@magicode עדכנתי את התוסף לשיטה שאמרת (גירסה 0.2.5).
הסיבה שלא עשיתי כך מהתחלה, כי רציתי לחסוך את השימוש בJquery וב document).ready)$.
אבל השיטה שהצעת עדיפה גם מבחינת דיבאגינג וקריאות קוד, וגם במבחינת צריכת זיכרון.יש מקום להכניס את הקוד לסקריפט הקיים, והתוסף יכלול בעיקר הגדרות מותאמות אישית לפי בחירת המשתמש .
-
@zvizvi אמר בתוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.2:
הסיבה שלא עשיתי כך מהתחלה, כי רציתי לחסוך את השימוש בJquery וב document).ready)$.
אספתי קצת תובנות בענין הזה איך לחסוך את jquery ולהשאיר את הקוד קריא, אולי יהיה לך לתועלת:
- אפשר לחכות לאירוע ready בלי jquery, ראה כאן http://stackoverflow.com/questions/9899372/pure-javascript-equivalent-to-jquerys-ready-how-to-call-a-function-when-the
- אפשר להגביל את הסקריפט המוזרק בקובץ המניפיסט שיתחיל לרוץ רק אחרי שהדף נטען על ידי run_at https://developer.chrome.com/extensions/content_scripts#registration
- אפשר לארוז את הקוד בפונקציה, להזריק אותה ב content_scripts ולקרוא לה מדף הרקע באירוע onUpdated
- כנ"ל, רק לחסוך בדפים, לארוז את את הקוד בפונקציה בדף הרקע, ולהזריק אותה ב onUpdated על ידי המרה שלה למחרוזת עם toString
ועשית כחכמתך..
-
עדכנתי את התוסף לשיטה שאמרת (גירסה 0.2.5).
מחכים בחוסר סבלנות...
עריכה: אופס... עכשיו שמתי לב שעדכנת א"ז כבר בהודעה הראשונה
-
@zvizvi
עובד יפה תודה
אולי אפשר להוסיף שגם יהיה אפשר לשים אותו למעלה או למטה כרגע עובד רק ימין ושמאול בכל גובה הצד אני מתכוון שיהיה גם אפשרות לגורו למעלה ולמטה ממש שלא יצא מהצד אלא יעלה מלמטה או ירד מלמעלה -
@zvizvi אצלי כשאני מזיז אותו לצד השמאלי נראה שם, אבל בכרטיסיה אחרת או כשאני פותח מחדש את הדפדפן חוזר למקומו..... האם אפשר אופציה לשנות את המיקום ללא שנצטרך להעביר אותו כל פעם?
-
@frize37 אמר בתוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.2:
@zvizvi אצלי כשאני מזיז אותו לצד השמאלי נראה שם, אבל בכרטיסיה אחרת או כשאני פותח מחדש את הדפדפן חוזר למקומו..... האם אפשר אופציה לשנות את המיקום ללא שנצטרך להעביר אותו כל פעם?
בגירסה הבאה אי"ה