סינון ויקיפדיה
-
@ראובן דיווח על תוכן לא ראוי בכרטסת!
-
@ראובן אמר בסינון ויקיפדיה:
מי יכול לפתור את בעיית הדפים שיש בהם כפירה של פיקפוקים בעיקרי האמונה? כלומר לא שכותבים שאלוקים לא קיים אלא שיש מי שאומר כך. וכדומה בכל מקום מביאים דעה המבטלת את העיקר. לא צריך להימנע מלקרוא כאלה דפים? אם זה לא חסום זה עלול לפעפע כארס.
ברוך בואך לשלום
לא ברור מה כוונתך אבל בכל אופן אענה, אינטרנט זה אינטרנט וא"א לסנן אותו ב100 % וגם בנטפרי יש עדיין מה לשפר וכל הזמן משתפרים, וכמו ש@WWW כתב בכל עת שעתה נתקל בתוכן לא ראוי ניתן לדווח עליו. -
@Chocolate הכל טוב ויפה, וודאי שאין כאן קובלנא על חכמי ורבני נטפרי, אלא שיש כאן זעקת 'הצילו' מהדהדת, ואני כותב זאת כמי שלצורך עבודתו נאלץ להשתמש בויקיפדיה, שהפחד מפני העונש על הקריאה בספרים חיצונים היא לא פחות מאשר 'אין לו חלק לעוה"ב' - מטריד אותי מאד, ודומה שאין ספרים חיצונים יותר מאשר ויקיפדיה על כל הגיגיה - יעוין בקישור אותו מפנים בדף הויקיפדיה של נטפרי לדברי הרב זמיר כהן על הכפירה אותה הם מעמיסים שם בכמויות.
כל דרך של סינון הן באמצעות הרובוט והן באמצעי אחר תקובל בברכות חמות.
ואגב, מכאן הקריאה למנהלי נטפרי, קרה לי יותר מפעם אחת שהפניתי במערת הפניות לקישור המכיל כפירה ונעניתי שאין בכך משום כפירה - יתכן ובמידת האפשר, ואולי זה כבר קיים, ליצור מין פרוטקול המגדיר לבודקים בצורה ברורה מה נכלל ומגדיר כפירה אפיקורסות וכדו'. -
@זהיר
אתר ויקיפידה מכיל תכנים מסולפים.
עמודים שמכילים דברי כפירה ממש נחסמים.
האתר מגיע כברירת מחדל חסום בתגיות בשל התכנים הגבוליים שהוא מכיל.
אם אתה זקוק לו בכל זאת למרות התכנים שלו תוכל לפתוח את התגית ועם זאת תוצג לך אזהרה.
אתה כותב שאתה זקוק לאתר לצרכי עבודה אך אתה רוצה אותו עם דעות ישרות
ויקיפדיה בכל מה שקשור לדת = ערכים מסולפים. -
@957
לא רק במה שקשור לדת...
אף פעם אל תסמוך על ויקיפדיה ב100 אחוז
לפעמים הצצה לדף השיחה
תחשוף מניעים מסוגים שונים לטקסט שכתוב בדף -
@WWW תודה על ההצעה. ראיתי פעם כזה דבר. אבל אני משתמש במחשבים מחנויות ולא תמיד אני רואה את האפשרות הזו. אני לא יכול לדווח מהמחשב של החנות כי צריך את החשבון שלהם.
-
@957 גם בערכים שלא קשורים לדת יש דיעות אפיקורסיות כגון שמניחים שהאטומים נוצרו בצורה טבעית ולא ע"י הבורא
-
@WWW תודה על ההצעה. ראיתי פעם כזה דבר. אבל אני משתמש במחשבים מחנויות ולא תמיד אני רואה את האפשרות הזו. אני לא יכול לדווח מהמחשב של החנות כי צריך את החשבון שלהם.
אני לא בטוח שבדיווח צריך לשים נקודה.
וביותר מכך נראה לי שלא צריך לשים נקודה על דיווח.
להלן ציטוט
רוב האתרים שמאושרים ע"י צוות נטפרי יעברו סינון תמונות אנושי, סינון קבצי pdf, וסינון מלל על ידי רובוט אוטומטי. ישנם מעט אתרים שאמורים להיות כשרים לגמרי ולכן לא יצטרכו לעבור סינון נוסף.
בכל מקרה שנתקלתם במשהו שלא אמור להופיע/תקלה בסינון מומלץ לדווח על כך דרך הכרטסת של נטפרי בצד ימין. פניה מסוג זה מקבלת באופן אוטומטי 5 נקודות (לא על חשבון הנקודות שלכם) ומטופלת במהירות האפשרית (בדרך כלל תוך מספר דקות).
http://wiki.netfree.link/index.php/מערכת_הפניות_של_נטפרי -
@957 גם בערכים שלא קשורים לדת יש דיעות אפיקורסיות כגון שמניחים שהאטומים נוצרו בצורה טבעית ולא ע"י הבורא
הדוגמא שהבאת זה לא אפיקורסות.
מי בנה את הבניין שאתה גר בו הבורא או פועלי בניין?
טבע זה משהו שהקב"ה ברא. ולכן לומר שמשהו נהיה בצורה טבעית זה אומר שחוקי הטבע שהקב"ה ברא עשו את זה. לכן ספציפית זה לא בעיה. -
@magicode וגם לומר שהשמש נברא לפני מיליון שנה, וכן שהר געש זה התפוצץ לפני מאתיים אלף שנה וכדו', זה לא כפירה - יש הטוענים כך, כי הקב"ה ברא את השמש, במצב שלפי הטבע היה אמור להגיע למקום שלו, רק אחרי קרוב למיליון שנה.
השאלה איפה בדיוק הגבול. -
לא צריך את החשבון שלהם, אפשר לפתוח לבד חשבון בלי נקודות.
-
@WWW כהיום אי אפשר לפתוח חשבון בלי לשייך אותו לחיבור.
@הגוף-והנפש גם בשביל דיווח ללא נקודה צריך ליהות מחוברים לחשבון בנטפרי. -
@גלינג אמר בסינון ויקיפדיה:
@WWW כהיום אי אפשר לפתוח חשבון בלי לשייך אותו לחיבור.
רק בגללך כעת פתחתי חשבון חדש בנטפרי, ללא שיוך לחיבור!
-
@הגוף-והנפש גם בשביל דיווח ללא נקודה צריך ליהות מחוברים לחשבון בנטפרי.
.... רק בגללך... שלחתי לנסיון דיווח דרך הנקודות בצד לראות האם הוא שולח על שם החשבון שלי?
ואכן הוא שלח אבל על שם החשבון שלי, הוא נכנס לחשבון שלי אוטומטי מבלי לשאול אותי סיסמה. (זה מונח בזיכרון של המחשב)
אבל בדרך כלל כשאני ניגש לאזור האישי הוא מביא אותי אל המקום ששם צריך להקיש סיסמה ורק על ידי אנטר אני נכנס מה שלא קרה פה. אבל תכלס זה היה רשום על שמי -
גם בשביל דיווח ללא נקודה צריך ליהות מחוברים לחשבון בנטפרי.
בשביל דיווח צריך שיהיה חשבון נטפרי (כלשהוא) פתוח בדפדפן, אך אין צורך שהחשבון יהיה משוייך לחיבור.
-
@הגוף-והנפש אני לא יודע איך עושים את זה. אם תוכל לתת לי קישור כאן כדי שאוכל להתחיל בו. נא להדריך אותי כדי שזה לא יהיה תלוי בחיבור. תודה רבה
-
-
@WWW אני לא יודע איך עושים את זה. אם תוכל לתת לי קישור כאן כדי שאוכל להתחיל בו. נא להדריך אותי כדי שזה לא יהיה תלוי בחיבור. תודה רבה
-
-
@WWW אני לא יודע איך עושים את זה. אם תוכל לתת לי קישור כאן כדי שאוכל להתחיל בו. נא להדריך אותי כדי שזה לא יהיה תלוי בחיבור. תודה רבה
פותחים ומתחברים לחשבון בקישור ש @ליכט הביא, פותחים טאב חדש ומשם נכנסים לדף המדובר, ואז יש לך אפשרות לדווח בכרטסת.