סינון ויקיפדיה
-
@גלינג אמר בסינון ויקיפדיה:
@WWW כהיום אי אפשר לפתוח חשבון בלי לשייך אותו לחיבור.
רק בגללך כעת פתחתי חשבון חדש בנטפרי, ללא שיוך לחיבור!
-
@הגוף-והנפש גם בשביל דיווח ללא נקודה צריך ליהות מחוברים לחשבון בנטפרי.
.... רק בגללך... שלחתי לנסיון דיווח דרך הנקודות בצד לראות האם הוא שולח על שם החשבון שלי?
ואכן הוא שלח אבל על שם החשבון שלי, הוא נכנס לחשבון שלי אוטומטי מבלי לשאול אותי סיסמה. (זה מונח בזיכרון של המחשב)
אבל בדרך כלל כשאני ניגש לאזור האישי הוא מביא אותי אל המקום ששם צריך להקיש סיסמה ורק על ידי אנטר אני נכנס מה שלא קרה פה. אבל תכלס זה היה רשום על שמי -
גם בשביל דיווח ללא נקודה צריך ליהות מחוברים לחשבון בנטפרי.
בשביל דיווח צריך שיהיה חשבון נטפרי (כלשהוא) פתוח בדפדפן, אך אין צורך שהחשבון יהיה משוייך לחיבור.
-
@הגוף-והנפש אני לא יודע איך עושים את זה. אם תוכל לתת לי קישור כאן כדי שאוכל להתחיל בו. נא להדריך אותי כדי שזה לא יהיה תלוי בחיבור. תודה רבה
-
-
@WWW אני לא יודע איך עושים את זה. אם תוכל לתת לי קישור כאן כדי שאוכל להתחיל בו. נא להדריך אותי כדי שזה לא יהיה תלוי בחיבור. תודה רבה
-
-
@ראובן אמר בסינון ויקיפדיה:
@WWW אני לא יודע איך עושים את זה. אם תוכל לתת לי קישור כאן כדי שאוכל להתחיל בו. נא להדריך אותי כדי שזה לא יהיה תלוי בחיבור. תודה רבה
פותחים ומתחברים לחשבון בקישור ש @ליכט הביא, פותחים טאב חדש ומשם נכנסים לדף המדובר, ואז יש לך אפשרות לדווח בכרטסת.
-
יש בתוכנית עתידית פתרון מקיף לויקיפדיה.
הוא דורש הרבה משאבים. ויש דברים אחרים שקודמים בסדר העדיפות.
אבל עוד חזון למועד בע"ה... -
@baruch אמר בסינון ויקיפדיה:
הוא דורש הרבה משאבים. ויש דברים אחרים שקודמים בסדר העדיפות.
חבר'ה, להתחיל לתרום!...
-
יש את האתר הזה שאמור להוות תחליף חרדי לויקפדיה הכללי .אני לא יודע אם הוא אכן תחליף מקצועי לויקיפדיה..
-
@טרוצער עברתי ורפרפתי ודפדפתי קצת האתר הנזכר, ודוקא התרשמתי לטובה, יש שם המון חומר, הרבה (אולי הכל, לא עברתי על הכל) מן החומר מועתק מויקיפדיה הכללית, ומותאם לציבור החרד לדבר ה'.
-
דיברו על זה כאן.
-
אין צורך לגלוש לנושא מהו כפירה ומה לא, בפרט בפורום נקי זה [פורום אוצה"ח נסגר בגלל זה... (גם)]
לא העתקתי את הדברים כדי שלא לחזור על הטעות [סליחה על השפה, אבל זה מאוד צרם]. -
@אני-הקטן אמר בסינון ויקיפדיה:
אין צורך לגלוש לנושא מהו כפירה ומה לא, בפרט בפורום נקי זה [פורום אוצה"ח נסגר בגלל זה... (גם)]
לא העתקתי את הדברים כדי שלא לחזור על הטעות [סליחה על השפה, אבל זה מאוד צרם].עם כל הכבוד, שים לב שמי שדן כאן בזה הוא המנהל הרב @magicode , זה לא כ"כ לענין להעיר לו מה מתאים לכאן ומה לא !!!
-
ראשית, אני מאוד מעריך את עבודת הקודש שלו וכל חברי הנהלת 'נטפרי' וחייב להם הכרת טובה על כך.
שנית, הפורום מלא בהערות על מגוון נושאים, היכן הוא הגבול? האם רק בנושא זה אסור להגיב? -
@זהיר אכן לזה התכוונתי חשוב שהציבור ידע שויקיפדיה היא אתר מסוכן שלא עוזרת עליו החסימה. ראיתי שכעת מקימים אתר בשם המכלול שאמור לתת תחליף. ייתכן שאז יהיה כדאי לחסום לגמרי את ויקיפדיה. אם כי יש נושאים שיהיו חסרים בהם בעלי ידע מקרב הציבור החרדי.
-
תודה רבה פתחתי חשבון חדש
-
@ראובן אשמח לדעת מה יצא. שבעצם אפשר לפתוח חשבון בנטפרי ללא שום תשתית או חיבור לאינטרנט.
וזה גם בעלות של 15 שקל?
ואיך אתה מתחבר לזה אם אתה נמצא על מחשב של קפה. -