wifree - כמה שיפורים
-
@ליכט עדיין צריך לעשות שלא יצטרכו להוריד גירסה חדשה אלא הגרסה המותקנת תתעדכן.
אא"כ כל תוכנה לא באמת מתעדכנת אלא מוחלפת.
בכל אופן כדאי שזה יהיה באופן שלא צריך להוריד ולהתקין. -
@aiib באמת זה לא מתעדכן אלא צריך לעשות התקנה מחדש
עדיין צריך לעשות שלא יצטרכו להוריד גירסה חדשה אלא הגרסה המותקנת תתעדכן.
וההצעה שלך מאד טובה, וכך לא יצטרכו כל פעם למחוק נקודת שחזור
-
@מעמד לגבי נקודות השיחזור כתבו פעם שיש עניין בכל אופן כי בשידרוג יש לפעמים חסימת פרצות ואם לא תמחק את נקודת השיחזור תמיד יוכלו לחזור לגירסה קודמת ולפרוץ אותה
-
@aiib לא נראה לי שיש מישהו שיכול לפרוץ את הוויפרי
-
@מעמד מאיפה אתה יודע?
-
@מעמד כמו כל תוכנה זה עדיין לא הגנה הרמטית, אך לאדם הממוצע + זה בהחלט הגנה יעילה
-
לבינתים נראה לי שתוכנת נטפרי עולה על כל התוכנות סינון האחרות שהתעסקתי בהם
-
@בר-בי-רב אמר בwifree - כמה שיפורים:
ללא כל ספק!
-
@loters אמר בwifree - כמה שיפורים:
~גם אני מאוד הייתי צריך פתרון לשולחן עבודה מרוחק, וזה ממש עקב אכילס שאיני יודע איך פותרים אותו
כי יש כאלה שעובדים על שולחן עבודה מרוחק באופן שהמעסיק לא מוכן להתקין שום סינון ואם יהיה פתרון לדבר הזה
זה יהיה משהו פנטסטי פורץ דרך, ואני מדבר בלי הגזמה !
זה ימנע כ"כ הרבה תקלות. ואדבר מנסיון שהציעו לקרובי עבודה מכניסה במקום חילוני והרעיון היה שהוא לא יצטרך לעבוד שם
כלל רק הכל דרך שולחן עבודה מרוחק. והנ"ל משתמש בנטפרי אבל המעסיק לא הסכים לשום סינון, ואפילו ל K9 לא.
בסוף כן הסכים ל K9 וניסיתי לסדר להנ"ל שיוכל להתחבר למחשב ההוא דרך התוכנה הנ"ל. אבל האמת שזה פשוט הפחיד אותי
(וגם אותו) - לדעת שאמנם הוא כביכול מוגן ע"י נטפרי אבל 24 שעות ביממה הוא יכול לגשת למחשב הנ"ל דרך שולחן עבודה מרוחק
והשם ירחם. ואמנם יש את התוכנה הנ"ל אבל ידוע וכו' ולד' הישועה.~~
קי תשע זה לא חסימה. בערך מחמש סיבות ברורות. מי שזה נוגע אליו, אבל באמת נוגע, יוכל לפנות אלי במייל xxxxxx -
@בר-בי-רב אמר בwifree - כמה שיפורים:
כוונתך הייתה בטח 'מערכת נטפרי' או 'סינון נטפרי'. נטפרי עצמה אינה תוכנה, אלא סינון ותעבורת רשת מיוחדת במינה, ותוכנת הוויפרי רק מגבילה אותך שלא לחבר את המחשב שלא לרשת שמנוטרת ע"י נטפרי'. אינוואר תפקידה, לטפל ב-VPN, חשוב כדי שתעבור דרך שרתי נטפרי ותסונן. משא"כ סינונים אחרים ברמת התוכנה, שזה כבד מאד, וניתן ל"טיפול"..
נ.ב. שלא יתפסו אותי פה על המילה, כתבתי הכל לפי מיטב ידיעתי שלי, ואין שייכות לאנשי נטפרי' עצמם. -
ממש לא היתה כונתי לרמת הסינון אלא לתוכנה עצמה בלבד. שהיא נראית כתוכנה המוגנת מפני פריצה ברמה יותר משאר התוכנות שהכרתי המשמשות למטרה זו. בפירוש שלא היתה כונתי לרמת הסינון. אם כי הדבר נכון הוא לכשלעצמו, אך לא בזה היה הנידון.
-
@shraga @magicode @clickone
היו פה מספר בילבולים בין שיטות חיבור שולחן העבודה. בחלק ממקומות העבודה,
כל שולחן העבודה יושב מרוחק. באופן כזה יהיה אפשר להתקין תוכנה על המחשב המרוחק..
האפשרות השניה היא חיבור מרחוק עבור תמיכה. במקרה כזה - הצורך בסינון פוחת למינימום... כשנציג מטפל בלקוח אין שום סיבה שהוא יכנס לאתרים בעייתים.. גם לא חדשות..בכל מקרה, סינון של פרוטקלי שליטה מרחוק מאד מציק ומגביל. גם אם הוא נצרך.
להקליט כל פעם תעבורה בשביל לקבל פתיחה ל SSH??? זה מטורף ולא נח...
מוריד את החשק. -
@aaron אמר בwifree - כמה שיפורים:
להקליט כל פעם תעבורה בשביל לקבל פתיחה ל SSH??? זה מטורף ולא נח...
אז מה? נשאיר את הפירצה של עקיפת הסינון? (זה נחסם בגלל שהתגלתה פירצה של עקיפת הסינון)
פעם בכמה זמן אתה פותח SSH לשרת חדש?לגבי הRDP, זו הייתה בסה"כ הצעה של פותח האשכול. לא משהו שמתקיים כיום.
-
@magicode אמר בwifree - כמה שיפורים:
@shraga
אפשר לעשות רעיון יותר מעשי.
תוכנת שליטה מרחוק חדשה. שעובדת רק בין נטפרי לנטפרי. וככה אתה בטוח שאתה נכנס למחשב של נטפרי.
וככה אפשר לחסום את תגית שליטה מרחוק ולהיות מוגן מהפירצה הזאת.הקפצה...
-
@ליכט אמר בwifree - כמה שיפורים:
@magicode אמר בwifree - כמה שיפורים:
@shraga
אפשר לעשות רעיון יותר מעשי.
תוכנת שליטה מרחוק חדשה. שעובדת רק בין נטפרי לנטפרי. וככה אתה בטוח שאתה נכנס למחשב של נטפרי.
וככה אפשר לחסום את תגית שליטה מרחוק ולהיות מוגן מהפירצה הזאת.הקפצה...
לכאורה זה לא מידי מסובך, אם @magicode יחסום את השליטה מרחוק שלו שיעבוד רק בין נטפרי לנטפרי.
רק שאולי זה לא פתרון, אם במחשב השני, ינותב התקשורת לתוכנה של @magicode דרך נטפרי, ולדפדפן דרך חיבור אחר... אבל לא נראה לי שצריך לחשוש...
-
@WWW אמר בwifree - כמה שיפורים:
רק שאולי זה לא פתרון, אם במחשב השני, ינותב התקשורת לתוכנה של @magicode דרך נטפרי, ולדפדפן דרך חיבור אחר... אבל לא נראה לי שצריך לחשוש...
אין לדבר סוף
-
@shraga אמר בwifree - כמה שיפורים:
וכמובן: אפשרות עדכון והתראה (או לפחות בדיקה) על גירסה חדשה
כדרכם של אנשי נטפרי, גם זה כבר בוצע מבלי להודיע לאיש.
היום כשפתחתי את המחשב קפץ לי חלונית:@magicode מעניין, שרק במחשב אחד (מתוך 7) זה קפץ לי ?!
(אולי בגלל שזה המחשב היחיד שהיה כבוי והפעלתי אותו היום ?)שמתי לב היום שבאתר של נטפרי יש גירסא חדשה של וויפרי (לא יודע כמה זמן זה כבר כך) 2.8.1.0
@magicode למה לא קיבלתי אף פעם הודעה על כך ? -
@shraga אמר בwifree - כמה שיפורים:
וכמובן: אפשרות עדכון והתראה (או לפחות בדיקה) על גירסה חדשה
כדרכם של אנשי נטפרי, גם זה כבר בוצע מבלי להודיע לאיש.
היום כשפתחתי את המחשב קפץ לי חלונית:@magicode מעניין, שרק במחשב אחד (מתוך 7) זה קפץ לי ?!
(אולי בגלל שזה המחשב היחיד שהיה כבוי והפעלתי אותו היום ?)שמתי לב היום שבאתר של נטפרי יש גירסא חדשה של וויפרי (לא יודע כמה זמן זה כבר כך) 2.8.1.0
@magicode למה לא קיבלתי אף פעם הודעה על כך ?ואני לא קיבלתי כלום !
אולי זה רק לשפנים ? -
@מעמד
תקרא שוב את הודעתי, ושים לב איפה מסתיים הציטוט, ואיפה מתחיל הודעתי החדשה..... -
@ליכט נכון
צודק
שמתי לב אחר כך