דיון בנושא 'דיונים בנושא רעיונות וחידושים בנטפרי'
-
לאחר חודשיים....
משהו יצא מהאשכול הזה? שיפור כל שהוא? או שאין זמן (וכסף...) למערכת נטפרי לשדרג, ובעיקר עסוקה בתחזוק שוטף של המערכת ושיפור הקיים?
אם אכן זה כך, אז כנראה שיש מקום להעלות מעט את התעריף, או למצוא דרך אחרת להגדיל את ההכנסות כדי לתת שירות מיטבי יותר שיעסוק גם בפיתוח ושל רעיונות חדשים ולא רק תחזוק של הקיים (ברור שתחזוק של הקיים וטיפול שוטף ומהיר בבעיות שצצות כל הזמן זה אתגר אדיר, אבל כל חברה מצליחה, חלק משמעותי מתקציבה מיועד לפיתוח של רעיונות חדשים ולא רק שמירה על הקיים). -
@יוליוס אתה מכיר את נטפרי כדברנים?
מג'יקוד לא פתח סתם את האשכול, עוד חזון למועד.
בלי שום קשר כסף זה תמיד טוב. -
אני מסתכל על תוצאות בשטח, מיותר ממאה רעיונות שהועלו באשכול הזה, אולי אחד הגיע לשלב ביצוע וגם זה לא באופן רשמי עם הכרזה ב'רשומות'.
כמובן שלא שכחתי את השדרוג של הכרטסת, שזה באמת רמה אחרת לגמרי מכמה בחינות, אבל חוץ מזה? -
@יוליוס הבנתי.
אם היה כסף אז אתה מאמין שבטווח הזמן מאז שנפתח האשכול עד היום היו יותר תוצאות בשטח?
מענייין אותי איך בדיוק אתה מודד את זה?
אתה יודע מה מורכבות הפיתוח? אתה מכיר את תעדוף הצרכים בפועל? יש לך מידע על הפרויקטים הפתוחים מלפני האשכול?ואל תגיד 'אני מסתכל על תוצאות בשטח' כשאתה בכלל מוגבל לראות שטח מאוד נקודתי ומצומצם.
-
@למדן-וידען אתה באמת חושב שאם לנטפרי היה את היכולת לשכור עוד 2-3 מתכנתים שיעסקו אך ורק בפיתוח, המצב לא היה שונה?
אמנם חצייך ידען, אבל גם חצייך למדן וא"כ ניתן לומר כי הדיון של שנינו היפותטי מכיוון ששנינו לא נמצאים במקומות ששם מקבלים את ההחלטות ומבצעים אותם, אני רק מעלה מסקנה שהגעתי אליה לאחר שעברתי מלמעלה על הדיונים ולא מצאתי שיפור כלשהוא בשטח. -
@יוליוס אני לא יודע מאיזה תחום אתה ומה אתה יודע על פיתוח אבל צריך להכיר את המערכת לעומק ברוב השידרוגים וזה לבד לוקח המון זמן, בנוסף רק לקחת מישהו קרי מיון וסינון וחפיפה עד שהוא הופך לאפקטיבי בדר"כ לוקח פי 2 מהזמן שעבר עד היום מאז האשכול...
ועל זה בדיוק אמרתי "עוד חזון למועד".
אין בעיה במסקנה שהגעת.. אבל היא לא מבוססת על כלום אלא על השערות, ולבנות על זה בניין זה כבר חריג. -
על חלק מהרעיונות אנחנו עובדים ועבדנו עוד לפני שהציעו פה אותם. זה לוקח זמן. וגם כמו שאתה אומר אנחנו מתחזקים את הקיים.
יתכן ונעלה את המחיר בשביל להשתפר יותר. זה עדיין בבדיקה. -
@magicode לא בטוח שכולם ירצו לשלם יותר
-
@מעמד אם אתה לא רוצה לשלם יותר.... תעבור לנתיב/אתרוג ותשלם הרבה יותר.....
אולי אפשר לעשות חשבון PREMIUM, ואז מי שירצה תוספים מיוחדים ישלם יותר
@administrators -
-
@מעמד למה שישלם יותר?
בנתיב עולה מייל בלבד 49 ש''ח. - ואני לא חושב שהמחיר מוגזם. נכון שנטפרי הוריד הרבה את המחירים, אבל בסה''כ יש את חברת התקשורת שנותנת שירות והסינון וכו'. והלקוחות גם רוצים שירות.....!! -
@מעמד אמר בדיון בנושא 'דיונים בנושא רעיונות וחידושים בנטפרי':
@מעמד אם אתה לא רוצה לשלם יותר.... תעבור לנתיב/אתרוג ותשלם הרבה יותר.....
@frize37 זה לא טענה מה שאתה אומר !
מי שצריך רק מייל ולא נכנס לאתרים למה שישלם יותר ??? ???
בשביל מה ? הרי הוא לא שולח בקשות לפתיחת אתרים או תמונות
מי שנכנס לאתרים אז הוא צריך יותר שירות יותר בדיקת תמונות וכו' וכו' !!!מי אמר שמי שרוצה רק מייל יצטרך לשלם יותר?
כהיום עולה בRL רק מייל כולל הסים ב35 שקל לחודש.בנתיב זה עולה: התיבת מייל עצמה 25 שקל והחבילת גלישה עוד 25 שקל.
-
@magicode תעלה את המחיר כמה שאתה רוצה, העם עם הקוסם!!!!
-
חבר'ה הגזמתם!
אם נטפרי הייתה רכושו הפרטי של הרב @magicode והוא היה לוקח 1000 ש"ח לחודש מישהו היה מתלונן?! לא רוצה - תלך! ועכשיו שאנשים עושים לש"ש ולא למטרות רווח - אין להם זכות להעלות מחיר?!
הבעיה שאנשים כ"כ קשורים לנטפרי, ובטוחים שנטפרי שייכת לאבא שלהם.
אז תרגעו, ותסמכו על המנהלים שלא מחפשים למצוץ לכם את הכיס! -
אני באמת לא מכיר את נטפרי מלפני כמה חודשים בודדים
אמנם כרגע היא זולה במובן מסויים
אבל ברור שהעם צועד על הכסף .וכמו שאפשר לראות באשכול של רוצה לדעת מאינטל שהשיכול שלו הוא כספי...
ולכן ברור שיש פה הערכה לסינון הטוב ביותר והפחות מכשיל שיש.
אבל לכסף יש משקל עצום -
@יוליוס אמר בדיון בנושא 'דיונים בנושא רעיונות וחידושים בנטפרי':
אולי אחד הגיע לשלב ביצוע.
לא מדויק.
מה שאתה חושב כך, זה באמת בגלל:וגם זה לא באופן רשמי עם הכרזה ב'רשומות'.
-
@הגוף-והנפש אני מסכים שנושא הכסף הוא חשוב כדי שכל מי שמשתמש ברשת יעשה זאת דרך נטפרי, רק אמרתי שחשוב לזכור שאף אחד לא חייב לנו כלום.
-
@frize37 האם אתה מחבר מנויים ל019 יש לי חבר שמעוניין
-
@יעקב.ק כן.
יש טלפון ומייל בחתימה שלו כאן בפורום, וגם אתר בפרופיל. -
@למדן-וידען תודה שלחתי לו באתר.