חריגה אנא המתן...
-
@אוריויל אמר בחריגה אנא המתן...:
לאחרונה תוך כמה דקות מופיע לי שחרגתי. זה אמיתי או באג?
זה תלוי בעומס לפעמים אם יש הרבה עומס אז מספר התמונות שישלחו מאוד מוגבל, ואז אתה מגיע לחריגה תוך כמה דקות, אבל אם אין עומס מספר תמונות שישלחו הוא הרבה יותר.
אבל שמעתי שיש להם משהו פתרון בקרוב בעזרת השם. -
@since1492
מה? -
קרה לי עכשיו. כמה זמן צריך לחכות אחרי החריגה?
-
-
@אורי-אטדגי אמר בחריגה אנא המתן...:
למה אחרי שעברתי את ה"מכסה" של התמונות,
גם התמונות שנשלחו לפני החריגה (אחרי רענון) נחשבות כחריגה וגם הם לא חוזרות מבדיקה?
(אני שואל שאלה טכנית בלי שום כוונה להתלונן אחרי כל ההבנה של המצב... כרגע.)
הפתרון הוא לא לרענן את הדף בכלל? ולחכות שהתמונות פשוט יתרעננו מעצמם?@magicode אשמח לקבל תשובה לזה. למה כאשר אני פותח במהירות מספר עמודים עם תמונות מרובות, אני מקבל עונש רטרואקטיבי, ותמונות אשר נשלחו לסינון הופכות לחריגה. לא מצליח להבין את ההיגיון בזה.
-
@park אמר בחריגה אנא המתן...:
גם התמונות שנשלחו לפני החריגה (אחרי רענון) נחשבות כחריגה וגם הם לא חוזרות מבדיקה?
הפתרון הוא לא לרענן את הדף בכלל? ולחכות שהתמונות פשוט יתרעננו מעצמם?@magicode אשמח לקבל תשובה לזה. למה כאשר אני פותח במהירות מספר עמודים עם תמונות מרובות, אני מקבל עונש רטרואקטיבי, ותמונות אשר נשלחו לסינון הופכות לחריגה. לא מצליח להבין את ההיגיון בזה.
לדעתי זה לא נכון, מה שנשלח לסינון ייבדק, רק מה שנשלח מכאן ולהבא לא ייבדק עד שיירד הסימון של חריגה. הסיבה שמופיע סימון חריגה גם על תמונות שנשלחו קודם לבדיקה היא תיכנותית בלבד. ט.ל.ח.
-
@shraga עדיף מאוחר מלעולם לא ...
(3 שנים שהשאלה נותרה באוויר). -
הפתרון הוא לא לרענן את הדף בכלל? ולחכות שהתמונות פשוט יתרעננו מעצמם?קורה לי באתר הזה http://www.flash90.com/fotoweb/archives/5001-Flash90-Archive-Photos/
תמונות שכן נבדקו בעבר מופיע עליהם כעת שהם בחריגה. -
@shraga אחרי כמה דקות אמור להתבטל החריגה?
-
@or כן.
הרבה פעמים יש את התמונות המזעריות שכשמגדילים אותם זה URL אחר -
@shraga תודה על הזמן שחסכת לי בתשובה שכתבת...