צנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה
-
@aiib אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
@WWW לא כל דבר יש איסור לאשה לראות.
אולי יהיה קושי לדעת מתי מותר ומתי אסור אבל בעקרון לא כל סרטון שמופיעה שם אישה יהיה אסורה לאישה אחרת לצפות בזה.וגם לא כל סרטון מופיעה שם אשה.
אבל זה לא עוזר כלום. -
תכל'ס
מה אומרים המנהלים של נטפרי יהיה ניתן להכניס שיפור כזה של צנזור סרטונים בעייתים לתועלת המשתמשים ואפי' בתשלום?? -
@אפשוטער-יוד צריך להזכיר אותם
@administrators -
תקחו בחשבון שהרבה סרטים אסור להודיד ולערוך אותם מחדש
-
@Chocolate אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
תקחו בחשבון שהרבה סרטים אסור להודיד ולערוך אותם מחדש
למה?
-
-
@Chocolate כמובן שמעלי הסרטים לא אכפת להם שיהיו עוד מאות/אלפי אנשים שיצפו בסרטונים שלהם בהתאם למצפונם,
לא כ"כ קראתי מה שכתוב בקישור שהבאתי אבל אני מבין שמדובר בחוקים של יוטיוב בגלל שהמעלים לא מעוניינים שיערכו להם את הסרטים -
@מעמד אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
@אפשוטער-יוד צריך להזכיר אותם
@administratorsאיך מזכירים אותם?
-
@אפשוטער-יוד כבר הזכרתי אותם
ברגע שלוחצים על @ מופיעה כך@administrators -
@אפשוטער-יוד אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
@Chocolate כמובן שמעלי הסרטים לא אכפת להם שיהיו עוד מאות/אלפי אנשים שיצפו בסרטונים שלהם בהתאם למצפונם,
לא כ"כ קראתי מה שכתוב בקישור שהבאתי אבל אני מבין שמדובר בחוקים של יוטיוב בגלל שהמעלים לא מעוניינים שיערכו להם את הסרטיםלפי מיטב הבנתי הבעיה בשימוש מסחרי ולא בצנזור חלק
-
@administrators
אם אני מזכיר בהודעה אותם ככה כמו עכשיו בהודעה בנושא אז מהנהלת נטפרי מתייחסים לנושא הזה? -
@אפשוטער-יוד
אם אתה מזכיר אותם כנ"ל, הם אמורים לקבל צלצול שמישהו קרא להם, אך עדיין הם יכולים להחליט האם להתייחס או לא.
הם לא התחייבו אף פעם להתייחס.... -
@וועד-הבניין אמר בצנזור סרטונים חסומים מהתמונות הבעייתיות שבה:
לפי מיטב הבנתי הבעיה בשימוש מסחרי ולא בצנזור חלק
תלוי איזה סרטון
-
@magicode מה אתה אומר על הרעיון של צנזור סרטונים נחוצים?
-
@אפשוטער-יוד
חסר ברעיון את הדרך לביצוע. -
הם מתכוונים שיעלו להם את זה למג'יקוד... אפשר גם להעלות את זה מחדש ליוטיוב אחרי צנזור
-
@5566NEWbrs ומה עם הבעיה של הפרת זכויות יוצרים?
-
@baruch אם מעלים שוב ליוטיוב, באמת צריך לבדוק את הרישיון. אם רוצים שזה יישאר שם. בקשר לאפשרות א' - כל אחד יעשה כדעת רבותיו..
-
אם אני מבין נכון את הבעיה
יש אפשרות לחסום כתובת תמונה (כשהיא בעייתית) ואין בזה משום בעיה של זכיות יוצרים
אי אפשר לחסום חלק מוידיאו כי אין מנגנון שיכול לבודד רק חלק מהסרטון כשהוא בתוך יוטיוב וכדומה אפילו שהוא מורכב מתמונות מכיון שיש רק כתובת אחת שהיא הכתובת של הוידיאו. ואין כתובת תמונה..
א"כ מפשים כאן רעיון יצירתי לחסימה של מספר שניות או דקות מתוך סרטון... על המסך -
אולי אפשר לפתוח אתר כמו וידאו טוב שיכלו שם לראות את הסירטונים הבעייתיים ורק דרך האתר ההוא יוכלו לראות אותם ולא דרך יוטיוב ובאתר יגדירו שבקטע הבעייתי יטושטש כל המסך או שלא יראו את המסך רק את השמע