נטפרי + מנב"ס
-
שלום וברכה לכל חברי הפורום החשוב הזה!
כמנהל קהילה - אני מנסה לשכנע כמה מוסדות חינוך לעבור לנטפרי, ותמיד אני נתקל בתשובה "תן לי לדבר עם מוסד שעובד עם נטפרי + מנב"ס".
הומלץ לי ע"י @baruch לעלות את הבקשה לכאן - אנא ממכם מי שמשתמש בנטפרי + מנב"ס שיועיל בטובו להודיעני כדי שאוכל לקשר בינו למוסד שמתעניין ויהא זה שכרו.
-
בנוסף ניתן להעלות פתרונות כאן, לשימוש עתידי.
(http://wiki.netfree.link/index.php/נטפרי_למנהלי_מוסדות_וכוללים) -
@הצבי-והצדק פנה אליי ואשמח לעזור.
-
@הצבי-והצדק אני משתמש בזה בהצלחה רבה בקלות ונוחות, אחרי הגדרה ראשונית בעזרת אנשיו של @בן-של-מלך.
יש כמה פעולות טכניות שעושים חד פעמי ואחר כך הכל רץ ועוד נוח יותר מהמצב לפני.
אם תזדקק לעוד מידע או פרטים אשמח לעזור.@zvizvi אני חושב שעדיף שמה שכתוב שם ישאר כמו שהוא מכמה סיבות שאין המקום לפרטם.
-
רק יש לקחת בחשבון שיש צורך בתשתית נוספת עבור ספק 'בזק בינלאומי', מחיר לתשתית מתחיל ב60/70 לחודש וקובץ ל120/140
-
@חסידיש אמר בנטפרי + מנב"ס:
רק יש לקחת בחשבון שיש צורך בתשתית נוספת עבור ספק 'בזק בינלאומי', מחיר לתשתית מתחיל ב60/70 לחודש וקובץ ל120/140
הדברים לא מדוייקים, המחיר לתשתית נוספת יכול להיות 49 ש"ח ואין שום סיבה נראית לעין לעשות תשתית במהירות גבוה במידה וזה משמש רק למנבס.
-
@6262 אמר בנטפרי + מנב"ס:
@הצבי-והצדק אני משתמש בזה בהצלחה רבה בקלות ונוחות, אחרי הגדרה ראשונית בעזרת אנשיו של @בן-של-מלך.
האם מותקן אצלכם תוכנת ה Wifree ?
-
@שלו' מותקנת בודאי, אני אבדוק בשבוע הבא בעז"ה אם גם על המחשבים שמשתמשים בפועל במנבס, בכל מקרה היציאה למנבס אמורה להיות מוחרגת מהוויפרי לפי המידע שקבלתי מנטפרי.
אעדכן בעזרת ה' בהמשך. -
@6262 יש דבר כזה להחרגי דברים מהוויפרי? באישור נטפרי? מתי מאשרים כזה דבר?
-
@aiib כמדומני שאין אפשרות לבקש להחריג, אך ישנם דברים שהוחרגו, לדוגמא האתר של נטפרי ויתכן שגם זה הוחרג.
-
-
@6262 תודה על העדכון.
@6262 אמר בנטפרי + מנב"ס:
עדכון:
לאחר בדיקה, מותקנת תוכנת wifree ומתחבר למנב"ס בקלות.
@magicode האם גם לגבי מערכת שע"מ אפשר להתקין את הוייפרי או שזה משהו חריג למנב"ס ?
-
פוסט זה נמחק! -
המנב"ס אמנם מוחרג מהוייפרי אולם כשהייתי צריך תמיכה של בזק בינלאומי על החיבור לא היה ניתן להתחבר. (רק לאחר הסרת התוכנה, בתשלום)
-
@שלו' אין שום בעיה להתקין את שע"מ עם וויפרי.
-
@Neria אמר בנטפרי + מנב"ס:
המנב"ס אמנם מוחרג מהוייפרי אולם כשהייתי צריך תמיכה של בזק בינלאומי על החיבור לא היה ניתן להתחבר. (רק לאחר הסרת התוכנה, בתשלום)
תסביר על מה אתה מדבר?
מה פרוש תמיכה על החיבור?
התשתית היא של בזק ומשוייכת לאר אל.
החיבור של בזק בינלאומי לא קשור כי הוא זה לנטפרי, והוא לא נוגע לשום מחשב, את התמיכה הם עושים בחיבור לראוטר שאין עליו שום חסימה.
גם במקרה והם רוצים להתחבר מרחוק אין שום בעיה עם טיימויור וכדומה
אז איפה הבעיה? היכן ההתנגשות עם וויפרי? -
@בן-של-מלך לידיעתך לפי הפוסטים האחרונים ניתן להתקין את וייפרי בין למנב"ס ובין לשע"מ.
-
@שלו לא יודע, לא ניסיתי, במידה ותהיה בעיה תצטרך להסיר בעלות של 100 ש"ח
-
@בן-של-מלך אמר בנטפרי + מנב"ס:
@שלו לא יודע, לא ניסיתי, במידה ותהיה בעיה תצטרך להסיר בעלות של 100 ש"ח
חבל שסתם יוצא מכאן אי בהירות בנושא,
אתה באמת לא אמור לדעת וזה בסדר גמור שאתה לא רוצה לקחת אחריות על דבר שלא קשור אליך, אבל שורה תחתונה כאנשים שניסו את זה, זה פשוט עובד.
כמובן שיכולות להיות תקלות כמו בכל התקנה של תוכנה, אבל זה לא משהו שחורג מהתקנה של וויפרי בכל מחשב, ולא צריך להיות חשש לעשות את זה. -
לפני שהתקנתי את שע"מ, בררתי במערכת הפניות מה ההשלכות של הוויפרי על זה,
תגובתו של magicode היתה: "לפי הנסיון שלי ההתחברות למערכת שע"מ זה דרך כתובות איפי מקומיות ולכן התוכנה לא מפריעה לזה לעבוד"