מתאם שיחות של נטוויזן
-
@מושט אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
@WWW אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
@מושט אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
כרגע יש לי שני תשתיות אחד משמשת לטלפון של נטויזן עם יוזר שלהם לטלפון שלהם (וזה לא מייצר אינטרנט).
אולי תוכל לחזור לתשתית אחת?
לא חבל על הכסף?צודק, אבל אחרי שנה של סבל, אני רוצה איזה חודש אחד לפחות לראות שהכל עבד חלק, ואז נראה לאן להתקדם.
אבל למה שלא תבדוק אם הראוטר שלך (נטויזן) לא מייצר אינטרנט ???
-
@לייבל איך בודקים כזה דבר?
-
-
@וועד-הבניין אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
@לייבל איך בודקים כזה דבר?
דבר ראשון להתחבר לראוטר של נטויז'ן (בהנחה שמותקן wifree [באם לא מותקן, אז אסור לקחת את הסיכון בבדיקה!]) אם אין גלישה, אך מצד שני לאתר של נטפרי יש גישה, זה אומר שזה אינטרנט פרוץ, או לחילופין לבדוק כאן ואם זה אינטרנט פרוץ זה יוצג בתוצאות הבדיקה.
או לבדוק בחשבונית הבאה של נטויז'ן אם יש חיוב עבור ספק (במקרה שהתשתית נשאר אצל בזק).
-
@מושט עיקר העלות זה עבור תשתית, גם נטויז'ן יושב על תשתית אינטרנט וממש חבל לשלם פעמיים.
לגבי ספק אין מתנות חינם, אם אתה לא משלם על ספק הם נותנים רק חיבור לטלפון ותו לא
-
@6262 אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
נותנים
זה בדיוק מה שאני צריך כרגע ולא אכפת לי לשלם. (הפרד ומשול)
- תשתית עבור 013 לטלפון בלבד
- תשתית עבור נטפרי בלבד.
-
@מושט אתה יכול לשלם אם זה מה שאתה רוצה השאלה מה הענין לשלם סתם על עוד תשתית כשברור שהבעיה שהיתה נבעה מבעיה צדדית בתשתית בזק ללא קשר לנטפרי או נטויז'ן כלל.
-
@abc אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
הוויפי יהיה של המתאם שיחות לא של המודם, המודם צריך לשמש רק כגשר בין המתאם לרשת האינטרנט,
למה שהמחשב יקבל רק מהמתאם, למה שיהיה המתאם באמצע?.
אני הגדרתי כבר למישהו כך, הגדרתי את היוזר של הספק בדילינק בצורה רגילה, במתאם הגדרתי שיקבל מהדילינק כמו כל מחשב, והמחשב חיברתי לדילינק ישירות במקביל למתאם ולא בשרשרת, והכל עבד מצויין.להגדרות הנ"ל לא צריכים את היוזר של נטויז'ן במתאם, מספיק היוזר הרגיל (שע"פ רוב זה: משתמש home, והסיסמה Home013, לדייק באותיות קטנות/גדולות).
את סיסמת הכניסה של טכנאי נטויז'ן צריכים רק אם רוצים לשנות הגדרות מה ש @clickone דיבר.
אתה יכול לתת לי איזו הדרכה איך עושים את זה,
אני רוצה שהסדר יהיה כמו שכתבת שהמחשב יקבל ישר מהנתב ולא מהמתאם,
יש לי מתאם של נטוויזן
תודה רבה -
@מן-המודיעין אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
@abc אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
הוויפי יהיה של המתאם שיחות לא של המודם, המודם צריך לשמש רק כגשר בין המתאם לרשת האינטרנט,
למה שהמחשב יקבל רק מהמתאם, למה שיהיה המתאם באמצע?.
אני הגדרתי כבר למישהו כך, הגדרתי את היוזר של הספק בדילינק בצורה רגילה, במתאם הגדרתי שיקבל מהדילינק כמו כל מחשב, והמחשב חיברתי לדילינק ישירות במקביל למתאם ולא בשרשרת, והכל עבד מצויין.להגדרות הנ"ל לא צריכים את היוזר של נטויז'ן במתאם, מספיק היוזר הרגיל (שע"פ רוב זה: משתמש home, והסיסמה Home013, לדייק באותיות קטנות/גדולות).
את סיסמת הכניסה של טכנאי נטויז'ן צריכים רק אם רוצים לשנות הגדרות מה ש @clickone דיבר.
אתה יכול לתת לי איזו הדרכה איך עושים את זה,
אני רוצה שהסדר יהיה כמו שכתבת שהמחשב יקבל ישר מהנתב ולא מהמתאם,
יש לי מתאם של נטוויזן
תודה רבהבמחשב כמובן לא צריךלעשות שום שינוי מעבר לחבר את כבל הרשת ישירות לנתב הראשון שמקבל מהתשתית.
בנתב עצמו שם צריך להגדיר את נתוני הספק, גם פעולה רגילה.
במתאם מזמן לא נגעתי בזה אך מה שזכור לי, צריך לחבר אותו ישירות לנתב צד אחד של הכבל לנתב, וצד השני לשקע רשת במתאם בשם WAN, מה שזכור לי שבדף הגדרת הספק, יש שם שורה שניתן לבחור בכמה אפשרויות, ובמקום משהו כמו PPPoE יש לבחור שם משהו אחר (אולי משהו בשם outomat) ואין צורך שם לנתוני הספק.
מקווה שלא טעיתי במשהו, @clickone ?
-
פוסט זה נמחק! -
מישהו יכול לעשות עימדי חסד ולהסביר לי בקצרה בשביל מה ההדרכה הזו מיועדת?
שכויעח -
@abc
הבעיה אצלי שאין לי כזאת יצאה במתאם שיחות כולם הם LAN
יש מה לעשות?
תודה -
@מן-המודיעין מה הדגם שלך?
VV2220? -
@clickone אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
@מן-המודיעין מה הדגם שלך?
VV2220?כן זה הדגם (לא היתי ליד המכשיר ולכן עניתי רק עכשיו)
-
@מן-המודיעין זה מה שיש לי.
עובד לי תקין פיקס ללא שום בעייה.
גם האינטרנט וגם הרשת הפנימית שלי עליו. ולכן לא נראה לי שהבעייה אצלך בראוטר. אלא כמו שכתבתי כאן מספר פעמים.
ש013 מורידים לך את המהירות פנימית בתוך הראוטר -
-
@מן-המודיעין אז תהפוך.
תחבר את הנתב החדש שייקח את האינטרנט מ013. ושהוא ישדר את הוויפי. -
@clickone
זה כנראה מה שאני יעשה, היה עדיף אם יכלתי לעשות את זה הפוך כי אחרי הכול המתאם של נטוויזן האיכות שלו לא טובה ניתוקים וכו' אבל אם אין ברירה אז זה מה שאני יעשה,
תודה על כל העזרה -
@clickone @מן-המודיעין
מישהו יכול לכתוב בבקשה הדרכה מסודרת איך מחברים את הנתב של 013 לראוטר, כלומר שהנתב יקבל את האינטרנט שלו מהראוטר של בזק ולא ישירות מהDSL.
כמו שכתבו יש לי הרבה בעיות אם האינטרנט מיוצר מהמתאם שיחות ולא מהראוטר. -