הוזלת התשתית גם למחוברים לנטפרי
-
מה המספר שלהם?
-
1800013013
אין לי שום קשר עסקי איתם כמובן...... -
אני באופן אישי לא ממליץ לקחת ספק בזק מחברה אחרת היות ובמידה שיש תקלות האפשרות לבדוק ולסדר נופלת בין הכסאות ואין לך עם מי לדבר. כמו"כ במידה ותרצה להעלות מהירות לא תוכל לעשות את זה. ויש עוד תקלות שאני לא זוכר עכשיו.
אני ממליץ לשלם עוד כמה שקלים ולקבל ספק איכותי עם תמיכה ושירות.
בהצלחה.. -
@mosh115 אמר בהוזלת התשתית גם למחוברים לנטפרי:
אני באופן אישי לא ממליץ לקחת ספק בזק מחברה אחרת היות ובמידה שיש תקלות האפשרות לבדוק ולסדר נופלת בין הכסאות ואין לך עם מי לדבר. כמו"כ במידה ותרצה להעלות מהירות לא תוכל לעשות את זה. ויש עוד תקלות שאני לא זוכר עכשיו.
אני ממליץ לשלם עוד כמה שקלים ולקבל ספק איכותי עם תמיכה ושירות.
בהצלחה..טוב, עכשיו אם אגיב זה כבר ממש ייראה שאני משווק שלהם.......
-
@mosh115
יש לי קרוב שעושה כך תקופת מה, היתה בעיה בהתחלה, שנפתרה באמצעות בזק, אפילו שהוא לא משלם בכלל לבזק אלא ל''סיטונאי'' שמכר את התשתית(כך זה נקרא אצל בזק), כי זה היה קשור לתשתית, והספק הוא rl. -
שימו לב
לעיתים בזק חוסמת לקוחות שוק סיטונאי,
הווי אומר אם אתה לקוח של התשתית דרך נטוויזן תוכל להתחבר רק דרך ספק נטוויזן ולא RL' -
@957 אמר בהוזלת התשתית גם למחוברים לנטפרי:
שימו לב
לעיתים בזק חוסמת לקוחות שוק סיטונאי,
הווי אומר אם אתה לקוח של התשתית דרך נטוויזן תוכל להתחבר רק דרך ספק נטוויזן ולא RL'זה בדיוק מה שחידשו לי בנטוויז'ן שהם עושים את זה רשמי, ולא כלקוח חבילת תשתית וספק שבוחר לא להתחבר לספק
-
אני דברתי עם ישי מRL אתמול בשביל מישהוא שעבר לספק ותשתית אצל 012 וישי אמר לי שע"פ החוק א"א להשתמש עם RL כספק ורק אם 012 והעצה היחיד היא לשלם לבזק לספק ישיר.
האם זה לא נכון??
-
למעוניינים כאן אפשר לבדוק מחירים תשתית של בזק. רק שכדאי לדעת שהמחירים הם רק לשנה ולחדשים. אחרי זה המחיר עולה (אפשר לראות את זה שם) והם אמרו לי בטלפון שאחרי שנה אפשר לעדכן מבצע, אבל בפועל אני אחרי שנה ודיברתי איתם ואמרו לי שכרגע אין מבצע.... בקיצור לא לסמוך על הבטחות....
http://www.kamaze.co.il/Companies/6416/Bezeq/Internet-Infrastracture -
מותר להתחבר לספק אינטרנט שונה מספק התשתית (בשוק הסיטונאי).
אבל על פי הוראת משרד התקשורת, מותר לבזק לחסום את הספק התשתית.
בזק בינלאומי יכולים להבטיח דברים, אבל מידי פעם, בזק יוצאים בגל של חסימות תשתית כאלו, ואז בזק בינלאומי לא יוכלו לעזור לך.
-
יש לעיין פה http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1993538
-
@A052 אמר בהוזלת התשתית גם למחוברים לנטפרי:
יש לעיין פה http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1993538
כל זה לא סותר את העובדה שייתכן שלנטוויז'ן יש הסכם נוסף עם בזק על קניית תשתית גם מחוץ לחבילת תשתית וספק.
אני לא מאמין שספק ימכור שירות שאין לו, ובפרט שהם לא גובים ממני על ספק, אז בעצם רשמית הם מספקים לי רק תשתית. (מעניין אם כך באמת יהיה כתוב גם בחשבונית)
בכל אופן היום בצהריים היא אמורה לחזור אלי, ואז אבצע את הניוד ואם יהיו בעיות אעדכן בל"נ. -
עדכון
דיברתי עם נציג ואמרתי שאני מעוניין להעביר את התשתית אליהם, ואמרתי לו שאנשים וחברות אחרות התפלאו על האופציה הזאת, ובעיני ראיתי בפורום אחד (פרוג) מכתב של משרד התקשורת שמאפשר למכור רק חבילות תשתית+ספק.
הוא קצת נבהל ואמר שהוא לא מעוניין לעשותדבר לא חוקי והוא יברר שנייה, לאחר בירור הוא חזר עם תשובה, שזה אופציה רשמית שלהם ואין עם זה שום בעיה.
התניידתי, וקיבלתי הסכם רשמי שכתוב בו הצטרפת לתשתית בלי שום תזכורת לספק. כך שממש לא מדובר על קומבינה של הצטרפות לחבילה שלימה בלי להשתמש בספק, אלא זו החבילה. -
@yonig20
השאלה המרכזית היא אם זה יחסם לך בימים הקרובים או לא
לבזק יש מנגנון רובוט שעושה סריקה על כל הקווים לבדיקה (בינהם לבדיקה של ציוד אבוד וכו ) זה לוקח כמה ימים .
אם תעבור את זה אז יש בשורה בפיך -
@5566NEWbrs אמר בהוזלת התשתית גם למחוברים לנטפרי:
@mosh115
יש לי קרוב שעושה כך תקופת מה, היתה בעיה בהתחלה, שנפתרה באמצעות בזק, אפילו שהוא לא משלם בכלל לבזק אלא ל''סיטונאי'' שמכר את התשתית(כך זה נקרא אצל בזק), כי זה היה קשור לתשתית, והספק הוא rl.סתם לידיעתך ספק שוק סיטונאי מחויב לשלם לבזק על כל ביקור / תמיכה בתשתית טבין ותקלין
-
אני גם עשיתי עכשיו בנטויזן. ושאלתי את כל השאלות.
הם מתעקשים שזה בסדר ולא ייחסם.
65 ש"ח ל100 מגה.
אעדכן מה התוצאות.... -
-
@957 מה שאני הבנתי מבזק שהנתב שלהם ואתה צריך להחזיר אותו. אבל נטוויזין אמור להביא ללקוח נתב....
-
אולי @clickone תסביר מה עשית בידיוק. האם החלפת נתב של נטויזין. והאם בזק צריכים לבוא להתקין או מי שכבר בבזק לא צריך?... תודה
-
@clickone הרגע התקשרתי ואומרים לי שאין להם כזה דבר..... מה אני אמור לומר להם