המכלול ותוכנת kiwix
-
ובכן
-
בהחלט יש טעם בויקיפדיה בכולל - אנו עומדים להיות ויקיפדיה תורנית. אמנם, ייתכן שעבור צורך ספציפי זה יהיה מסלול שיאפשר סגירת חלקים, משהו מעין מהדורת בני תורה באוצר החכמה.
תוכלו גם להיכנס לפורטל הדף היומי במכלול שהוקם ממש לאחרונה וזקוק לידיים עובדות, ולהבין כמה המכלול מיועד להתחבר בעז"ה גם עם בית המדרש. -
בהחלט התוכנה היא בתכנון ההנהלה, רק עוד חזון למועד. תוכלו לראות את זה בדף החזון והיעדים של המכלול.. הדף אמנם לא לגמרי מלא ולא לגמרי עדכני, אך כדאי להתרשם ממנו.
-
-
@magicode דייק במילים, לא הוכחתי מהצבעתך שאתה בעד שזה יהיה בכולל אלא רק מהצבעתו של האברך
בהצבעתך השתמשתי שאתה כבר לכאורה לא נגד אז אולי תהיה בעד?! -
@davidnead אולי בזכות חברי פורום זה תאריך היעד יהיה לפני פסח תשע"ט אלא פורים תשע"ח
אני מבין שא"א להוציא גירסה לא מקוונת כל עוד המכלול לא מושלם אבל תשתית שתוכל להתעדכן כל הזמן אונליין אולי כן כדאי להוציא עכשיו ויהיה ניתן להורדה ולאו דווקא לקניה עם דיסק אונקי וכדו' -
@aiib אמר בהמכלול ותוכנת kiwix:
@magicode @האברך הצביע בעד הפוסט שלי זאת ההוכחה הכי גדולה שזה נצר בכולל....
בכל אופן גם אתה הצבעת, אז יש מה לדבר?!הצבעתי על המשפט 'לא ידעתי שעם קסם אפשר לההיפך למשגיח....'. לגופו של ענין - אין לנו בכולל ויקיפדיה, וזה ממש היה נראה לי רעיון מחודש.
-
@האברך גם לנו אין בכולל ויקיפדיה אבל יש לכמה מהאברכים
-
עכשיו אני חושב שמא לפני חמישים שנה שעוד לא היה מחשבים אולי היה בכוללים בריטניקה או משהו כזה.
ובעצם למה רק בריטניקה גם בברית החדשה יש הרבה חומר תורני. -
@נטפריס אני מזמין אותך לחברותא ובה אני יוכיח לך כמה זה מועיל ללימוד ההלכה.
ההנחה שתורה לומדים רק מספרים מזמן כבר נעלמה ברגע שהתחילו ללמוד גם עם מחשבים.... -
@נטפריס אמר בהמכלול ותוכנת kiwix:
עכשיו אני חושב שמא לפני חמישים שנה שעוד לא היה מחשבים אולי היה בכוללים בריטניקה או משהו כזה.
ובעצם למה רק בריטניקה גם בברית החדשה יש הרבה חומר תורני.נסחפת לגמרי.... עשית אותו כולל של נוצרים?
-
@האברך ברוך שובך !
-
@האברך אמר בהמכלול ותוכנת kiwix:
נסחפת לגמרי.... עשית אותו כולל של נוצרים?
תוכל לנמק למה הברית החדשה גרועה מויקיפדיה?
-
@נטפריס
הברית החדשה נמצאת בנטפרי?! -
-
בקיצור, אחרי כל הבדיחות יש סיכוי לקדם משהו בנושא?
-
@aiib אמר בהמכלול ותוכנת kiwix:
@נטפריס
הברית החדשה נמצאת בנטפרי?!בדיוק זה כל הנושא, איך להוציא את הברית החדשה מנטפרי!