אפשרות הצבעה על בקשת פיתוחים
-
בעקבות המדיניות החדשה שנטפרי לא משקיע הרבה לטפל בבעיות של יחידים,
חשבתי אולי לאפשר לאנשים להציע דבר שחשוב להם ויהיה לכל אחד אפשרות להצביע מה הכי חשוב לו, וככה יהיה ניתן לדעת סדר עדיפויות איזה דברים לפתח ולעבוד עליהם. (אפשרות הצבעה קיימת וניתן בקלות להטביע אותו תוך הפורום) -
אני הייתי מבקש אפשרות לשליחת הודעות פרטיות, למנהלי הפורום, למנהלי נטפרי, וכן הלאה.
כדי שלא כל ניק שרוצה לבקש משהו מנטפרי, יעשה זאת על גבי הפרהסיא, וכו'. -
@אוריויל
אפשר לשלוח במערכת הפניות
או במייל info@netfree.link -
הרעיון הזה בוצע
-
תודה, יפה מאוד.
איך אפשר להוסיף עוד דברים להצבעה?
-
מפרסמים בפרום הזה רעיון חדש.
http://forum.netfree.link/category/14
כמובן אחרי שקוראים את הכללים כאן.
http://forum.netfree.link/topic/2171אחרי דין ודברים. שהרעיון מקבל צורה. אנחנו מחליטים האם זה בר ביצוע ואין שו שום בעיות אנחנו מוסיפים את זה לרשימה.
-
הדבר שהכי קשה לי בנטפרי - זה שהסרטונים ב'הידברות' סגורים - עד שמישהו מתנדב לשלוח בקשה על כל סרטון.
הכי טוב זה שישימו מישהו לכתחילה על הידברות, או שיתאמו משהו עם 'הידברות'. -
@0548591148
הידברות זה אתר שמיועד לחילונים לא חרדים. אנשים לא מפנימים את זה.
אני אישית לא מסכים עם הגישה שלהם לרדת לרמה של החילונים בשביל להחזיר אותם בתשובה.
אבל זה מה שהם עושים. ולכן צריך להפנים את זה ולהבין שזה לא תוכן שמותאם לחרדים בכלל. -
@magicode אמר באפשרות הצבעה על בקשת פיתוחים:
@0548591148
אני אישית לא מסכים עם הגישה שלהם לרדת לרמה של החילונים בשביל להחזיר אותם בתשובה.
אבל זה מה שהם עושים. ולכן צריך להפנים את זה ולהבין שזה לא תוכן שמותאם לחרדים בכלל. -
@magicode אמר באפשרות הצבעה על בקשת פיתוחים:
@0548591148
אבל זה מה שהם עושים. ולכן צריך להפנים את זה ולהבין שזה לא תוכן שמותאם לחרדים בכלל.יותר מאוחר מלא כלום....
בעבר חיברתי את אחד המבקרים מטעם הידברות על האתר, והוא אמר לי במפורש שהאתר לא תואם לציבור החרדי....
אמר שרוצים לעשות משהו שיתאים לציבור החרדי......... נחכה