פיצול מחירים
-
אנחנו מתכננים למדוד פעילות גלישה בצורה כזאת לא סופי. אם תגלוש שניה אחת זה יקרא כאילו גלשת כל היום כולו. אם יהיה פחות משבועים בין הימים שלגשת. זה יהיה נחשב כאילו כל הזמן גלשת.
-
@magicode כאילו כל השבועיים לא כל החודש, הבנתי נכון?
-
אני לא יודע איך זה אצל אחרים, אבל לפי החשבון שלי אין פה ממש פיצול מחירים, אני עד עכשיו שלמתי לRL ארבעים שקל, ועכשיו זה הולך להיות 37 ש"ח.
כך שזה יותר תוספת מפיצול. -
-
@ayys613
אני מסכים. היה צריך לקרוא לזה פיצול ועליית מחירים.
אבל העליה לא כל כך נכונה. כי זה יגרום שנוכל לצרף יותר ספקים מה שיגרום בתאכלס לירידת מחירים. -
@magicode אמר בפיצול מחירים:
@ayys613
אני מסכים. היה צריך לקרוא לזה פיצול ועליית מחירים.
אבל העליה לא כל כך נכונה. כי זה יגרום שנוכל לצרף יותר ספקים מה שיגרום בתאכלס לירידת מחירים.אז בעצם כעת זאת עליה לצורך ירידה
-
@magicode
איך התחלק העוגה של 15 שקל לפי ימים?
ולמה באמת השתנה המגמה ליתן בחינם חסימה לפחות הבסיס בלי נקודות וכו' (אני לא מקטר, באמת היה בזה הצלה להרבה אנשים שהיו מחזיקים אינטרנט פתוח, כי פעם בכמה זמן הם צריכים מייל וכו' ולא משתשים באופן קבוע אלא ע"י WIFI מזדמן)
אשמח לתשובה -
@מן-המודיעין
בגלל שנטפרי צריכה כסף לחיות. ועד שאנחנו מרחמים על אחרים קודם נרחם על עצמנו כדי שיהיה לנו כח לתת לאחרים. -
אני חושב שמי שמוכן לעבור מנטפרי בגלל כמה שקלים בודדים, צריך
לשאול את עצמו למה הוא מוכן לשלם כמה מאות שקלים לת"ת של בנו
בזמן שהוא יכול לקבל חינוך ממ"ד בחינם!ואוסיף על דברי מאגי, חשוב שתדעו, שהיו לנו דיונים לא קלים, דווקא
מאגי עצמו, האיש שממש הקדיש ומקדיש את רוב זמנו היקר לפרוייקט הזה, הוא
זה שהיינו צריכים לדחוף אותו לגבות מחיר מינימלי כדי שלא נעלם מהמפה!
זה דבר בסיסי שחייבים להבין אותו! -
ומה עם השאלה הראשונה? איך יתחלק ה-15 ש"ח לפי השימוש בחודש??
-
אולי הדברים לא הובנו, אני בתור צרכן אינטרנט על סביס קבוע מוכן לשלם על חסימה טבין ותקלין וכמו שגולן כתב, כמו שעל ת"ת מוציאים מאות שקלים ודפח"ח,
אבל יש הרבה אנשים שמשתמשים לא על בסיס קבוע, אלא מדי פעם, והם לא משקיעים בדר"כ לקנות חסימה אלא עושים במקרה הטוב K9, ועליהם נטופרי היתה הצלה בשבילם כי הרבה נפלו בדרך זאת וד,",
אולי באמת הפתרון כמו ש @magicode רמז יהיה לשלם על שימוש , ולא גולבלי חודשי , וא"כ איך זה יהיה
תודה ותזכו למצוות -
לצערי גם אני מכיר אנשים שפשוט לא נוגעים באינטרנט בכלל אז למה צריך לשים על זה סינון????
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק... -
@מן-המודיעין אמר בפיצול מחירים:
ומה עם השאלה הראשונה? איך יתחלק ה-15 ש"ח לפי השימוש בחודש??
כנראה שלא הובנתי נכון. אנחנו לא נעשה תשלום לפי שימוש. אנחנו לפי השימוש נזהה האם הבן אדם מחובר או לא. כרגע נראה שנעשה שאם לא היה חיבור במשך שבועיים רצוף נחשיב את זה כניתוק.
-
@magicode אז הנוהל הזה יהיה רק חד פעמי לתחילת הדרך.... אח''כ מי שיפתח אחרי זה חשבון ודאי שיחויב כרגיל אפי' ללא שימוש אלא א''כ הוא בעצמו יסגור אותו. @מן-המודיעין עכשיו מובן?
-
@magicode כלומר שאם היה שימוש שבועיים כן ושבועיים לא אז החיוב יהיה 50%?
-
@abc אמר בפיצול מחירים:
@magicode כלומר שאם היה שימוש שבועיים כן ושבועיים לא אז החיוב יהיה 50%?
תסתכל מה כתוב בהודעה שלפניך....
-
@magicode ואגב, התשלום יהיה אפשרי דרך הוראת קבע? ואם כן יצטרך הלקוח להחתימה בבנק או שלא?
-
@frize37 אני מקווה שעכשיו magicode מובן, אני מקוה שאתה צודק בהבנה
-
-
אם באמת נחליט שהזמן של הניתוק הוא שבועים אז אם לא תגלוש שבועיים ויום אחד רצוף . לא תחויב. עליהם.