חבילת גלישה 'בורחת'!
-
@WWW לא עוזר בדר"כ, מנסיון גם בחיבור לפי שימוש הוא מבצע הורדות הזויות.
רק השבתה דרך הservices. @יבקע-כשחר עיין כאן.
-
בעבר היה לי כזה דבר כשחיברתי את הסטיק שלי למחשב נייד לנובו שבדקות ספורת סיימתי את כמות הגלישה
לפני כמה ימים ראיתי בפרוג שאכן יש להזהר ממחשב לנובו -
@זהיר אמר בחבילת גלישה 'בורחת'!:
רק השבתה דרך הservices.
אם יש לך אנטיוירוס איסט 10 ומעלה, זה גם לא עוזר, כי הוא מפעיל את העדכונים שוב.
-
@סמוי אני משתמש עם לנובו וברוך השם אין בבעיות
-
אכן יש לי לנובו!
השאלה שלי, האם את השימוש הזה הוא לא אמור לרשום בשימוש בנתונים'?
בקיצור האם יש תעבורת רשת מסוג מסויים שלא אמור להירשם בנתונים הנ"ל? -
@יבקע-כשחר בעבר פירסמתי גם אני פוסט בענין הנ"ל.כמה וכמה חבילות עפו לי ככה, התקנתי תוכנות לדיווח תעבורת רשת, חסמתי עידכונים, מה לא. ל019 לא היו תשובות ולי היה כבד מהשאלות.
פשוט - עברתי, וה----כל הסתדר. -
אני גולש תקופה ב019 סלולרי ואני לא חושב שהחישוב שלהם מזייף, עכ"פ אצלי
למרות שכבר שמעתי תלונות על כך -
@shraga @957
גם לי היה בעיות, אין לי הוכחות מוצקות, אבל דבר אחד אני יודע שהייתי בחברה אחרת עם 7 ג'יגה, וזה החזיק לי עד סוף החודש, וב019 יש לי 10 גיגה, ותוך עשרה ימים נגמרה לי החבילה.
מה שמעניין, שאחרי שביקשתי שיוסיפו לי חריגה, וציינתי בפניהם את הטענה שלי, בנתיים החבילה עדיין לא נגמרה אחרי עשרים יום. -
@סופר יכול להיות שבסים כשר היה חסום לך העדכונים של וינדוס ולכן זה לא הוריד מהחבילה
-
@shraga לא, דווקא היה תקופה פתוח, ונראה לי שלכן היה לי אינטרנט לאט, ומחמת כך עברתי מהם. ואחרי שעברתי ל019 תפסתי את עצמי זה וסגרתי שוב את העדכונים.
-
בRL וב סים כשר העידכונים מושבתים לגמרי. זה יותר טוב מחסימה כי בחסימה הוא מנסה כל הזמן לעדכן וזה גם לוקח משהו.
-
-
הזוי לגמרי!!
בהמשך לחודש הקודם, ב17 בחודש התחיל מחזור חדש כך שקיבלתי שוב חבילה של 10 ג'יגה.
ב22 לחודש החבילה נגמרה- תוך 5 ימים!התקשרתי לשירות, הם אומרים שב 22 לחוש השתמשתי עם 8.5 ג'יגה!
[לטענתי שלא עשיתי דבר חריג, הם אומרים שזה אולי עדכוני מערכת...]
בפירוט של שימוש בנתונים מצויין שב30 ימים האחרונים השתמשתי ב 8.33 ג'יגה בס"ה.
לפי מה שרשמתי לפני, ב17 בחודש היה רשום כ 6.5 ג'יגה, הוי אומר שימוש של פחות מ -2 ג'יגה בחודש.אהיה אסיר תודה למי שיש בידו לחלצני מפלונטר זה!
-
@שלום-על-ישראל אמר בחבילת גלישה 'בורחת'!:
ל019 לא היו תשובות ולי היה כבד מהשאלות.
פשוט - עברתי, וה----כל הסתדר.כל ההוכחות ששיריינתי לעצמי לא הועילו. הם טוענים שחוקית אסור להם לראות במה גלשת ומה משך את החבילה. קצת התפלאתי, אבל מסתבר שזה מבוי סתום.
לפלא שבחברות אחרות זה לא קורה.
נראה לי שהפתרון שכתבתי הוא היחיד. -
@יבקע-כשחר @שלום-על-ישראל
ומה @957 @frize37 אומרים על זה. -
אני לא דובר של 019
אני יכול לומר דבר אחד
שיש ב019 שתי מונים בדרך להכפלת האמינות
בדקתי את זה אינספור פעמים ותמיד זה היה אמין,
היה מקרים שהמשתמש אמר לי לא יכול להיות אך כשבדקתי את העניין לגופו לעומק תמיד בסוף התברר שהמונה של 019 צדק,
אני יכול לגלות סוד נוסף ששש... שהחבילה ב019 מכילה אפילו מעט יותר ממה שרכשתם, -
@957 אמר בחבילת גלישה 'בורחת'!:
אני לא דובר של 019
אני יכול לומר דבר אחד
שיש ב019 שתי מונים בדרך להכפלת האמינות
בדקתי את זה אינספור פעמים ותמיד זה היה אמין,
היה מקרים שהמשתמש אמר לי לא יכול להיות אך כשבדקתי את העניין לגופו לעומק תמיד בסוף התברר שהמונה של 019 צדק,
אני יכול לגלות סוד נוסף ששש... שהחבילה ב019 מכילה אפילו מעט יותר ממה שרכשתם,עם מכשירים טכנלוגיים אף אחד לא יכול להתווכח, אבל יש אנשים שמביאים עובדות, וכמשווק של 019 צריך לבדוק את זה יותר לעומק מעבר למונים אלקטרוניים.
-
@957 כלומר, שאם יש לי חבילה של שלוש GB אז הכוונה שיש 4 GB ?
-
@957 אף אחד לא מנסה להאשים את 019 בנוכלות ח"ו. אבל טעויות יתכנו!
מאוד מתסכל שאני צריך לסמוך בעינים עצומות על החברה נותנת השירות, בלי יכולת להוכיח או למצער שהחברה תתייחס לטענות שלי ברצינות.מלכתחילה לא חשבתי לבוא בטענות, שהרי כאמור אולי ואולי.. אך כאשר נתקלתי בספירה של המחשב (באמצעות הפניה של נט פרי..) הסותרת את הנתונים של החברה, העניין השתנה.
אם מישהו שמבין בזה יסביר לי שזה לא קשור אצטרך לשתוק.
-
@מעמד אל תגזים. במקום 3 יש לך 3.001