מבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי
-
@האברך אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
לכאורה לא נראה לי שזה קשור לx2one, אבל מאז שעברתי אליהם - אני לא מצליח לתרגם עמודים ע"י Google Translate. יש מצב שזה קשור? עוד מישהו נתקל בזה?
איך אתה מתרגם דרך האתר או דרך הכרום? דרך הכרום עובד לי מצויין דרך האתר נטפרי חוסמים
-
@מוגן אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
תכלס איך המהירות של הגלישה?
אתם מרוצים??לא מרוצה
1.98MB/S הורדה בדור 3 עם קליטה מלאה
תוצאה כאן http://www.speedtest.net/result/7135270555 -
@דברים-בטלים אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
חברה כדאי לעבור?
תברר מה איכות הקליטה של חברת פלאפון באזור שלך. בגדול זה תלוי בזה, כי X2ONE מבוססים על האנטנות של פלאפון. באזור שלי (מודיעין עילית) הקליטה מצויינת, דור 4, מהירות גבוהה.
-
@האברך
ראה לצורך ההשוואה בדיקה באותו נטסטיק באותה מקום באותה שעה עם סים של סלקום עם רימון
http://www.speedtest.net/result/7135312149
קצב הורדה פי שתיים, קצב העלאה פי חמש!!!
1.הקליטה גם של פלאפון וגם של סלקום מלאה, גם בפלאפון שלי ברמי לוי יש קליטה מלאה.
2. ניסיתי לשחק עם השרתים, זה לא שינה משהו.אם אני מבין מה שאתה אומר בשביל לקבל בפלאפון את המהירות שהיה לי בסלקום בדור 3 אני צריך להשקיע 300-400 ש"ח לדור 4?
הספיק לי המהירות בדור 3 עד היום. -
@אלי-TZA אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
1.הקליטה גם של פלאפון וגם של סלקום מלאה, גם בפלאפון שלי ברמי לוי יש קליטה מלאה.
זה לא אומר כלום, כנראה שהקליטה של סלקום באיזור שלך איכותית יותר
-
מה הפירוש "איכותי"?
יש אנטנה של פלאפון כמה בניינים לידי -
@אלי-TZA
יש דברים שרק אם תהיה טכנאי RF תוכל להבין למה זה יותר טוב על זה.
אי אפשר לקפל את זה ל4 מדרגות בנטסטיק. שמה זה מסמל רק עוצמת אות. לא מעבר לזה. -
אני גם מרגיש האטה קלה בין הסים שלהם לסים שהיה לי של וואלה מוביל, למרות ששניהם רוכבים על פלאפון
בכל אופן כעת אני גולש דרך נסטיק G3 ואני יבדוק האם בG4 המצב יותר טוב. -
מעניין יהיה להשוות בין סים של RL מבוסס פלאפון לסים של x2one
@frize37 -
אני חייב להודות שאתם צודקים, משחק עם מיקום הנטסטיק משנה את התוצאות משמעותית.
-
@shraga בעז''ה אני יעשה בדיקה.
-
נו יש מישהוא בבני ברק ?
-
@frize37 איך אני פונה לההוא מבני ברק ?
-
בבקשה לכל מי שביקש אזור אשקלון
-
ולמי שחשוב מהאתר speedtest בבקשה הנה הקישור http://www.speedtest.net/result/7136263381
והנה צילום
-
@יעקב-ישראל אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
בבקשה לכל מי שביקש אזור אשקלון
יש לך את החבילה של X2ONE?
כי למה כתוב ספק 012? -
@עילום לא יודע זה מה יש
אני היום לקחתי את הסים מ X2ONE -
טוב, אני התחברתי רק כרגע לX2ONE למרות שאני פתחתי כאן את הפורום, אבל היות ושלחו לי את זה בדואר 24 פעמיים ולא הגיע, עד שהם נתנו לי מישהו בירושלים (נטקום בר-אילן 9, גם עושים בעצמם חיבורים) שאקח מהם סים, הגדרות בסטיק בNAME הוא internet.pelephone.net.il, ובAPN זה apn.x2one.com ועם סטיק דור 4 המהירות הוא עצומה ויותר טוב מ019 שהייתי מקודם, אז אפשר להגיד שאני די מרוצה
תודה לכולם ותודה לחברה שוברת השוק, בהצלחה
חיים -
@frize37 @יעקב-ישראל @חים @אלי-TZA
מישהו שיש לו את זה יכול לבדוק אם זה מקבל SMS ? -
@beri.zip נדמה לי שנכתב ע"י המשווק, שלא ניתן, וגם אין לו מס' טלפון כלל.