מבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי
-
@אברהם-אברהם אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@WWW
אני מצליח לשלוח sms דרך ממשק הנטסטיק מאז שעברתי לx2on אבל לקבל אני לא יכול כי אין לי מושג מה המספר שלי אם בכלל יש..תשלח למשהו אחר ותבדוק מאיזה מספר מתקבלת ההודעה
-
@elisha
תתקשר אלי -
@חים אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
טוב, אני התחברתי
ועם סטיק דור 4 המהירות הוא עצומה ויותר טוב משהייתי מקודם, אז אפשר להגיד שאני די מרוצה
תודה לכולם ותודה לחברה שוברת השוק, בהצלחה
חייםאפשר קישור של בדיקת מהירות?
מאתר זה:
http://www.speedtest.net/
בסיום הבדיקה.
יש מספר כמו זה Result ID 7119000000 שהוא בעצם לינק,
תעתיקו אותו לכאן.וכן אם תוכל לציין את הדגם של הנטסטיק.
תודה מראש
-
@עילום
http://www.speedtest.net/result/7138451488
נטסטיק MF831 Partner 4G
מהירות פי 10 לפחות יותר ממה שהיה לי ב019 !!!
-
@האברך אתה יכול להביא קישור לדגם של הנסטיק שלך?
-
-
@חיבור צודק!
סליחה לא שמתי לב..
אך אני מחפש נטסטיק איכותי ומהיר שיכול להתחבר למחשב דרך ה WI FI ולא דרך USB
בכל אופן תודה רבה. -
קיים נט סטיק WIFI
שתומך גם ב-5Ghz ולא רק ב-2.4Ghz?
שזה משמעותי יותר מהר, כשהמחשב קרוב לראוטר. -
@מוגן אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@חיבור צודק!
סליחה לא שמתי לב..
אך אני מחפש נטסטיק איכותי ומהיר שיכול להתחבר למחשב דרך ה WI FI ולא דרך USB
בכל אופן תודה רבה.חושב לך שזה יהיה נייד עם בטרייה נטענת? או שחיבור לחשמל מספיק לך?
-
@חיבור עדיף עם בטריה נטענת.
-
@מוגן יש לך את זה
https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=zte mf910&ssPageName=GSTL
זה מצויין ומהיר -
אני לא יודע אם זה קשור אבל מאז שהתחברתי יש לי כל כמה דפים שגיאה (אופס שגיאה)
לפני כמה חודשים הייתי מחובר דרך 019 וזה כמעט לא היה
@magicode @administrators אשמח לשמוע אם זה קשור -
@יעקב-ישראל אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
אני לא יודע אם זה קשור אבל מאז שהתחברתי יש לי כל כמה דפים שגיאה (אופס שגיאה)
לפני כמה חודשים הייתי מחובר דרך 019 וזה כמעט לא היה
@magicode @administrators אשמח לשמוע אם זה קשורלא קשור.
עיין: http://forum.netfree.link/topic/3357/error-socket-hang-up/14
ובתגובה שלי שם, אין לי את הסים הנ"ל ויש לי את השגיאה הנ"ל מאתמול. -
@שואף אשמח לקבל פרטים על הנסטיק ZTE 910
תודה רבה. -
אני מוכרח להגיד שאין כמו השירות שלהם
אין כאלו דברים
כל הכבוד -
מה יהיה???????
אני הזמנתי במצ"ש הקודם את הסים, אמרו לי שיש דואר "24" וזה עדיין לא הגיע, מישהו יודע אם אני יכול ללכת מחר לנטקום מחשבים בירושלם לקחת סים חדש? -
לאור התגובות הנלהבות כאן, והמהירויות המטורפות הצטרפתי.
(היה לי עד 2.5 MB בסלקום - סים כשר, באותו המחיר, ואת ה15 GB גמרתי כל חודש שני...)
רק השאלה, אם ייצטרפו לזה הרבה אנשים, המערכת תתחיל להיות עמוסה, ובאיטיות נוראה!
ואם נוסיף לזה את ה500 GB לחודש, אז בכלל...אין לי מושג בזה, אבל אני משער ש"פלאפון" נותנים איזה הקצאה של אוחזים מהאנטנה שלהם,
ואם יהיו הרבה אנשים, ממילא המהירות תרד...ולמעשה זה מה שמסביר את המהירויות האלה, זה שעדיין אין מספיק אנשים שיתפסו את הרוחב...
יש תגובה לעניין? -
@מבין-מקצועי אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
מה יהיה???????
אני הזמנתי במצ"ש הקודם את הסים, אמרו לי שיש דואר "24" וזה עדיין לא הגיע, מישהו יודע אם אני יכול ללכת מחר לנטקום מחשבים בירושלם לקחת סים חדש? -
@מענטש-אמיתי אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
לאור התגובות הנלהבות כאן, והמהירויות המטורפות הצטרפתי.
(היה לי עד 2.5 MB בסלקום - סים כשר, באותו המחיר, ואת ה15 GB גמרתי כל חודש שני...)
רק השאלה, אם ייצטרפו לזה הרבה אנשים, המערכת תתחיל להיות עמוסה, ובאיטיות נוראה!
ואם נוסיף לזה את ה500 GB לחודש, אז בכלל...אין לי מושג בזה, אבל אני משער ש"פלאפון" נותנים איזה הקצאה של אוחזים מהאנטנה שלהם,
ואם יהיו הרבה אנשים, ממילא המהירות תרד...ולמעשה זה מה שמסביר את המהירויות האלה, זה שעדיין אין מספיק אנשים שיתפסו את הרוחב...
יש תגובה לעניין?המשווק אמר לי שיש להם קליטה מלאה של פלאפון בלי הגבלת אחוזים וכדו'
-
@מבין-מקצועי אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
מה יהיה???????
אני הזמנתי במצ"ש הקודם את הסים, אמרו לי שיש דואר "24" וזה עדיין לא הגיע, מישהו יודע אם אני יכול ללכת מחר לנטקום מחשבים בירושלם לקחת סים חדש?לי גם לקח שבוע עד שהגיע. מודיעין עילית,
וידוע לי שיש עוד כמה וכמה פה שככה קרה להם.
מאיפה אתה?