הצעה לשיפור הכנסות
-
- לעשות בדף הבית של נטפרי רשימה טבלה של הכנסות מול הוצאות שתתעדכן אוטומטי
לדוגמא החודש שולם איקס סכום לסינון תמונות איקס סכום למתכנתים חיצונים איקס סכום לפיתוח ספציפי ועוד ועוד
מול הכנסות לדוגמא נכנס איקס סכום מתשלום חודשי איקס סכום מתרומות וכו
סך חסר איקס סכום
ואולי אפשר להוסיף רשימת פרויקטים עם העלות למי שירצה לתרום לפרויקט ספציפי
כך שאנשים יבינו שלא סתם לוקחים מהם כסף ומי שי דליק אותו איזה פרויקט מסוים ויש לו או למי שהוא שמכיר את האפשרות לדאוג לזה יוכל לקדם את המערכת
הדבר הזה עובד בכל התרמה ואין סיבה שלא יעבוד גם פה
- לעשות בדף הבית של נטפרי רשימה טבלה של הכנסות מול הוצאות שתתעדכן אוטומטי
-
עיין פה בפורום הישן ז"ל שדברו על הצעה כזו
רציתי להציע לעשות מערכת התרמה עם מחירים קבועים דהיינו אפשרות לתרום בסכומים קבועים ולהערכתי זה יגדיל את התרומות באופן משמעותי ולדוגמא:
אפשרות להתרים עבור סינון של 25 תמונות בסך 20 ש"ח, 50 תמונות בסך 40 ש"ח, עבור סינון 5 וידאו'ס 30 ש"ח וכו' וכו'
ומתחת מספר התמונות תסרטים וכו/ שמופיע בדף הראשי יופיע שם התורם ממה שנבדק עכשיו וכמו שרשום עכשיו מישהו מלונדון וגם אפשר לעשות היסטורית תורמים (וכמו בGOFUNDME - באופן שאפשר לסדר ע"י תאריכים, מי תרם הכי הרבה וכדומה)
וגם אפשרות לגייס תרומות לדברים מיוחדים שיהיה רשום גול לכמה כסף צריכים להגיע (וכמו ב GOFUNDME) ולמשל לתירגום דפים לשפות שונות, פיתוח כלים נוספים וכל שאר הרעיונות שאנשים הציעו.
ולהערכתי הרבה יותר אנשים יתרמו לאלו דברים ויהיה יותר קל לממש כל הרעינות והצעות שממתינים מחמת חוסר מימון.
נ.ב. אשמח לשמוע הצעת מחיר כמה יעלה לתכנן משהו כזה ולסייע בל"נ. ( באם היה כבר קייים היה יותר קל לגייס עבור זה)ועדיין לא נתקבל תשובה מ @administrators
-
אתם לא לוקחים את השיקול. שהרבה אנשים לא רוצים לקבל אוכל מבית תמחוי. מתרומות של אנשים. הרבה אנשים פשוט רוצים לשלם על מה שהם מקבלים.
הרבה אנשים יש להם אי נעימות שנטפרי זה היה בחינם. הם הרגישו שעושים להם טובה.
בהתחלה זילזלתי במה שאמרו לי בעניין הזה.אבל ההשגחה העליונה גרמה לי כמה פעמים להרגיש את התחושה הזאת. ואז הבנתי על מה האנשים מדברים.
ולכן גם אם נוכל להשיג כסף מתרומות. אנחנו רוצים לתת תחושה לאנשים של משהו רציני שמשלמים עבורו. וזה גם גורם לאנשים להעריך את מה שהם מקבלים.
תעשו חושבים לבד איך הייתם מסתכלים על שני גופים שעושים סינון אחד חי מתרומות השני חי מתשלומים. מה נשמע לכם מבחוץ יותר טוב.
-
@magicode אמר בהצעה לשיפור הכנסות:
אתם לא לוקחים את השיקול. שהרבה אנשים לא רוצים לקבל אוכל מבית תמחוי. מתרומות של אנשים. הרבה אנשים פשוט רוצים לשלם על מה שהם מקבלים.
בהתחלה זילזלתי במה שאמרו לי בעניין הזה.אבל ההשגחה העליונה גרמה לי כמה פעמים להרגיש את התחושה הזאת. ואז הבנתי על מה האנשים מדברים.
ולכן גם אם נוכל להשיג כסף מתרומות. אנחנו רוצים לתת תחושה לאנשים של משהו רציני שמשלמים עבורו. וזה גם גורם לאנשים להעריך את מה שהם מקבלים.
תעשו חושבים לבד איך הייתם מסתכלים על שני גופים שעושים סינון אחד חי מתרומות השני חי מתשלומים. מה נשמע לכם מבחוץ יותר טוב.
אז מה זה ?
bolded text -
@chocolate אמר בהצעה לשיפור הכנסות:
אז מה זה ?
bolded textאני חושב שעדיין צריך לעשות את ההבדל בין בדיקת התמונות (המדהימה), לבין התמיכה הטכנית (העוד יותר מדהימה) שעושים.
אם אני מבין נכון התשלום שעכשיו גובים הוא יותר לחלק של התמיכה ולא לבדיקת תמונות, יתכן ואני טועה. -
chocolate זה לא ממש מה שאני כתבתי
-
@chocolate
לא צריך להיות קיצוני לשום כיוון. אפשר להיות אפור חצי זה חצי זה ככה כולם מרוצים. -
magicode מה שאני טוען זה בדיוק לא זה אלא הפוך מה שאני מתכון זה להפוך את המשתמשים לשותפים ולא לתורמים ונתרמים
רק צריך לעשות את בצורה נכונה ולהסביר למשתמשים זה עלות השימוש באינטרנט הרבה יותר כשר והרבה יותר מתקדם בא תהיה שותף
ולבי הפרויקטים כנל לדוגמא בא תקים סינון לגוגל תמונות שאף אחד לא חשב שאפשרי (כמובן יותר קראי טיבי) -
@shukiha
הבעיה שרוב הדברים שעולים לנטפרי כסף הם בנאלים. לא מעניינים. -
@shukiha
הבעיה שרוב הדברים שעולים לנטפרי כסף הם בנאלים. לא מעניינים.אני לא יודע מה זה דברים בנאלים לעניות דעתי צריך פשוט להציג את זה בצורה נכונה
אני חושב שגם עלות של נציגי תמיכה מתכנתים זה תלוי איך מציגים את זה צריך להסביר שמעסיקים אנשים בשכר על מנת שלא תפריע להם העבודה שהם צריכים להתפרנס ממנה
אולי כדאי להתייעץ אם איש מקצוע
אולי אפילו לעלות את השאלה בפרוג שיווק פרסום וכו וללמוד מהתגובות -
@shukiha
הבעיה שרוב הדברים שעולים לנטפרי כסף הם בנאלים. לא מעניינים.
במחשבה שניה
לעניות דעתי דברים הנאצים שיך לומר אולי על פרויקטים
אבל אם אתה לבן אדם ואומר לו זה העלויות של הסינון מה זה משנה אם זה בנאלי שהוא בא לבית כנסת שלו ואומרים לו בא תיהיה שותף שנוכל לתפעל את הבית כנסת בשבילך או להבדיל שהועד בית בא אליך שתשלם את החלק בנקיון והחשמל בבנין זה גם בנאלי
ולבי פרויקטים לא חושב שסינון גוגל תמונות יוטיוב וכו זה בנאלי -
זה הקטע, שהפרויקטים זה החלק הקל.
החלק הקשה והגדול זה הבאגים. ותמיכה. שזה אף אחד לא מעניין. -
זה הקטע, שהפרויקטים זה החלק הקל.
החלק הקשה והגדול זה הבאגים. ותמיכה. שזה אף אחד לא מעניין
עין במה שכתבתי למעלה דוגמא בית כנסת ולהבדיל ועד בית
הפרויקטים הוספתי כדבר מישני
לדעתי צריך להיראות כך
עלות חודשי בודקות עלות חודשית מתכנתים עלות חודשית תמיכה וכו
סך עלות חודשית
ובעוד ממול הכנסות הכנסות מתשלום חודשי וכו
סך חסר/יתרה
בא השתתף והשלם את החסר או משהוא דומה -
@shukiha
עכשיו בעצם חזרת לנקודה שעליה @magicode ענה לך כאן@magicode אמר בהצעה לשיפור הכנסות:
-
ככנראה שאני לא מספיק מובן
אני יחזור עוד פעם המטרה שיכנס לאנשים
זה לא תרומה זה שותפות ושותפות בדבר אדיר -
@shukiha שותפות זה מילה מכובסת להתרמה, שכבר כובסה מידי הרבה פעמים...
-
@ezra אמר בהצעה לשיפור הכנסות:
@shukiha שותפות זה מילה מכובסת להתרמה, שכבר כובסה מידי הרבה פעמים...
ואם זה כובס אז מה?
שים לב מסביבך כמה דברים שכובסו משפיעים עליך עם פרסום נכון -
אכן כשהצעתי לאחד מההנהלה הסינון בשווייץ-ציריך(לפני כ3 חוד')
הוא אמר לי שהוא לא מאמין / מפקפק בזה (עמותה/חינמי/וכדו')
ושהוא צריך לבדוק את זה טוב טוב
ורק אחר כך יציע את זה שם
כל טוב -
@עילום אמר בהצעה לשיפור הכנסות:
אכן כשהצעתי לאחד מההנהלה הסינון בשווייץ-ציריך(לפני כ3 חוד')
הוא אמר לי שהוא לא מאמין / מפקפק בזה (עמותה/חינמי/וכדו')
ושהוא צריך לבדוק את זה טוב טוב
ורק אחר כך יציע את זה שם
כל טובמצד שני (אמנם כבר טחנו את זה )יש כל מיני אנשים שמה שהם מסתכלים זה על הגרוש יותר או פחות ולרוב לא צריכים את כל השיכלולים ולא איכפת להם שזה נקרא כך או אחרת מנסיון אם מישהוא שהעברתי לנטפרי
ואלי הפתרון זה לתת אופציה לפחות בתשלום נמוך אם בכלל לאנשים כאילו.
מצידי לא איכפת לי לתרום עוד
קצת בשבילם