019 מה קרה?
-
אשמח לקבל מידע ממי שניסה את הנסטיק הזה איך המהירות שלו
וכמו"כ מי שיכול לספק מידע מה המקסימום של מהירות הגלישה דרך נסטיק.
תודה רבה. -
@957 שוב לקחת אישית....
-
@aiib
כתבת אלי אישית, -
@957 זהו שלא!!...
לא כל כתיבה בפורום גם אם היא נעשית באופן ישיר היא ברמה האישית והרצינית... -
@aiib
אז אתה אומר שאתה יכול לכתוב דברים לא נכונים ושאני יגיב עליהם זה אסור?
כתבת אין הנחתום מעיד על עיסתו , ראשית זאת לא עיסתי, שנית לא צריך אותי , אתה כתבת את תוצאות הבדיקה , ואת המהירות שהזמנת,
למען האמת לא כ"כ הבנתי את השאלה שלך , כתבת שיש לך קו של 15 מגה , העלית תוצאות בדיקה שיש לך בה אפילו מעט יותר מ15 מגה ואתה שואל האם זה תקין -
@957 שאלתי על העלאה
-
@חיבור אמר ב019 מה קרה?:
@אוריויל @מוגן בקישורים הבאים תוכלו למצוא נטסטיקים איכותיים ומהירים.
- הקישור הזה הוא לנטסטיק zte 831 , איכותי ותומך בגלישה על דור 4 . המוכר הזה מוכר יותר יקר מאחרים בכ20 שקל, אבל הוא אמין והמשלוח שלו לארץ מהיר (כשבועיים).
- הקישור הזה הוא לנטסטיק Huawei E8372h גם איכותי ומהיר, יותר זול מהקודם וגם משדר wifi. רק שבשונה מהקודם יש צורך להגדיר אצלו APN ולעיתים גם לבצע תהליך מסויים במחשב כדי שהנטסטיק יעבוד תקין (עי' פה) אז אם אין לכם צורך בwifi יהיה לכם יותר קל עם zte 831.
שבוע טוב.
מה אתה אומר על ZTE 403ZT?
תודה רבה -
@אלי-TZA V לא תומך בכל התדרים בארץ.
-
- אני ישמח מאוד לפרט בעניין התדרים בדור 4, לפי הטבלה כאן אני מבין שכל החברות עובדות עם 1800, פלאפון ורמי לוי גם ב 850 ופרטנר, 012, 019, והוט מובייל עובדים גם ב 2100, הנטסטיק של ZTE שהבאת עובד ב2100 וב 1800 כלומר תומך בכל התדרים של 019 אבל רק בתדר אחד של X2ONE שיושבים על הרשת של פלאפון ולכן לי כמנוי נטפרי דרך X2ONE הוא לא תומך בכל התדרים, הHuawei אכן תומך גם ב850 ולכן תומך בכל התדרים בארץ, הבנתי נכון?
- בZTE כתוב שהוא דור 4 CAT4 ובHuawei דור 4 CAT5 מה המשמעות?
- ממה שראיתי מודמים של ZTE עבדו יותר טוב ממודמים של Huawei, יש לך נסיון טוב עם ה-Huawei E8372h?
תודה רבה
-
@אלי-TZA בדור 4 הוא לא תומך בכל התדרים האפשריים ולכן יתכן שבמקומות מסויימים שיהיה בהם כיסוי רק לתדר מסוים, הסטיק שלך לא יקלוט את התדר.
לגבי 2. אני לא יודע.
לגבי 3. יש לי נסיון ולא ראיתי הבדל. (מלבד הבעיה שלו עם וויינדוס - בעיה שניתנת לפיתרון) -
-
@אלי-TZA אמר ב019 מה קרה?:
בZTE כתוב שהוא דור 4 CAT4 ובHuawei דור 4 CAT5 מה המשמעות?
זה אומר מה המהירות המקסימלית שלו
-
@beri.zip
בדקתי ויצא לי:
קטגוריה 4 זה עד 150MBPS הורדה וזה מה שנקרא בארץ דור 4, קטגוריה 6/7 -מהירות הורדה עד 300MBPS זה מה שנקרה דור 4.5 וקיים היום רק בפלאפון פרטנר והוט מובייל, כלומר קיים בX2ONE ולא ב019.
אגב, המוכר באייבי "ייפה את המציאות" וגם המודם שלו הוא קטגוריה 4. -
@מוגן אמר ב019 מה קרה?:
@חיבור יכול להיות שהנטסטיק הזה לא יעבוד לי עם G4 של חברת X2ONE?
יעבוד אבל רק על תדר אחד, באותו מחיר יש לך את המודם השני ש @חיבור הביא ותומך בכל התדרים בארץ
-
@אלי-TZA הכל בתיאוריה, לא ראיתי אחד שעבר את ה50 בסלולרי.
המספרים האלה הם אולי אם אתה היחיד באיזור שגולש על האנטנה. -
@3-פינות
ברור, זה מהירות מירבית, בדור 3 המהירות המירבית הגיעה ל 42/21MBPS והמהירות הסופית לא עברה את ה3/5 בדור 4 המהירות המירבית 150 כדי שיהיה לך 10 עד 50 -
@חיבור אמר ב019 מה קרה?:
@אלי-TZA בדור 4 הוא לא תומך בכל התדרים האפשריים ולכן יתכן שבמקומות מסויימים שיהיה בהם כיסוי רק לתדר מסוים, הסטיק שלך לא יקלוט את התדר.
גם ה-zte 831 שאתה ממליץ עליו לא תומך ב 850 של פלאפון אלא רק ב2100 של 019 אז אין הבדל ביניהם ללקוחות x2one.
לגבי ה Huawei E8372h שים לב שיש לו תת דגמים ויש הבדלים ביניהם בתדרים ה Huawei E8372h-608 לדוגמה תומך בכל התדרים, וה Huawei E8372h-153 תומך חלקית בפלאפון ומלא ב019. (גם בדור 3 וגם בדור 4)
אגב מוכרים עכשיו Huawei E8372h-153 ב43 שקל כאן, זה מוכר לא אמין ויש סיכון מסויים שהוא לא באמת שולח משהו אבל בשביל מכשיר שעולה בארץ 500 לשלם 40 ומקסימום אני יקבל החזר כשזה לא יגיע עוד כמה שבועות נראה לי שווה. -
@אלי-TZA עזוב כמה שזה עולה בארץ, זה חודש לחכות בשביל לראות שזה לא הגיע ואז לפתוח תביעה בפייפל ולקבל החזר, לא עדיף לשלם 120 למוכר אמין? או להזמין מהתחלה שתי סטיקים אחד ב120 ואחד ב40?
-
לפתוח תביעה בפייפל ולקבל החזר
הרבה פעמים פתחתי תביעות באיביי (למה פייפל?) הם מחכים כמה ימים לתגובה מהמוכר ואז כשאתה לא מקבל הם מזכים אותך, סה"כ פעמיים למלא טופס בכמה לחיצות וקבלת החזר ב 100% מהמקרים.
לא עדיף לשלם 120 למוכר אמין?
"מוכר אמין" הכי זול זה מעל 130 שקל.
או להזמין מהתחלה שתי סטיקים אחד ב120 ואחד ב40?
אין וודאות שהוא לא ישלח (יש לך נסיון שלא הגיע? כי לי יש נסיון טוב גם עם "מציאות ממפוקפקות") וגם את ה40 שקל אתה מקבל חזרה
סה"כ אם יש לך זמן יש לך רק מה להרוויח
לי ולעוד כמה חברים פה בפורום שקנו ממנו זה שווה 100 שקל חיסכון
נ.ב. תודה על התגובה בעניין האנטנה -
מהבוקר רק למי שיש נטסטיק לא ראוטר יש איטיות נוראה ב 019
מי שיכול לטפל בזה תבוא עליו ברכה