ביטול עדכונים אוטומטיים בווינדוס 10
-
@אבי-23 אמר בביטול עדכונים אוטומטיים בווינדוס 10:
@3-פינות אמר בביטול עדכונים אוטומטיים בווינדוס 10:
אפשר לחסום את העדכונים דרך הגדרות סינון באיזור אישי בנטפרי, מוסיפים את זה לתגיות שחסומות
ניסיתי ולא עזר...
כמדומני שאצלי זה עזר (לתועלת אחרים שאולי גם להם זה כן יעזור).
-
@האברך העירו שעדיין זה גורם להאטות בגלישה, כי נכון שהעדכונים לא יורדים אך הוינדוס כל הזמן מנסה להתחבר. אם מישהו שולל מידע זה, נשמח לשמוע.
בהגדרות בוינ' 10 ניתן להגדיר את רוחב הפס שהוינ' ישתמש בו לעידכונים, אולי זה גם יצמצם את ההפרעה של שליחת הבקשה לעידכון. -
@שלום-על-ישראל אכן, זה שולח בקשות, וזה תעבורה, אמנם לא משמעותי
-
@shraga
האם תוכל לשלוח את הקבצים מחדש?
האם הפתרון שאתה מציע עוזר לתמיד? כי אני אני עשיתי stop לשירות עדכון של וינדוס Windows Update, + הגדרת disabled
אבל מתי שהיה עדכון קריטי לוינדוס,
הוא כבר הפעיל את עצמו באיזשהו דרך. -
@shraga
שלום וברכה
רציתי לשאול אם יש אפשרות להעלות את הקבצים שגורמים לחסימת ווינדוס 10 באופן שלא יהיה נצרך לשלוח בקשה לנטפרי לבדוק את הקובץ
כי כשנכנסתי לג'מבו מייל כתוב שזה קובץ שהתפרסם לציבור וצריך לשלוח בקשה לבדיקה וחבל לי על הזמן של הבודקים
וכן ברצוני לשאול האם יש עדכונים קריטיים שכן כדאי לעדכן כגון עדכון אבטחה של מייקרוסופט שכתוב לי שרק אם אעדכן לגירסה האחרונה של ווינדוס 10 אז עדכון האבטחה ירד
תודה רבה -
@בנ אמר בביטול עדכונים אוטומטיים בווינדוס 10:
האם הפתרון שאתה מציע עוזר לתמיד? כי אני אני עשיתי stop לשירות עדכון של וינדוס Windows Update, + הגדרת disabled
אבל מתי שהיה עדכון קריטי לוינדוס,
הוא כבר הפעיל את עצמו באיזשהו דרך.יש לך אנטי וירוס איסט מותקן במחשב?
-
@WWW
יש אווסט החינמי ולא איסט -
@shraga אפשר הקבצים עוד פעם?
-
-
תוכנה חדשה וטובה לביטול עידכונים בצורה מלאה לחלוטין
https://www.prog.co.il/threads/ביטול-עידכונים-בווינדוס-10-גירסה-חדשה.385226/ -
פוסט זה נמחק! -
@פופקו אמר בביטול עדכונים אוטומטיים בווינדוס 10:
תוכנה חדשה וטובה לביטול עידכונים בצורה מלאה לחלוטין
https://www.prog.co.il/threads/ביטול-עידכונים-בווינדוס-10-גירסה-חדשה.385226/ברוכים הבאים לאיש והאגדה.
(אתה לא מכיר אותי, אבל העזרה שלך בפרוג מחייבת אותי ואני מאמין שעוד רבים בהכרת הטוב. -
תודה רבה על המחמאה.
ובאמת כבר המון זמן שאני רוצה לעבור לנטפרי, אבל עבודתי כטכנאי מחשבים מחייבת להיות מעודכן עם אין סוף מקורות מידע, אבל אמרתי לעצמי הגיע הזמן לנסות - לפחות.
אז זהו אני כאן, ובעיקר גאה מאוד להיות חלק מהדבר המדהים הזה שנקרא "נטפרי". -
@פופקו אמר בביטול עדכונים אוטומטיים בווינדוס 10:
תודה רבה על המחמאה.
ובאמת כבר המון זמן שאני רוצה לעבור לנטפרי, אבל עבודתי כטכנאי מחשבים מחייבת להיות מעודכן עם אין סוף מקורות מידע, אבל אמרתי לעצמי הגיע הזמן לנסות - לפחות.
אז זהו אני כאן, ובעיקר גאה מאוד להיות חלק מהדבר המדהים הזה שנקרא "נטפרי".דרך צלחה כאן וברוכים הבאים :first_place:
אני בטוח שתהנה כאן ותראה שאפשר להתעדכן בכל, גם דרך נטפרי, -
@פופקו
אני לא מצליחה להוריד את התוכנה ששמת פה
אתה יכול להעלות לגמבו?
אני משתגעת מהעידכונים של ווידוס 10 משגעים את השכל!!
תודה רבה! -
@ש-ה
א' הקפצתם אשכול מלפני 3 שנים שככל הנראה לא כל כך רלוונטי כרגע
ב' לעצם העניין אפשר לחסום את העדכונים בהגדרות סינון שלכם בנטפרי