אשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!
-
@magicode לנתיב גם יש LG
(לדעתי LG שיתפו איתם פעולה בארץ בשביל למכור כמה מכשירים) -
@3-פינות
מה שנראה מאתר שלהם הם הפסיקו עם LG
https://www.nativcell.co.il/store/ -
הדרן לא משתמשים בknox. הם פיתחו תוכנה דומה.
נתיב הפסיקו עם lg ועברו רק לסמסונג. -
התחילו לעבוד על זה???
-
השלב הראשון שצריך בשביל שאנשים יוכלו להשתמש נורמלי באנדרואיד בנטפרי זה לפתוח עוד אפליקציות בחנות כמו שעושים בווינדוס 10, כמו שפתוח הורדה של TeamViewer quick support אז שיתנו גם את האפליקציות שיש לנתיב או לפחות מה שיש באתר של ר @zvizvi .
ההורדה מאתר אחר לא כל כך נוחה וכל פעם צריך לעדכן ידני. -
גם אני בעד שנטפרי יבססו את פתיחת האפלקציות בחנות "גוגל פלי" על בסיס בדיקות קודמות של מוסמכים אחרים מהימנים שבדקו והגיעו לסינון תוצאות, אם כי הרשות ביד נטפרי לתקן מכאן ולהבא ולהשמיט כל מה שמתברר כאינו תואם את כללי נטפרי, אבל להתחיל מבדיקה שלהם לכל הפחות כהתחלה אינו דבר שלילי.
אך בהחלט הדבר דורש פיתוח וכח אדם ותכנות והוצאות כספיות, ולא תמיד אפשר למצוא בקלות תורם שיוכל לתחזק הוצאות בסדר גודל כזה, ולבקש מכל הלקוחות שישלמו כמו שעולה בחברות אחרות לחודש זה לא המטרה כמובן.
אם כי עכשיו אני ממתין להתקדמות המתכנתים כאן בקשר לאפליקציית וואפרי, וצריך לשאול את @חזק אם הוא התחיל בזה ואיפה הוא אוחז, אחרי הכל זה ערב פסח עכשיו. -
@magicode אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
אבל ככל שעובר הזמן. קשה יותר להשיג רוט למכשירים.
זה לא פיתרון לטווח ארוך.בנתיים נראה שלמכשירי סמסונג יש רוט, והרבה מתכנתים בעולם יושבים וכל פעם מו"ל רוט, למשל כבר עשינו לאנדרויד 7. וכאן טוענים שיש רוט גם לאנדרויד 8.1
כמובן כ"ז שלא בונים מערכת חזקה כמו בהדרן ונתיב הרי בסופו של דבר ניתן לעקוף ולכן כל הסיפור הזה הוא דיעבד של דיעבד כי עדיף שיסתובב עם מכשיר כזה ולא עם פרוץ לגמרי...אגב @בר-בי-רב תייצור איתי קשר במייל בחתימה
-
התוכנית היא כמובן להגיע למערכת חזקה כמו הוואפרי של המחשב, ולא פחות מהדרן ונתיב על האנדרואיד, אמנם הכרח הטבע בעולם שדבר כזה לא קורה בפתע פתאום בבת אחת ועל רגל אחת, גם שהמתכנת מומחה ביותר, אבל בעז"ה אפשר לקרות עם קצת מסי"נ וירא"ש שזה יצליח, וכמו שכל נטפרי של המחשבים היה אתמול דמיון ופתאום קם ונהיה, כך יהיה גם באנדרואיד.
-
@בר-בי-רב אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
התוכנית היא כמובן להגיע למערכת חזקה כמו הוואפרי של המחשב, ולא פחות מהדרן ונתיב על האנדרואיד, אמנם הכרח הטבע בעולם שדבר כזה לא קורה בפתע פתאום בבת אחת ועל רגל אחת, גם שהמתכנת מומחה ביותר, אבל בעז"ה אפשר לקרות עם קצת מסי"נ וירא"ש שזה יצליח, וכמו שכל נטפרי של המחשבים היה אתמול דמיון ופתאום קם ונהיה, כך יהיה גם באנדרואיד.
תייצור קשר במייל
-
@בר-בי-רב אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
רק שים לב, שבמחילה מ"נט-פרי", ולמרות האזהרות שלהם בהתחברות ע"כ שהאינטרנט זה דבר מסוכן, אפע'ס, לא רואים את זה.
ולדעתי האינטרנט קצת הותר לבוא בקהל, מאז נט-פרי.
(מישהו פעם אמר לי: "קניתי בעלי אקספרס נעליים, ב0 ראיות אסורות.
ברבי עקיבא מתחת הבית, הייתי רואה יותר...")אם יהיה פיתרון לכתחילה לאנדרואיד, בתחילה זה יהיה אמנם בדיעבד.
ז"א, "בכל מקרה כבר יש לו, אז שיהיה מסונן".אבל, אחרי שהפלטפורמה תתבסס, ותתנקה מבאגים,
זה יכשיר את האנדרואיד לבוא בקהל!!זה לא יקרה מחר, אבל זה יקרה!
(כמה זמן נט-פרי בשוק?)אולי יש שיאמרו, "זה יקרה בסוף, בסוף אפ' אברך סטנדרטי יהיה חייב סמארטפון, לצורך החיים השוטפים. (מסתמא זה יהיה סמארטפון לייט - בנק, ומכולת וביטוח לאומי...)
בואו נכין את הפלטפורמה".
אולי.ואולי, כדאי לאחר את הקץ כמה שאפשר.
אולי.אבל לתשומת לבכם.
-
@מענטש-אמיתי דברים כדורבנות. אין ספק. יש הרבה צדק בדבריך, אבל חשוב מאד לזכור שבכל נושא יש הרבה שיקולים, וישנם שיקולים, למשל של הצלת נפשות, שלפעמים חשובים לאין ערוך על שיקולים אחרים. אני לא מתייחס ספציפית לנידון דידן, ולא מכריע בו, רק מעיר את תשומת הלב.
-
צריך לזכור בשביל מה ולשם מה באים החסימות הללו ולדעת בשביל מי עושים אותם.
נניח שיש בציבור החרדי כיום סכום מסויים של כמה אלפי סמארפונים, וחלק גדול מאוד לא "נתיב" "הדרן" וכדומה, אלא רימון במקרה הטוב [שאינו נחשב סינון], כאילו שכל מה שיזיק אם יתנו להם איזה פתרון יותר קל וזול [ובלבד שיהיה אמין]. האכן זה מה שיזיק לציבור עכשיו?
במקומות מסויימים, כמו בציבור פשרן יותר, בסגנון עובדים, וכן במקומות פריפריה אולי, או בחו"ל, יש להרבה אנשים רציניים וחשובים סמרטפונים, בלי סינון, וכי לא נדאג להם למשהו אמין ומתאים?
בודאי שיש כאן שאלה, וצריך לשאול חכם על זה, אבל לבינתים צריך לחשוב הרבה אם יש טעם לעכב הדברים. -
@בר-בי-רב
בואו ונחשוב חשבונו של עולם.
ברגע שיהיה פתרון של נטפרי, כמה אנשים מהסוג שהזכרת יעברו לסינון הזה ?
(ובפרט שגם כשיהיה וויפרי עדיין זה לא פתרון כי רוב האפליקציות עדיין לא יעבדו).מאידך, כמה אנשים כאברכים וכדו' ירוצו לרכוש לעצמם את ה'לכתחילה' הזה ?
(ואולי עם הזמן יתעצבנו על הסינון הדפוק שרוב האפליקציות לא עובדות בו, ומכיון שהתרגלו כבר יעברו למכשיר מוגן אחר).שוב, השאלה כמובן מצריכה שאלת חכם, רק באתי להרחיב יותר בצדדי השאלה.
-
להבדיל מנתיב והדרן אז פה יש לנטפרי נקודת פתיחה גבוהה הרבה יותר, כי הם ברמה של הספק ולא רק במכשיר וגם יש להם מאגר מבוסס של תוכן מסונן.
בעצם עיקר האתגר זה איך להכריח את המכשיר לגלוש רק דרך נטפרי, השאלה אם זה תנאי הכרחי לפני שמחליטים שרשמית תומכים באנדרואיד (דבר שיבוטא לדוגמא בפתיחת עוד אפליקציות בחנות),
במחשב אז רק בהמשך נוצרה תוכנת וויפרי, ואני מאמין שאחוזים גדולים מאוד מגולשי נטפרי לא משתמשים בה, אז אם כן מה ההבדל בין הגישה למחשב לגישה לטבלט? (אני בכוונה לא כותב על סמארטפונים). -
@3-פינות אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
(אני בכוונה לא כותב על סמארטפונים).
כבר יש לך את התשובה, אי אפשר להבדיל בין טאבלט לסמרטפון.
-
@ליכט זה שרוב האפליקציות יעבדו, גם במחשב אפשר להביא כל תוכן שאתה רוצה ולהפעיל אותו במחשב?
וזה שאברכים יעברו למוגן אחר בהמשך, מה אכפת לך, כל עוד זה מוגן. -
@WWW אפשר להבדיל בצורה ברורה מאוד, אם נטפרי לא נותנת לעשות סים שכולל שיחות ואסמסים אז יצרת מצב שאין דבר כזה טלפון מוגן של נטפרי.
להיכנס לשוק של המוגנים זה דבר מאוד מורכב וצריך רבנים מאחוריך אבל לאפשר וויז וגלישה בסיסית באנגרואיד בלי טלפון זה נושא אחר שדי מקביל למחשב. (הרי גם היום אפשר לגלוש עם הסים של נטפרי רק שיש כל מיני תקלות כדוגמת החנות, התעודת אבטחה בוויז ועוד כמה). -
@3-פינות אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
להבדיל מנתיב והדרן אז פה יש לנטפרי נקודת פתיחה גבוהה הרבה יותר, כי הם ברמה של הספק ולא רק במכשיר וגם יש להם מאגר מבוסס של תוכן מסונן.
בעצם עיקר האתגר זה איך להכריח את המכשיר לגלוש רק דרך נטפרי, השאלה אם זה תנאי הכרחי לפני שמחליטים שרשמית תומכים באנדרואיד (דבר שיבוטא לדוגמא בפתיחת עוד אפליקציות בחנות),
במחשב אז רק בהמשך נוצרה תוכנת וויפרי, ואני מאמין שאחוזים גדולים מאוד מגולשי נטפרי לא משתמשים בה, אז אם כן מה ההבדל בין הגישה למחשב לגישה לטבלט? (אני בכוונה לא כותב על סמארטפונים).אני כבר חושב שאפשר להעלות נידון כי אולי הגיע הזמן שנטפרי יתחילו לתמוך באפליקציות אנדרואיד, זה צורת המסחר, וזה הצורה שוטפת שהרבה אנשים חיים, ולדוגמא נטפרי השקיעו הרבה בסינון תמונות הפרופיל בג'ימייל, וכן בפתיחת הצ'אט בגימייל, ואף פתיחת אפליקציית הצ'אט של ג'ימייל. אבל בתוכנות התכתבות אחרות מסוימות פופלריות הם לא תומכים. יכול להיות שאפשר לומר שכבר הגיע הזמן להתחיל לתמוך בתוכנות התכתבות נפוצות של העולם העסקי. כמובן שהדבר נצרך שאל רב, אבל אולי יש לעורר שכבר הגיע הזמן.
-
@בר-בי-רב ממה שידוע לי אז אפשר לבקש חריגות לצאטים האחרים מהשירות לקוחות במקרים מסוימים.
-
זה מה שיש לי בעצם
הבעיה שין על זה שום סינון כשאתה מבקש חריגה
ופעם אחת בקשתי איזה חריגה על אתר אחר ולאחר שפתחו לי אותו פשוט בקשתי לסגרו שוב משום שלא היה שם שום סינון