אשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!
-
@clickone אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@beri.zip אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
אני חושב שהרעיון של @makomrar שהמכשיר יהיה Samsung Galaxy Folder 2 הוא ממש מצויין. כי זה פותר את הבעייה של הניראות שזה סמארטפון.
יש אופציה יותר טובה שתקנה מכשיר רגיל ותדביק אותו לקופסת נעלים
באמת בשביל סמארטפון מסונן לא צריך שיהיה לו חלק מיותר לגמרי של כפתורים
עדיף ליצר בסין דגם בהתאמה אישיתלא...... אני צריך את זה כטלפון בכיס.....
לא עוזר קופסת נעליים (מקווה שהתכוונת בצינויות ולא ברצינות)דגם מותאם אישית זה רעיון מצויין. תעשה אותו משולש או אליפסה.... מזמן הצעתי את זה.
רק שכשראיתי שהציעו כאן את הצדפה, לדעתי זה לא שונה הרבה מסמארפון בצורת משולש או אליפסה.הבעיה בצדפה שזה סתם חלק מיותר אם כבר שיהיהמשהו מסגנון בלאק ברי
-
@clickone לא ראיתי את המכשיר
לא יודע אם בכל מוכרים אותו בארץ -
אני חושב שהרעיון של @makomrar שהמכשיר יהיה Samsung Galaxy Folder 2 הוא ממש מצויין. כי זה פותר את הבעייה של הניראות שזה סמארטפון.
לא עוזר קופסת נעליים (מקווה שהתכוונת בצינויות ולא ברצינות)דגם מותאם אישית זה רעיון מצויין. תעשה אותו משולש או אליפסה.... מזמן הצעתי את זה.
רק שכשראיתי שהציעו כאן את הצדפה, לדעתי זה לא שונה הרבה מסמארפון בצורת משולש או אליפסה.הבעיה בצדפה שזה סתם חלק מיותר אם כבר שיהיהמשהו מסגנון בלאק ברי
גם טוב
אבל הבלאק ברי כבר עוברים לצורה של סמארטפון רגיל
(נראה לי) -
@makomrar אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
גם טוב
אבל הבלאק ברי כבר עוברים לצורה של סמארטפון רגיל
(נראה לי)התכוונתי לצורה לא דווקא למכשיר עצמו
@makomrar אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
לא יודע אם בכל מוכרים אותו בארץ
המכשירים האלו נמכרים בדרך כלל בסין
-
@957 אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@magicode
בדר"כ לא מדובר על סרטים עם דברים גרועים ממש לפחות בהתחלה,
היום אנשים משתפים כל מה שזז , וכשזה מגיע לוואטסאפ ולסמארטפון, הגבולות עוד יותר מטשטשים,
זה מתחיל בשיתוף של סרט משריפת חמץ אצל האדמו"ר , אח"כ בתיעוד מרגעי הפיגוע, אח"כ בביקור של טראמפ ופמלייתו , אח"כ בסתם אירוע מצחיק של מישהו שנוסע באופנים ומחליק, וכו וכו ואין לדבר סוף מיותר לציין שאביזרי הרקע משתנים בסולם יורד מבלי משים לדברים גרועים יותר ויותר,לא מדובר שמגיע חלילה בכוונה תחילה ע"מ לצפות בסרטים או בסדרת טלוויזיה, אלא במישהו שרק התפתה לראות מעמד שריפת חמץ אצל הרב שלו,
אמנם זה עדיין בעיה של האדם עצמו וחבריו ששולחים לו , אבל צריך להיות ברזל בשביל לעמוד בזה , כי לצערנו זה נהפך לסטנדרט גם במגזר החרדי רח"ל בין מחזיקי המכשירים,דברים כהווייתם!
אבל תרשו לי להוסיף עוד נופך - שהוא לדעתי לא פחות חמור. נושא ה'סרטים/סרטונים/קליפים' וכל כיוצ"ב - מעבר לבעיה של "מה" רואים בסוף, ישנה את הבעיה "כמה" רואים ואין לזה סוף... שריפת זמן!!!!!
גם אם מישהו מסתובב במקומות או אתרים מוגנים / כשרים וכו', ורואה שם קליפים וסרטונים, שלא לדבר על סרטים, ההסתכלות רודפת עוד אחד, ועוד אחד, והאתר או החבר לתכתובת מציע לך לפי תגיות / תחום ענין "אולי יענייך אותך לראות גם וכו'?!" ואתה מגיב מייד, ספק לעצמך ספק למסך שמולך: "בוודאי שמעניין, יש לך עוד?!.." ---- והעסק ממכר ר"ל בלי ששמים לב, עד שנגמר הכוח טוטאל, או שנגמרת חבילת הגלישה..
לענ"ד, כל מי שאין תח"י האופציה של לראות ולקבל את אותם קליפים וכיוצ"ב, רק מביא ברכה על עצמו, ומקבל מייד במתנה מן השמים, את הדבר היקר ביותר שלא יסולא בפז - זמן!
בפתח חג הפסח - כידוע הוא כי עם ישראל עוד בטרם יצאו ממצרים קיבלו את מצות "החודש", שהיא השליטה על הזמן, לולא זה "אילו.. לא היה נגאל" !! יש לי את ההרגשה שאלה שמכורים למדיה .. ואינם מסוגלים לעשות משהו עם זמנם.. אשרינו שעבדי ה' אנחנו:
"עבדי זמן, עבדי עבדים הם - עבד ה' הוא לבד חפשי"! -
@beri.zip לבלקברי יש ייתרון שיש לו מובנה לאירגונים שרוצים שליטה מוחלטת על המכשיר מרשת חיצונית.
זה נועד בשביל אירגונים.אם אני לא טועה הסמארטפונים הראשונים המוגנים היו בלקברי מהסיבה הזו
-
@clickone אני רואה שאתה מאד מקשיב לאשתך...
כל הכבוד!!! -
הייתי שמח לשמוע תגובות גם על סעיף 4. שכתבתי לעיל
בעד ונגד
(למי שאין לו כוח לחפש
כתבתי שיעשו מנגנון שכל דקה של שהיה באפליקציה ממכרת יעלה X אגורות
למשל על כל דקה 3 אג' אפשר לעשות שקונים נקודות וזה יורד לפי השימוש
כך זה יחסוך את עניין הבזבוז זמן) -
@administrators מה עם הרעיון שאמרתי, להשאיר את טלפונים לנתיב,הדרן וכ"ו וללכת רק על גלישה בלי אפשרות להוציא שיחות ואסמסים וווטסאפ, ככה בעצם עיקר הקהל יעד זה מכשירים לוויז/אפליקציות בנקים או מכשירים שלא כל כך פעילים, כי מי שבאמת צריך טלפון מוגן יקנה של נתיב או הדרן שיש בזה גם טלפון וווטסאפ.
(מה שזה ייתן יותר ממה שיש היום זה פתיחה גורפת של אפליקציות בחנות כגון בנקים/גימייל/וויז ודומיהם).
-
@3-פינות אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@administrators מה עם הרעיון שאמרתי, להשאיר את טלפונים לנתיב,הדרן וכ"ו וללכת רק על גלישה בלי אפשרות להוציא שיחות ואסמסים וווטסאפ, ככה בעצם עיקר הקהל יעד זה מכשירים לוויז/אפליקציות בנקים או מכשירים שלא כל כך פעילים, כי מי שבאמת צריך טלפון מוגן יקנה של נתיב או הדרן שיש בזה גם טלפון וווטסאפ.
(מה שזה ייתן יותר ממה שיש היום זה פתיחה גורפת של אפליקציות בחנות כגון בנקים/גימייל/וויז ודומיהם).
חלק מהאפליקציות שהזכרת - למשל וויז ובנקים - בלאה"כ לא עובד כ"כ טוב בחיבור של נטפרי, כך שאם לשם אתה מנסה להתקדם, זה לא יהיה פיתרון מוצלח, ואנשים פשוט לא ישתמשו בו כנראה.
-
רציתי להציע אם יש איזה מישהו שבאמת חשוב לו הנושא שיהיה פתרון מתאים למשתמשי אנדרואיד [פתרון שלא נמנעים חלקים מהציבור לקנותו מצד מחיר הפתרון] פשוט להציע הדברים לפני הנגידים והנדיבים בעם, ולסבר את אוזנם ולדבר על לבם על גדולת הענין, ופשוט להסביר להם את הצורך העצום שיש בנושא!
ובטוחני שהאיש יקר הרוח הנדיב הדגול שתרם מכספו לנטפרי על סינון התמונות לא עשה עול, אלא אדרבה מצווה גדולה עשה ותיקון גדול, ותשואות חן חן לו, ורק בזכותו יש כל מיני משרדים למשל שלא חשבו להמנע משימוש באינטרנט, ובגללו הם זוכים להמנע מעבירות חמורות.
ואם ימצא עוד מישהו שיוכל לסייע פיננסית לתיקון האנדרואיד לסנן אפליקציות בגוגל פליי שיעבדו כהוגן על הצד היותר טוב, ובכך להציל אלפי בני ישראל היקרים מראיית מראות אסורות בכל יום.
ומנסיון שימושי בנטפרי אני רואה ומכיר שהמתכנתים הם אחראיים על מעשיהם, ועושים מלאכתם באמונה, ואם יקחו את הפרוייקט על עצמם הם יוציאו דבר נאה ומתוקן מתחת ידיהם, ויוכל גם בעל האנדרואיד ליהנות מעתה ואילך מסינון זך ונקי ולא יקר.
וכל המסייע בדבר זה יהיה שכרו כפול מן השמים. -
יש חדש בנושא?
-
@magicode אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
למיטב ידיעתי כל המוגנים היום משתמשים ב KNOX.
לכן זה הסיבה שיש רק סמסונג.נתיב/הדרן/עסקן/סייפטק - עובדים רק עם סמסונג,
אבל נטספארק-רימון עובד כמעט בכל מכשיר גם בסינים (שואמי וכד')כדאי שה-WIFREE-אנדוראיד שכולם מצפים לו, יתמוך גם בסינים...
-
אני ניסיתי פעם תוכנה אחרת מסוג תוכנות החסימה, [לא נטספרק] ולאחר ההתקנה ראיתי תוך כמה שניות שהאפשרות להסיר הוא שקוף, מיד ביקשתי חזרה את עלות ששילמתי על התוכנה, [שלא לדבר על כל התוכנות של APSLOK שאי בהם ממש כלל].
אני משער שנטפרי מחפשים משהו רק שאי אפשר להסירו. -
איני מבין מה הטעם בתוכנת חסימה של נטפרי, אם הסינון של נטפרי לא מתאים לאנדרואיד
מדוע אין ברשימת ההצעות נטפרי לאנדרואיד? -
@יותר
אולי לא הבנת נכון. זה לא שנטפרי עושים את רשימת ההצעות הנוכחית וזהו. הולכים הביתה.
זה ממשיך הלאה. עוד דברים ועוד דברים. עד שיבוא המשיח. בעז"ה בקרוב. -
@magicode לכאורה הפתרון הכי קל, והכי בטוח, והכי מעשי, הוא לייצר גירסה של אנדרואיד ע"י נטפרי, שמתאימה לטבלאטים מסויימים, ולמנוע מהם צריבת גירסה חדשה.
הגירסה הבנויה מטעם נטפרי תהיה גירסה רגילה, רק שתהיה בנויה עם ווייפרי לאנדרואיד בתור אפליקציה מערכת, ושלא ניתן להפיל אותה בשום צורה. -
ושזה יתוכנת באופן שגם אנשים שאין להם ידע טכנולוגי יוכלו להתקין את זה.
-
@יהושע-ב ממש לא. אלא רק אנשים מטעם נטפרי יתקינו את זה.
-
זה יוריד מאוד את מספר אחוזי ההתקנה.
כמה אנשים יתקינו ווייפרי למחשב אם צריך טכנאי מיוחד מטעם נטפרי בשביל זה?
אולי מנין אנשים.