אשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!
-
@clickone אני רואה שאתה מאד מקשיב לאשתך...
כל הכבוד!!! -
הייתי שמח לשמוע תגובות גם על סעיף 4. שכתבתי לעיל
בעד ונגד
(למי שאין לו כוח לחפש
כתבתי שיעשו מנגנון שכל דקה של שהיה באפליקציה ממכרת יעלה X אגורות
למשל על כל דקה 3 אג' אפשר לעשות שקונים נקודות וזה יורד לפי השימוש
כך זה יחסוך את עניין הבזבוז זמן) -
@administrators מה עם הרעיון שאמרתי, להשאיר את טלפונים לנתיב,הדרן וכ"ו וללכת רק על גלישה בלי אפשרות להוציא שיחות ואסמסים וווטסאפ, ככה בעצם עיקר הקהל יעד זה מכשירים לוויז/אפליקציות בנקים או מכשירים שלא כל כך פעילים, כי מי שבאמת צריך טלפון מוגן יקנה של נתיב או הדרן שיש בזה גם טלפון וווטסאפ.
(מה שזה ייתן יותר ממה שיש היום זה פתיחה גורפת של אפליקציות בחנות כגון בנקים/גימייל/וויז ודומיהם).
-
@3-פינות אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@administrators מה עם הרעיון שאמרתי, להשאיר את טלפונים לנתיב,הדרן וכ"ו וללכת רק על גלישה בלי אפשרות להוציא שיחות ואסמסים וווטסאפ, ככה בעצם עיקר הקהל יעד זה מכשירים לוויז/אפליקציות בנקים או מכשירים שלא כל כך פעילים, כי מי שבאמת צריך טלפון מוגן יקנה של נתיב או הדרן שיש בזה גם טלפון וווטסאפ.
(מה שזה ייתן יותר ממה שיש היום זה פתיחה גורפת של אפליקציות בחנות כגון בנקים/גימייל/וויז ודומיהם).
חלק מהאפליקציות שהזכרת - למשל וויז ובנקים - בלאה"כ לא עובד כ"כ טוב בחיבור של נטפרי, כך שאם לשם אתה מנסה להתקדם, זה לא יהיה פיתרון מוצלח, ואנשים פשוט לא ישתמשו בו כנראה.
-
רציתי להציע אם יש איזה מישהו שבאמת חשוב לו הנושא שיהיה פתרון מתאים למשתמשי אנדרואיד [פתרון שלא נמנעים חלקים מהציבור לקנותו מצד מחיר הפתרון] פשוט להציע הדברים לפני הנגידים והנדיבים בעם, ולסבר את אוזנם ולדבר על לבם על גדולת הענין, ופשוט להסביר להם את הצורך העצום שיש בנושא!
ובטוחני שהאיש יקר הרוח הנדיב הדגול שתרם מכספו לנטפרי על סינון התמונות לא עשה עול, אלא אדרבה מצווה גדולה עשה ותיקון גדול, ותשואות חן חן לו, ורק בזכותו יש כל מיני משרדים למשל שלא חשבו להמנע משימוש באינטרנט, ובגללו הם זוכים להמנע מעבירות חמורות.
ואם ימצא עוד מישהו שיוכל לסייע פיננסית לתיקון האנדרואיד לסנן אפליקציות בגוגל פליי שיעבדו כהוגן על הצד היותר טוב, ובכך להציל אלפי בני ישראל היקרים מראיית מראות אסורות בכל יום.
ומנסיון שימושי בנטפרי אני רואה ומכיר שהמתכנתים הם אחראיים על מעשיהם, ועושים מלאכתם באמונה, ואם יקחו את הפרוייקט על עצמם הם יוציאו דבר נאה ומתוקן מתחת ידיהם, ויוכל גם בעל האנדרואיד ליהנות מעתה ואילך מסינון זך ונקי ולא יקר.
וכל המסייע בדבר זה יהיה שכרו כפול מן השמים. -
יש חדש בנושא?
-
@magicode אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
למיטב ידיעתי כל המוגנים היום משתמשים ב KNOX.
לכן זה הסיבה שיש רק סמסונג.נתיב/הדרן/עסקן/סייפטק - עובדים רק עם סמסונג,
אבל נטספארק-רימון עובד כמעט בכל מכשיר גם בסינים (שואמי וכד')כדאי שה-WIFREE-אנדוראיד שכולם מצפים לו, יתמוך גם בסינים...
-
אני ניסיתי פעם תוכנה אחרת מסוג תוכנות החסימה, [לא נטספרק] ולאחר ההתקנה ראיתי תוך כמה שניות שהאפשרות להסיר הוא שקוף, מיד ביקשתי חזרה את עלות ששילמתי על התוכנה, [שלא לדבר על כל התוכנות של APSLOK שאי בהם ממש כלל].
אני משער שנטפרי מחפשים משהו רק שאי אפשר להסירו. -
איני מבין מה הטעם בתוכנת חסימה של נטפרי, אם הסינון של נטפרי לא מתאים לאנדרואיד
מדוע אין ברשימת ההצעות נטפרי לאנדרואיד? -
@יותר
אולי לא הבנת נכון. זה לא שנטפרי עושים את רשימת ההצעות הנוכחית וזהו. הולכים הביתה.
זה ממשיך הלאה. עוד דברים ועוד דברים. עד שיבוא המשיח. בעז"ה בקרוב. -
@magicode לכאורה הפתרון הכי קל, והכי בטוח, והכי מעשי, הוא לייצר גירסה של אנדרואיד ע"י נטפרי, שמתאימה לטבלאטים מסויימים, ולמנוע מהם צריבת גירסה חדשה.
הגירסה הבנויה מטעם נטפרי תהיה גירסה רגילה, רק שתהיה בנויה עם ווייפרי לאנדרואיד בתור אפליקציה מערכת, ושלא ניתן להפיל אותה בשום צורה. -
ושזה יתוכנת באופן שגם אנשים שאין להם ידע טכנולוגי יוכלו להתקין את זה.
-
@יהושע-ב ממש לא. אלא רק אנשים מטעם נטפרי יתקינו את זה.
-
זה יוריד מאוד את מספר אחוזי ההתקנה.
כמה אנשים יתקינו ווייפרי למחשב אם צריך טכנאי מיוחד מטעם נטפרי בשביל זה?
אולי מנין אנשים. -
לכאורה הפיתרון הטוב הוא לקחת את אפליקצית נטספארק או דומה לה ולהגדיר בה את רשימת התגיות של נטפרי כמו שהיום יש בה את התגיות הקיימות ויפנו לחברות שיכניסו זאת לפלאפון כמו שאדם הקונה היום פלאפון דרך חברה מקבל את האפליקציות של החברה בתוכו ללא אפשרות הסרה
-
@יהושע-ב לא הבנת אותי. לא מדובר על מישהו שקונה טבלאט רגיל ומכשיר אותו.
אני מתכוון למשהו כעין הדרן ונתיב.
ההבדל הוא ששם הם מנהלים את כל המכשיר, וכל אפליקציה.
כאן הרעיון הוא, רק לפתח גירסה כנ"ל - שהוא טבלאט רגיל, אלא שהווייפרי בנוי בו. ונטפרי ימכרו את הטבלאטים מטעמם.
ולכן גם מה שכותב @a0533057932 לא נ"ל רעיון בר ביצוע, כי כל אפליקציה שתכניס מבחוץ, ולא מגיעה בנויה בצורה מיוחדת בתוך המערכת, בדרך כלל ניתן לפרוץ אותה בדרך כזו או אחרת. -
@חזק יש כבר דלתא, נתיב, הדרן, עסקן, מגן עיניי, ועוד.
מה נטפרי באים להוסיף?
לדעתי מה שנטפרי כאן באים להוסיף, מלבד את המחיר הזול והסינון המתקדם, הוא ההנגשה לכל יחיד ויחיד את מה שמגיע לו.
זה לא סוד שבארץ ומחוצה לה יש אנשים שמספיק להם סינון זול ולא שווה, צריך שיום אחד ומישהו יספק לרבבות יהודים שאין להם הדרן עסקן נתיב ודלתא, את מה שהם מסכימים לקבל. -
@יהושע-ב לא מתנגד למה שאתה אומר. רק שלא נראה שזה כזה קל לביצוע.
ולכן הצעתי מה שנ"ל הכי קל, והכי בטוח, והכי מעשי לעת עתה. -
@חזק מסכים איתך במאה אחוז.
הדבר אינו קל לביצוע.
נזכה ונחיה ונראה בקרוב מה נטפרי יפתיעו אותנו הפעם... -
כיום אפשר לראות שנטספארק מוכרת את האפליקציה לאחרים כגון חב"ד רימון וכד' כך שאפשר להשיגה ולערוך בה שינוים
א. יש לנט ספארק אפשרות לחסום הדלקת אפליקציות שלא עברו אישור כך שרק אפליקציות שנטפרי יאשרו יעבדו.
ב. הם מפרסמים שיש רשימת מכשירים גדולה שניתן להתקין את האפליקציה שגם שחזור המכשיר לא מוחק אותה כך שלא חייבים לקנות מכשיר מיוחד אלא אפשר לסננן לכאורה את רוב המכשירים הקיימים כבר בארץ
ג. אמנם בשלב הראשון וואצפ וטלגרם לא יעבדו אבל כל שאר האפליקציות לכאורה יעבדו בצורה חלקה