אתר דין
-
@asi אני לא מנהל.
אני רק משים את תשומת ליבך, לנהלי הפורום ולמטרה שלשמה הוא קיים.
ולעובדה הפשוטה, שהדיון עקר וחסר תועלת.אני חושב שהדיון הזה מתאים במדוייק לסיבה שלשמה הוא הוקם.
והוא לא עקר. שום מילה לא נכתבת לחינם. בסופו של דבר, השכל הישר ינצח.
ואני חושב שאני לפה עבור כאלה כאן שלא זכו לאורו של אתר "דין" כי קטגוריות מסויימות חסומות בפניהם.
בדרך כלל, לאלה שחסומים, אין מושג על הטוב שנחסם מהם.
קשקוש, אני מוכן להתערב איתך על כסף שלא ישתנה כלום בנוגע לאתר דין.
-
-
-
-
יש אחד מהרבנים של האתר עצמו שאמר לנו שהאתר הזה צריך להיות חסום בנטפרי.
בנסיון לאפשר אותו כמה שאפשר הפעלנו שמה הרבה טכניקות.
זה ממש לא דומה לספרי הלכה. בספרי הלכה הסיפורים לא מזילים שומן כמו שמה.
בנוסף זה עושה נורמליזציה לדברים נוראים ביותר. -
@asi
טעות חמורה בידך אני שייך לקהילה חסידית כלשהי
ואני יודע שאצלנו ישבו קבוצת רבנים חשובה ובדקה
אם איזה סינון לאפשר לקהילה להתחבר
ואני יגלה לך שאני הקטן לא מכיר את אתר "דין" והיום
ניסתי לבדוק אבל רבני הקהילה שלי החליטו לחסום אתר זה לחלוטין
ואני סומך עליהם שזה צריך להיות חסוםטעות חמורה בידך, אם אתה חושב שאני מאמין לסיפורי הסבתא האלה שמסופרים ע"י אדם אנונימי, על קהילה חסידית עלומת שם, וקבוצת רבנים חשובה שגם הם אנונימיים לחלוטין.
ואתה גם סותר עצמך מיניה וביה, כי סינון נטפרי לא חוסם לחלוטין את אתר "דין" אלא רק קטגוריות מסויימות. ואם רבני הקהילה החליטו שהוא צריך להיות חסום, אז לא הבנתי איך בדיוק הם סומכים על נטפרי?
או שרבני הקהילה שלך בודקים אתר אתר בפני עצמו, ומורים לנטפרי מה לחסום? וזה מה שהכי חשוב להם, אתר עם מו"צים חרדיים העונים תשובות הלכתיות?
-
יש אחד מהרבנים של האתר עצמו שאמר לנו שהאתר הזה צריך להיות חסום בנטפרי.
בנסיון לאפשר אותו כמה שאפשר הפעלנו שמה הרבה טכניקות.
זה ממש לא דומה לספרי הלכה. בספרי הלכה הסיפורים לא מזילים שומן כמו שמה.
בנוסף זה עושה נורמליזציה לדברים נוראים ביותר.כנראה כבודו לא מצוי בספרי ההלכה. התיאורים בספרי ההלכה מחווירים לעומת מה שאתה מתאר.
האם יצא לך לפתוח, לדוגמא, שו"ת נודע ביהודה תניינא סימן כ"ג?
את אותה טענה אפשר לטעון על ספרי השו"ת הנפוצים ביותר. בחלק "אבן העזר" הקיים כמעט בכל שו"ת, ישנם דברים החורגים לגמרי מהנורמליזציה (אם זה היה נורמלי, זה לא היה מגיע לשולחנם של גדולי הדור...)
מצחיק אותי לשמוע, אם אכן אחד הרבנים שם אמר שהאתר צריך להיות חסום. לא נשמע הגיוני משום בחינה.
-
חבר'ה, מתי כבר תבינו שהוא לא הולך להשאיר את הפורום לנפשו כל זמן שהתשובה האחרונה באשכול זה איננה שלו?
@asi התשובות שלך מזמן עברו את הגבול של הטעם הטוב. תעשה לנו טובה.
-
@asi
אתה ממש לא חייב להאמין
אני ממש לא סותר את עצמי כי בנטפרי יש חסימה שנקראת
נטפרי קהילות ושם כל קבוצה מוסיפה לעצמה חסימה על חסימת הנטפרי הרגילה
אנא אל תזלזל בשום ניק כי מאחוריו יש אדם -
ואגב, מתגובותיך ניכר שאתה בוחש בקדירה.
לא הבנתי, מה הקשר?
לא סביר שסתם משתמש שגולש להנאתו בפורום, יתקוף אישית משתמש אחר, שכל רצונו הוא לאפשר פתיחתו של אתר הלכתי, נקי לחלוטין.
ועוד בלהט כזה: מה אתה עושה כאן בכלל, אין לך נטפרי, לך מפה, הפורום נועד לכך וכך. כביכול מדובר באיזה יתוש טורדני שבא לבלבל את מוחם הזך של הגולשים בשאלות של אפיקורסות, והרהור על המצנזרים שליט"א.
-
@asi
אתה ממש לא חייב להאמין
אני ממש לא סותר את עצמי כי בנטפרי יש חסימה שנקראת
נטפרי קהילות ושם כל קבוצה מוסיפה לעצמה חסימה על חסימת הנטפרי הרגילה
אנא אל תזלזל בשום ניק כי מאחוריו יש אדםא"כ מדוע קשה לך לציין באיזו קהילה חסידית מדובר, ומה שמותם של הרבנים החשובים בקהילה שהחליטו לחסום את אותו אתר?
-
אם אתה לא מאמין לי אין לי מה לנהל שיחה איתך.
ממילא הדיון נסגר.