האם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?
-
-
@ליכט הדגומאות הנוספות אינם באות "להוכיח" שצריך שדרוג , אלא להראות שיש ענין ציבורי בכך כדי להביא לשיפור
-
@חכם
לא יעזור כן עניין ציבורי לא עניין ציבורי. רק סיעתא דשמיא.
מנסיוני במקומות שלא היה סיעתא דשמיא זה פשוט לא הלך. נקודה.
אז איך אומרים. תפילות. רבותי תפילות. ואם כבר תפילות אז שנגאל במהרה ולא נצטרך את כל הזבל הזה. -
@magicode עדיין אתה צריך לדעת להיכן להפנות את הסייעתא דשמיא
וברצינות ענין ציבורי פירושו רצון ציבורי שזה יעלה להצבעה לפיתוח כמו שהצעת כבר , מכיון שלצערינו עדיין לא נגאלנו ואנחנו עדיין צורכים את הזבל המסונן הזה... -
@magicode הצעה, אולי אפשר להגדיר הגדרות שונות לסוגי אתרים, ושהרובוט ידע להקל קצת באתרים עם סבירות נמוכה לתוכן בעייתי, דהיינו שבאותם אתרים הוא רק יסגור אם ימצא כמה מילים בעיתיים ולא על סמך מילה אחת (כמובן שהכוונה למילים שאינם בעיתיים בהחלט).
-
@שלו'
כפי שכתב @magicode השדרוג חייב להיות יותר משמעותי.
אתן לך דוגמא שנתקלתי בה בימים האחרונים, ואשר גם הצעתך לא היתה מועילה למקרה כזה.
נכנסתי לאתר של איזושהי חברה למרכזיות טלפוניות, ועם כניסתי לאתר קפץ לי חלון צ'אט עם נציגה וירטואלית, הנציגה כתבה לי שלום וכו' ואחת השורות שכתבה הנציגה, אוקססה.
מכיון שאני מכיר מקרוב את בעל האתר סיפרתי לו על זה, הוא צחק ואמר לי הנציגה כותבת שם כך: אני מבינה שאתה מחפש חברה למרכזיות...
מצד אחד נהניתי לראות שהרובוט עובד באמת טוב, מצד שני זה המחיש לי עד כמה הרובוט הוא רק רובוט .... -
@ליכט אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
@שלו'
כפי שכתב @magicode השדרוג חייב להיות יותר משמעותי.
אתן לך דוגמא שנתקלתי בה בימים האחרונים, ואשר גם הצעתך לא היתה מועילה למקרה כזה.
נכנסתי לאתר של איזושהי חברה למרכזיות טלפוניות, ועם כניסתי לאתר קפץ לי חלון צ'אט עם נציגה וירטואלית, הנציגה כתבה לי שלום וכו' ואחת השורות שכתבה הנציגה, אוקססה.
מכיון שאני מכיר מקרוב את בעל האתר סיפרתי לו על זה, הוא צחק ואמר לי הנציגה כותבת שם כך: אני מבינה שאתה מחפש חברה למרכזיות...
מצד אחד נהניתי לראות שהרובוט עובד באמת טוב, מצד שני זה המחיש לי עד כמה הרובוט הוא רק רובוט ....רק שהפורום כאן לא ייחסם... אם כותבים כאן כאלו דברים...
-
מעניין באמת למה הרובוט לא חסם. לא את זה ולא את הדוגמה ש- @magicode הביא לעיל.
הפורום מוחרג מהרובוט? -
@האברך כנראה שהרובוט לא עד כדי כך טיפש ...
-
@חכם
הוא לא חכם ולא טיפש פשוט הוא שואב את החכמה שלו מנטפרי,
כשהוא קרוב לנטפרי (בפורום) הוא חכם וככל שהוא מתרחק מנטפרי חכמתו מתקררת והולכת לכן הבעיה שהייתה לליכט....................................... -
@magicode אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
הייתי מעלה להצבעה פרוייקט של שדירוג הרובוט.
-
@magicode @מעלה-ומוריד
אני חושב שצריך לעדכן את כלל המצביעים על ההצעה לפיתוח הרובוט ( ועל יכולתם לשנות את הצבעתם לטובת הצעה זו ).
זה שההצעה נמצאת במקום האחרון היא לדעתי יותר מחוסר ידע על ההצעה ולא בגלל העדפות פיתוח אחרות -
@magicode אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
"החרדיות: נמשכת"
זה הקטע שהוא זיהה.
לא שווה להתעסק עם זה בשביל אתר חדשות.
השיפור צריך להיות ברובוט באופן כללי.אז למה הוא לא חסם רק את המילים הללו?